Alexandru Băluță și soția lui, Diana / Foto: Instagram @baluta_alex

Edi Iordănescu a reacționat după ce soția lui Alexandru Băluță l-a acuzat că face convocările "cu ochii închiși"

articol scris de Digi Sport
24.03.2022, 17:29
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Edi Iordănescu (43 de ani) a anunțat lotul convocat pentru meciurile amicale cu Grecia și Israel, care vor reprezenta primele sale teste de pe banca tehnică a României

Evident, alegerile noului selecționer nu au fost pe placul tuturor. Diana, soția lui Alexandru Băluță (28 de ani), l-a acuzat pe Iordănescu de faptul că nu ține cont de prestațiile fotbaliștilor din teren și că ar face selecția cu ochii închiși

Edi Iordănescu a reacționat după ce soția lui Alexandru Băluță l-a acuzat de lipsă de obiectivitate

La conferința de presă premergătoare meciului cu Grecia, Iordănescu a ținut să se apere. Tehnicianul a explicat că, de fapt, alege jucătorii convocați în funcție de mai multe criterii obiective. 

Într-un mesaj adresat și lui Băluță, având în vedere că fotbalistul lui Puskas Academia a recunoscut că a fost afectat de neconvocare, Iordănescu le-a transmis jucătorilor români că pot ajunge la echipa națională doar prin evoluțiile bune de la cluburile lor. 

"Eu nu fac selecția să nu supăr pe cineva sau să mulțumesc pe cineva. Selecția încercăm să o facem în baza unui studiu clar, foarte multe informații, monitorizare, scouting. Este o strategie pe care o pregătim pentru fiecare acțiune.

Am mers pe nucleul început de Cosmin Contra și conturat de Mirel Rădoi, plus minus câțiva jucători. Sunt jucători care ne lipsesc, sunt alții sub observație. Nu este un clișeu când spun că porțile sunt deschise pentru orice jucător care arată valoare.

Cei care sunt supărați, este bine că sunt supărați! Înseamnă că își doresc foarte mult. Sper că, atunci când se va apela la ei, să vină cu energie și entuziasm. Important este cum își manifestă această supărare.

Sunt atent și la aceste detalii. Putem trage concluzii și de acolo. Mi-ar plăcea ca acea supărare să o materializeze în ambiție și jocuri bune la club, pentru a ne atrage atenția pentru viitor", a declarat selecționerul. 

Soția lui Alexandru Băluță, atac la selecționerul României

La finalul săptămânii trecute, soția lui Băluță a postat un mesaj virulent la adresa selecționerului, pe care l-a acuzat că nu ține cont de forma unor jucători.

”Aș putea spune multe, dar mă abțin și de data asta! Visăm la rezultate frumoase de la ECHIPA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI, dar convocările sunt făcute cu ochii închiși fără a se ține cont de rezultate, goluri, dorință, muncă, etc ! (nu mă refer la toți )”, a fost reacția Dianei Băluță pe contul de Facebook.

Galerie Foto

Lotul lui Edi Iordănescu pentru meciurile cu Grecia și Israel

PORTARI: Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0), Florin Niță (Sparta Praga | Cehia, 13/0), Horațiu Moldovan (Rapid, 0/0);

FUNDAȘI: Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 22/1), Andrei Burcă (CFR Cluj, 8/0), Mario Camora (CFR Cluj, 6/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo | Italia, 69/0), Radu Drăgușin (Salernitana | Italia, 0/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 15/2), Ionuț Nedelcearu (Crotone | Italia, 20/2), Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 5/0) , Adrian Rus (Fehervar | Ungaria, 6/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K. | Turcia, 28/1);

MIJLOCAȘI: Mihai Bordeianu (CFR Cluj, 2/0), Alexandru Cicâldău (Galatasaray | Turcia, 14/2), Dennis Man (Parma | Italia, 9/1), Răzvan Marin (Cagliari | Italia, 36/2), Marius Marin (Pisa | Italia, 2/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K. | Turcia, 51/6), Valentin Mihăilă (Atalanta | Italia, 5/1), Alexandru Mitriță (PAOK Salonic | Grecia, 16/3), Octavian Popescu (FCSB, 0/0), Florin Tănase (FCSB, 10/1); Deian Sorescu (Rakow | Polonia, 5/0)

ATACANȚI: Denis Alibec (Atromitos | Grecia, 22/2), Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 13/1), George Pușcaș (Pisa | Italia, 23/8).

Etichete: edi iordanescu , alexandru baluta


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Ce lovitură! Denis Alibec a ales între FCSB și Farul

Exclusiv Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș sunt siguri că nu trebuie să lipsească de la EURO 2024: ”Cel mai bun din SuperLigă”

Foto Valeriu Iftime a intrat în vestiar după Botoșani - Mioveni! Mesajul transmis

Citeşte şi

Exclusiv Surpriză! Jucătorul de la FCSB văzut în lotul României la EURO 2024

Emoții mari pentru echipa națională: încă o accidentare înainte de EURO 2024!

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”