Roland Niczuly, în finala Cupei României / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Eroul lui Sepsi visează la echipa națională, după ce a adus Cupa la Sf. Gheorghe: ”Am făcut istorie la un club mic”

articol scris de Digi Sport
25.05.2023, 19:07
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat, miercuri seară, Cupa României, după ce a trecut la loviturile de departajare de U Cluj în finala competiției, disputată la Sibiu, scor 0-0 (5-4 d.l.d.).

Roland Nizculy a fost eroul covăsnenilor, după ce a reușit să apere nu mai puțin de trei penalty-uri. 

Roland Niczuly: ”Muncesc zi de zi să ajung să ajung la echipa națională”

La scurt timp, goalkeeper-ul celor de la Sepsi a vorbit despre modul în care i-a analizat pe fotbaliștii de la U Cluj, dar și despre echipa națională. 

Roland Niczuly a ținut să menționeze că nu vrea să se autopropună la prima reprezentativă, însă își visul lui este să debuteze sub tricolor. 

”Am fost foarte obosiți, ne-am bucurat între noi și mâine va fi o petrecere cu suporterii la SF. Gheorghe.

Nu l-am luat acasă (n.r. trofeul), mă bucur că am avut o seară de vis, Am făcut istorie la Sf. Gheorghe. Ne bucurăm și sperăm să trecem la nivelul următor.

Am avut o zi lungă cu antrenorul de portari, Cornel Cernea. Am studiat loviturile de departajare, am pregătit foarte bine, dar nu am apucat să îi văd pe Ze Gomez și pe Martic, la ei m-am dus din instinct. A fost o zi specială, am făcut vizionare din instinctul dânsului. Toți jucătorii au bătut acolo unde am decis eu cu Cornel.

L-am studiat și pe Chipciu, dar dacă penalty-ul este bine executat nu mai ai ce să faci. Nistor este un jucător cu experiență, am încercat să-i zic câteva, dar experiența și-a spus cuvântul.

Eu nu vreau să mă autopropun la naționala României. Muncesc zi de zi să ajung acolo, îmi doresc acest lucru, dar nu m-am autopropus nici atunci. Visez, muncesc pentru acest lucru. Naționala României are un selecționer și el ia deciziile”, a declarat Roland Niczuly, la Digi Sport Special. 

”Am făcut istorie la un club mic”

”Este singurul lucru pe care nu îl pot schimba la mine (n.r. înălțimea). Așa m-a lăsat Dumnezeu, dar încerc să dau totul mereu. Nu mă deranjează acest lucru, dar muncesc ca să facă diferența prin alte lucruri.

Am făcut istorie la un club mic, într-un an am câștigat trei trofee. Poate să vină și al patrulea, dar Farul este o echipă foarte bună. Mai am contract doi ani cu Sepsi.  

Trebuie să închegăm o echipă foarte bună la vară. Trebuie să vină jucători cu valoare pentru că în cupele europene echipele sunt mai pregătite din toate punctele de vedere”, a mai adăugat portarul. 

VIDEO Rezumatul partidei Sepsi - U Cluj 0-0 (5-4 d.l.d.)

Etichete: echipa nationala , sepsi , niczuly


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

După ce a promovat cu Parma în Serie A, Dennis Man a spus care este obiectivul lui

Răsturnare de situație! Thomas Tuchel ar putea continua la Bayern Munchen și din vară: ce a spus antrenorul

Reacția lui Marco Reus, după ce a fost anunțată plecarea sa de la Borussia Dortmund: ”Am lămurit lucrurile”

Exclusiv George Copos lasă de înțeles că Mircea Lucescu vrea la Rapid. ”E unic! L-aș aduce cu ochii închiși”

Citeşte şi

Farul - Sepsi, LIVE VIDEO, de la ora 20:00, Digi Sport 1. Cu o victorie, ”Marinarii” urcă pe locul 2

Marius Șumudică a spus totul! Greșeală comisă de Ianis Hagi înainte de EURO: ”Hai să fim corecți!”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mihai Mărgineanu a rămas șocat de ce a văzut în Vama Veche: "Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?" citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale