Mirel Rădoi are 37 de ani şi naţionala de tineret este a doua echipă pe care o antrenează, după FCSB

FRF a anunțat oficial numirea lui Mirel Rădoi. Primele declarații făcute în noua postură

14.03.2018, 16:08
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

De miercuri, Mirel Rădoi este în mod oficial noul manager sportiv al echipei naţionale U21 a României. Federația Română de Fotbal a făcut anunțul pe site-ul forului, alături de primele declarații făcute de fostul internațional în noua postură. 

Despre noua numire a vorbit și președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care și-a exprimat încrederea în fostul fundaș al Stelei și al echipei naționale a României.

"Mă bucur că fac din nou parte din grupul echipei naţionale. Sunt fericit că mi-a fost oferită şansa de a lucra alături de echipa naţională U21 şi sper ca la finalul campaniei pentru Euro 2019 să reuşim împreună obţinerea calificării pentru care actualul staff a depus o muncă titanică", a declarat Mirel Rădoi.

"Sunt foarte bucuros că Mirel Rădoi s-a alăturat echipei FRF şi proiectului nostru. Am convingerea că prin experienţa lui va contribui la un parcurs cât mai bun al echipei U21 în aceste preliminarii şi în cele viitoare.

Este foarte important pentru tinerii jucători români să se formeze sub îndrumarea unui fost internaţional român, simbol al echipelor la care a evoluat, recunoscut pentru spiritul lui de învingător", a spus și președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

Mirel Rădoi (36 de ani) are 67 de selecţii în echipa naţională a României, pentru care a marcat două goluri, el participând şi la EURO 2008. Ca fotbalist, Rădoi a debutat la Extensiv, apoi a evoluat în cea mai mare parte a carierei sale la Steaua Bucureşti, între anii 2000-2009. Ulterior, el a jucat la formaţiile Al-Hilal Riad (Arabia Saudită), între 2009 şi 2011, Al-Ain (Emiratele Arabe Unite), între anii 2011-2014, Al-Ahli (Emiratele Arabe Unite), în 2014-2015, şi Al-Arabi (Qatar), în 2015.

El a antrenat-o pe Steaua în prima parte a sezonului 2015-2016.

Naţionala Under-21 a României, antrenată de Daniel Isăilă, va juca un meci amical cu selecţionata similară a Angliei, în deplasare, pe 24 martie și cu Wolverhampton U23, pe 27 martie.

Următorul meci oficial al naţionalei Under-21 a României este cel cu Portugalia, din luna septembrie. În clasamentul grupei sale de calificare, România ocupă primul loc, cu 12 puncte (6 jocuri), urmată de Bosnia, 9 p (5 j), Portugalia, 7 p (4 j), Ţara Galilor, 7 p (5 j), Elveţia, 7 p (6 j), Liechtenstein, 0 p (4 j).

Etichete: radoi , mirel radoi , radoi frf , mirel radoi frf , mirel radoi burleanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferat apoi la Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

Foto Ea este cea mai sexy prezentatoare sportivă din lume! A debutat la 21 de ani și i se spune "Regina Europei"

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali nu s-a mai abținut după FCSB - CFR: ”Spune, bă, adevărul! Nota 2 pentru obrăznicie”

Video Faza serii! Gestul lui Joyskim Dawa, după ce un copil a izbucnit în plâns și i-a spus de unde a venit special pentru meci

Exclusiv Gigi Becali a făcut anunțul la finalul meciului FCSB - CFR: 500.000 € pentru Florinel Coman

Ange Postecoglou a dat verdictul, după cele 20 de minute jucate de Radu Drăgușin

Citeşte şi

Foto Cum a fost surprins Mirel Rădoi la meciul cu CFR Cluj, după ce i-a spus ”NU” Universității Craiova

Lovitură în Bănie: Mirel Rădoi a spus "nu"! Cine e noul antrenor favorit să preia Universitatea Craiova

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fabulos: cum s-a prezentat Djokovic la antrenament după incidentul de ieri VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”