Mirel Rădoi nu s-a sfiit să vorbească deschis despre meciul cu Anglia, de la Euro 2019 U21

Video Euro 2019 | Mirel Rădoi a explicat ce trebuie să facă România U21 pentru a nu fi dominată de Anglia. ”Cheile meciului!”

19.06.2019, 21:24
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Mirel Rădoi (38 de ani), selecționerul naționalei de tineret a României, a acceptat, miercuri seară, să răspundă unui set de întrebări pus de către suporteri, prin intermediul site-ului frf.ro. Tema de discuție a fost doar meciul cu Anglia, semn că în cantonamentul tricolorilor mici se face absolut totul pentru ca euforia de după victoria cu Croația, scor 4-1, să fie cât mai rapid uitată.

Selecționerul a mai spus cum trebuie să stea tricolorii pe teren pentru a evita să fie dominați de Anglia.

”Jucătorii au înțeles destul de repede și foarte bine mesajul pe care l-am transmis în vestiar, imediat după victoria cu Croația. Acela că, indiferent de evoluția scorului, trebuie să jucăm la fel. Până la urmă, cel mai mult contează forța grupului”, a spus Mirel Rădoi.

Chestionat ce șanse sunt ca primul 11 din meciul cu Croația să fie același și cu Anglia, vineri seară, de la ora 19:30, LIVE TEXT pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, Rădoi a replicat. ”E greu de spus care va fi primul 11, pentru că sunt meciuri care se joacă din trei în trei zile și vom avea nevoie și de prospețime. Vom vedea și în funcție de starea de sănătate a jucătorilor , în funcție de cum se recuperează”.

Euro 2019| Mirel Rădoi prefațează duelul România U21 - Anglia U21: ”Vor fi 42 de grade la nivelul solului!”

Selecționerul nu s-a sfiit să vorbească deja despre meciul cu Anglia, despre modul în care tricolorii vor aborda al doilea meci de la Euro 2019, dar și punctele în care Anglia suferă și poate fi atacată.

”Va fi foarte greu să rămânem sus în pressing, ca în meciul cu Croația, pentru că se va juca din nou devreme, pe o temperatură ridicată și consumul de energie va fi foarte mare. Dacă în aer vor fi 35 de grade, la sol temperatura resimțită va fi de 42 de grade, după măsurătorile noastre. Dar, la fel ca la meciul cu Croația, vom încerca să stăm cât mai sus pe început de meci.

Anglia are un ritm mai ridicat decât Croația și atunci ne va fi greu să ne menținem acolo pe durata celor 90 de minute. Organizarea pe faza defensivă va trebui să primeze”, a dezvăluit Rădoi.

Tehnicianul nu a fost arid în astfel de declarații și a continuat explicațiile. ”Blocul compact defensiv, distanțele foarte scurte dintre linii, pentru a putea pune presing, dublajul sunt cheile acestui meci. Cu cât spațiile vor fi mai mari, cu atât le va fi mai ușor englezilor să ne atace, să ne domine!

Acum, în Anglia, sunt cam 18 grade, pe când aici sunt 32 de grade! Au jucat si 25 de minute, cu tot cu prelungiri, cu un om în minus în inferioritate , a fost un consum mare de energie și pentru ei așa că vom vedea ce vom face. Avem două strategii acum!”, a concluzionat Mirel Rădoi.

Etichete: romania u21 , mirel radoi , euro 2019 u21 , romania anglia u21 , radoi strategie anglia


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Ancelotti e numărul 1. L-a depășit pe Guardiola” / ”Am văzut pasa anului”. Concluziile serii după magicul Bayern - Real 2-2

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Foto MM Stoica n-a mai răbdat și i-a răspuns lui Tudorel Stoica. ”Trăiești o mare dezamăgire”

Reacția presei din Spania, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Citeşte şi

Foto Cum a fost surprins Mirel Rădoi la meciul cu CFR Cluj, după ce i-a spus ”NU” Universității Craiova

Lovitură în Bănie: Mirel Rădoi a spus "nu"! Cine e noul antrenor favorit să preia Universitatea Craiova

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep, invitată să joace la Paris! Anunțul surprinzător al francezilor. Cum va reacționa românca citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”