Edi Iordănescu și Nicolae Stanciu / Foto: colaj captură FRF TV & Sport Pictures

Edi Iordănescu a luat legătura cu Nicolae Stanciu! Ce spune selecționerul despre situația mijlocașului

articol scris de Digi Sport
12.04.2022, 14:54
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Nicușor Stanciu (28 de ani) a plecat de la Slavia Praga la începutul acestui an și a semnat cu formația chineză Wuhan Three Towns, iar acest lucru a făcut ca fotbalistul să rateze convocarea la amicalele cu Grecia și Israel.

Internaționalul român s-a despărțit de campioana Cehiei după doi ani și a început o nouă aventură în Asia. Stanciu va evolua la Wuhan Three Towns, pentru o perioadă de trei ani, însă transferul în China îl poate scoate definitiv din vederile lui Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu a luat legătura cu Nicolae Stanciu! Ce spune selecționerul despre situația mijlocașului

Iordănescu jr. a spus că a vorbit în cursul zilei de ieri cu Nicolae Stanciu. Actualul selecționer a oferit câteva detalii despre situația din momentul de față a internaționalului român, însă nu a vrut să se pronunțe în privința șanselor mijlocașului de a fi chemat la prima reprezentativă la următoarele meciuri.

"Ieri (n.r. luni) am discutat cu el. Are o situaţie inedită. Are soţia în România şi e însărcinată, va naşte undeva în luna iunie. Din păcate, situaţia de acolo este neplăcută şi cu covidul.

Începe campionatul mai târziu. Eu m-aş bucura să prindă două - trei meciuri. După care, vom vedea cum îl putem aduce. Echipa naţională are nevoie de Nicolae Stanciu”, a spus Edi Iordănescu, după alegerile FRF.

Nicolae Stanciu a explicat de ce a ales China. ”Voi munci pentru ca numele meu și al țării mele să fie sus”

Stanciu a spus că întreaga sa carieră a urmărit doar să-și facă treaba cât mai bine și că fotbalul trebuie tratat întotdeauna cu seriozitate. De altfel, și selecționerul Edi Iordănescu a vorbit despre acest subiect.

”Este o nouă provocare în viața mea. Am așteptat un transfer, pentru că am muncit enorm în acești ani. Consider că fotbalul trebuie tratat cu mare respect și seriozitate ca să poți să faci performanță! Asta am făcut eu și voi face toată viața”, a spus, recent, Nicolae Stanciu, pentru digisport.ro.

Stanciu are toate motivele să fie fericit pentru acest pas al carierei. În primul rând, mijlocașul a dat lovitura din punct de vedere financiar.

În perioada din Asia, Stanciu va fi remunerat cu 3 milioane de euro, conform surselor digisport.ro, la care se vor mai adăuga și alte bonusuri substanțiale, astfel că suma finală va fi mult mai mare.

Cum arată programul României din Liga Națiunilor

4 iunie 2022
Finlanda – Bosnia și Herțegovina 19:00
Muntenegru – ROMÂNIA 21:45.

7 iunie 2022
Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA 21:45
Finlanda – Muntenegru 21:45.

11 iunie 2022
Muntenegru – Bosnia și Herțegovina 16:00
ROMÂNIA – Finlanda 21:45.

14 iunie 2022
Bosnia și Herțegovina – Finlanda 21:45
ROMÂNIA – Muntenegru 21:45.

23 septembrie 2022
Bosnia și Herțegovina – Muntenegru 21:45
Finlanda – ROMÂNIA 21:45

Etichete: romania , edi iordanescu , nicolae stanciu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață

Semne de viață extraterestră au fost observate pe o planetă îndepărtată. Potrivit astronomilor, ei au detectat un compus chimic „produs doar de viață” pe Planeta K2-18b, din constelația Leului. Descoperirea făcută acum un an a fost studiată, vineri, cu ajutorul telescopului James Webb, iar rezultatele vor fi aflate peste câteva luni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Giedrius Arlauskis a avut un mesaj savuros pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câștigat titlul

Scandal la Bayern Munchen înainte de confruntarea de ”foc” cu Real Madrid

Live Score&Video Tottenham - Arsenal 2-3, ACUM, în direct la DGS 1. Nottingham - City e la 18:30, pe DGS 2

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

Citeşte şi

Aur pentru România la Europenele de canotaj, în proba ”regină”

Cosmin Contra și Nicolae Stanciu, o nouă înfrângere în Arabia Saudită! Pe ce loc au ajuns românii

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”