Gică Hagi este antrenorul Viitorului / Foto: Sport Pictures

Gică Hagi, discurs dur după meciurile naționalei: "Se încearcă să se manipuleze. Am văzut foarte multe interese"

19.10.2019, 18:07
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Gică Hagi a vorbit, în cadrul unei conferințe de presă, despre situația de la echipa națională. "Regele" nu este de acord cu cei care l-au criticat pe Cosmin Contra după dubla cu Feroe și Norvegia, în contextul în care naționala României are șanse de calificare la EURO 2020.

Gică Hagi spune că în spatele acestor critici sunt interese și că se încearcă să se manipuleze.

"Când nu se îndeplineşte un obiectiv, începem dezbateri despre cine vine, cine pleacă. Eu am văzut în aceste două săptămâni că se încearcă să se manipuleze şi să se împingă în anumite direcţii. Nu e corect și nu e normal! Probabil e ceva românesc, ca în momentele grele să începem să vorbim foarte mult şi să împingem în direcţia care convine unuia sau altuia.

Sunt acele interese despre care am vorbit la un moment dat, care au existat şi în aceste două săptămâni. Am văzut foarte multe interese! Adică «promoţionat» jucători, atacat antrenori și jucătorii. Totdeauna sunt făcute toate conştient de majoritatea, inclusiv de colegi de-ai mei, care s-au lăsat duşi cu jocul asta.

Mai sunt două meciuri importante. A lipsit atât de puţin să câştigăm acest meci de acasă (n.r. cu Norvegia). Cu toţii ne dorim calificarea. Când eşti în faţa unei calificări, trebuie să fii pozitiv, să aştepti și să emani un spirit de unitate”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă.

Scenariile care duc România la Euro 2020

Cu două partide rămase de disputat, Spania a obținut deja calificarea, iar Norvegia a ieșit, într-o proporție uriașă, din calcule. Astfel, există două scenarii prin care tricolorii pot ajunge la turneul final.

Primul este să scoatem maximum de puncte din partidele cu Suedia și Spania. Atunci, am acumula 20 de puncte, iar nordicii ar ajunge la maximum 18.

Al doilea scenariu, cel realist, este ca echipa lui Contra să bată Suedia cu 1-0 sau la o diferență de două goluri și să smulgă un rezultat de egalitate în Spania.

În acest caz, mizând și pe victoria Suediei cu Feroe, vom avea același număr de puncte cu suedezii, dar vom fi avantajați de meciurile directe și ne vom bucura de calificare.

Preliminarii Euro 2020 | Programul grupei F

  • 15 noiembrie 2019: Norvegia – Feroe, România – Suedia, Spania – Malta (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Malta – Norvegia, Spania – România, Suedia – Feroe (ora 21:45)

Etichete: gica hagi , cosmin contra


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Citeşte şi

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

Foto Jucătorul FCSB-ului la care s-a dus Gică Hagi, înaintea meciului direct de pe Arena Națională

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”