Edi Iordănescu, selecționerul României / Foto: Captură Youtube FRF TV

Edi Iordănescu, nemulțumit de ostilitatea unor fani la meciul cu Grecia. “E normal? Au huiduit un debutant”

articol scris de Digi Sport
26.03.2022, 00:10
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Echipa națională a României a pierdut meciul amical cu Grecia, scor 0-1, pe stadionul Ghencea, în fața a aproximativ 20.000 de spectatori. Partida a marcat debutul selecționerului Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu: "A fost un război al fanilor cu anumiți jucători"

Mijlocașul Andreas Bouchalakis, de la Olympiakos, a înscris în minutul 39. Grecii au avut un gol anulat pentru ofsaid, în minutul 22.

România și-a creat mai multe ocazii de gol, raport 15-14, dar Grecia a reușit mai multe șuturi pe poartă, raport 2-1.

Selecționerul Edi Iordănescu a remarcat atmosfera pe alocuri ostilă din tribune și s-a declarat nemulțumit de faptul că o parte dintre fani l-au huiduit pe Octavian Popescu, la debutul pentru naționala de seniori.

"Publicul așteaptă, dorește. La discuția pe care am avut-o cu echipa înaintea jocului, le-am spus să nu uite că publicul a venit rapid lângă echipa națională, când echipa a performat. Să ne aducem aminte turneul final din Franța, Europeanul U21 din Italia.

Galerie Foto

Din păcate, echipa națională n-a mai livrat în ultima perioadă și este această stare de spirit, o știam dinainte, mi-am asumat. Nu mi-aș fi dorit să fie la debut o astfel de atmosferă, dar nu tot publicul a fost ostil. Nu pot comenta ce face publicul.

Credeți că ostilitatea din seara asta a fost un impuls de moment? Sunt lucruri adunate în timp. A fost o necalificare din nou, trebuie să ne confruntăm cu asta. Jucătorii trebuie să arate caracter, personalitate. Trebuie să stăm în picioare, să aducem publicul înapoi, este datoria noastră.

Nu putem să condamnăm publicul. Gloria nu ți-o dă nimeni cadou, trebuie să muncești pentru ea. Pentru mine contează cel mai mult mentalitatea, determinarea, dorința jucătorilor care vin la echipa națională. Va fi criteriul principal de selecție, pe lângă valoare.

Am văzut că a fost și un război al fanilor cu anumiți jucători. Sunt lucruri pe care nu le pot controla. Credeți că e normal? Era un debutant, Tavi Popescu. Am spus că va fi infinit mai greu dacă nu avem suportul și răbdarea publicului. Trebuie să încurajăm jucătorii tineri. Dacă huiduim un debutant, un jucător care a arătat foarte mult potențial, e greu", a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.

 

ROMÂNIA – GRECIA 0-1 (Bouchalakis 39′)

ROMÂNIA: 1. Niță – 2. Rațiu, 6. Chiricheș-cpt., 17. Rus (4. Drăgușin, 87'), 22. Camora (3. Toșca, 75') – 18. R. Marin, 23. Bordeianu (13. Mihăilă, 75') – 20. Mitriță (21. Popescu, 62'), 8. Cicâldău, 10. Maxim (11. Ivan, 62') – 9. Pușcaș (19. Tănase, 61'). Selecționer: Edward Iordănescu

GRECIA: 1. Vlachodimos – 14. Rota, 22. Mavropanos, 17. Hatzidiakos, 21. Tsimikas – 20. Mantalos-cpt. (15. Chatzigiovanis, 81'), 23. Siopis, 5. Bouchalakis (19. Douvikas, 57') – 18. Limnios (11. Bakasetas, 57'), 7. Giakoumakis (16. Pavlidis, 72'), 10. Pelkas (8. Alexandropoulos, 81'). Selecționer: Gustavo Poyet

Etichete: csa steaua , romania , grecia , echipa nationala , fani , edi iordanescu , ghencea , iordanescu , octavian popescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Exclusiv A fost la un pas de EURO 2024, dar acum trăiește momente grele

Victor Pițurcă a auzit că FCSB vrea să joace în Ghecea și i-a dat replica lui Gigi Becali

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă