Edi Iordănescu, în cantonamentul CFR-ului / Foto: Instagram @cfrclujofficial

Exclusiv Edi Iordănescu, ”periplu” în Spania. Selecționerul merge să discute cu antrenorul lui Ianis Hagi: ”Nu suntem bine”

articol scris de Digi Sport
18.01.2024, 11:42
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Edi Iordănescu (45 de ani), selecționerul României, se află în Spania în această perioadă, unde deja a fost în cantonamentul CFR-ului.

Edi Iordănescu și-a încheiat vacanța la munte, iar acum este focusat pe echipa națională în vederea turneului final din Germania de la vară.

Edi Iordănescu, în Spania: ”Va avea discuții și cu antrenorul lui Ianis”

Daniel Stanciu (49 de ani), directorul executiv al celor de la FC Argeș, a dezvăluit planurile lui Edi Iordănescu din această perioadă.

Ne așteaptă un turneu final de la care vrem rezultate. Nu suntem bine. Drăgușin, senzațional transfer. El ne face mândri, e un transfer care ne-am dori să ne reprezinte. El trebuie să joace, la Genoa era un jucător important.

Pușcaș și-a rezolvat problema și pleacă la Bari. Edi Iordănescu a plecat într-un periplu în Spania. A văzut meciul amical al lui CFR cu Gent. A stat de vorbă cu jucătorii, cu Sava, cu Ilie, a avut discuții și cu Mandorlini.

Apoi a fost la Rațiu, apoi merge la meciul cu Las Palmas. Va avea discuții și cu antrenorul lui Ianis la meciul lui Alaves cu Cadiz. El s-a concentrat pe jucătorii care au probleme.

Erau Rațiu, Ianis, Pușcaș și Răzvan Marin. Trebuia să plece în Italia, dar Pușcaș e confirmat cu Bari, iar la Răzvan Marin s-a schimbat antrenorul și e posibil să reintre în cărți. Era preocupat de acești patru jucători.

La turneul final nu ai decât 20 de jucători de câmp pe care să îi pui pe lista aceea. Nu ai mamă, nu ai tată, trebuie să te duci la luptă cu cei pe care îi ai. O parte din staff a fost și la meciurile din Antalya”, a spus Daniel Stanciu, la Liga Digisport.

România, 4 meciuri amicale înainte de EURO 2024

România va întâlni, pe 4 iunie, Bulgaria, iar pe 8 iunie va juca împotriva reprezentativei din Liechtenstein, ambele partidei urmând să se dispute pe stadionul Steaua din București, notează frf.ro.

Primul meci de pregătire al ”Tricolorilor” va fi împotriva echipei naționale a Irlandei de Nord, echipă care nu a reușit să se califice la turneul final, pe Arena Națională din București, pe 22 martie. Patru zile mai târziu, pe 26 martie, România va întâlni reprezentativa Columbiei pe stadionul Civitas Metropolitano din Madrid.

Baza de pregătire de la Wurzburg, un oraș aflat la 115 kilometri de Frankfurt, 270 de kilometri de Munchen și 300 kilometri de Koln, va fi locul unde ”Tricolorii” se vor pregăti pe durata Campionatului European.

Pe lângă condițiile oferite de hotel și stadionul de antrenament, precum și faptul că tricolorii se vor putea pregăti într-o zonă liniștită a Germaniei, un alt criteriu important a fost modalitatea de transport disponibilă pentru deplasarea în orașele unde se vor juca partidele. Gara din Wurzburg are linie de tren rapid directă către toate cele 3 orașe unde tricolorii vor evolua și se află la 4 kilometri de hotel. În Wurzburg sunt aproape 1.500 de români rezidenți.

Componența grupelor de la EURO 2024

Grupa A

  • Germania
  • Scoția
  • Ungaria
  • Elveția

Grupa B

  • Spania
  • Croația
  • Italia
  • Albania

Grupa C

  • Slovenia
  • Danemarca
  • Serbia
  • Anglia

Grupa D

  • Câștigătoare play-off A
  • Olanda
  • Austria
  • Franța

Grupa E

  • Belgia
  • Slovacia
  • România
  • Câștigătoarea play-off-ului B, unde sunt meciurile: Israel - Islanda și Bosnia - Ucraina

Grupa F

  • Turcia
  • Câștigătoare play-off C
  • Portugalia
  • Cehia

Programul României la EURO 2024

"Tricolorii" vor debuta la turneul final împotriva echipei din urna a patra, în acest moment necunoscută. Meciul va avea loc pe 17 iunie, la Munchen, de la 16:00 (ora României).

Apoi, pe 22 iunie, de la 22:00, România va înfrunta Belgia, la Koln, pentru ca pe 26 iunie, de la 19:00, să dispute ultimul meci din faza grupelor împotriva Slovaciei, la Frankfurt. 

  • 17 iunie: România - câștigătoarea play-off-ului B (Munchen)
  • 22 iunie: Belgia - România (Koln)
  • 26 iunie: Slovacia - România (Frankfurt)

Etichete: nationala , tricolori , edi iordanescu , daniel stanciu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Adio! Louis Munteanu a făcut anunțul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Prima reacție, după ce MM Stoica a anunțat oficial că FCSB revine în Ghencea

Manchester United ”sparge banca” pentru un jucător din Premier League

Exclusiv Când va numi Adrian Mititelu noul antrenor de la FCU Craiova. 7 jucători și doi antrenori, OUT!

Fără milă! Ce a scris presa din Grecia, după ce Răzvan Lucescu l-a "demis" pe "Împăratul" Fatih Terim

Citeşte şi

Video Exclusiv Florin Prunea a auzit ce s-a spus despre Dinamo în direct la TV și a intervenit: ”N-o să uite nici peste 20 de ani”

Emoții mari pentru echipa națională: încă o accidentare înainte de EURO 2024!

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

De ce e ignorat Marius Șumudică de Dan Șucu pentru postul de antrenor la Rapid citeşte ştirea pe Prosport.ro

Răzvan Lucescu, dorit pe banca unei echipe mari! Duminică joacă "finala" pentru titlu în Grecia citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”