Ianis Hagi și Băluță, șanse mari de a pleca de la Viitorul! Anunțul lui Gică Popescu

30.01.2019, 10:02
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Ianis Hagi (20 de ani) și Tudor Băluță (19 ani) au șanse mari să plece de la Viitorul la finalul acestui sezon. După ce jurnaliștii titratului cotidian italian ”Gazzetta dello Sport” au confirmat informația colegului lor Di Marzio, cel care a dezvăluit pe twitter că cei doi jucători vor evolua pentru Genoa din sezonul viitor, iată că și Gică Popescu (51 de ani) a confirmat că sunt șanse foarte mari ca Gică Hagi să mai dea drumul din ”vârfurile” actualei generații.

”Pentru Ianis Hagi și pentru Tudor Băluță am fost sunat de cluburi din străinătate. Și, imediat după începerea campionatului, am fost întrebat și de Drăguș. Sunt fotbaliști foarte buni, așa că este posibil orice”, a spus Gică Popescu.

Fostul căpitan al echipei naționale a României i-a luat însă apărarea și cumnatului său, despre care a spus că ar schimba total strategia la Viitorul dacă ar mai găsi parteneri dispuși să se implice financiar.

”Lumea vorbește despre plecările lor, fără să țină cont că Gică este singur acolo! Bugetul lui de cheltuieli este foarte foarte mare. Din păcate, toate resursele nu ajută la întregul buget. Gică are deficit bugetar pe care trebuie să-l acopere.

Și, cum face asta? Are doar două variante în acest moment. Aduce bani de acasă sau vinde jucători. Dacă ar avea unul sau doi parteneri, niciunul dintre acești jucători nu ar pleca imediat, vă pot garanta. Iar Viitorul ar fi o forță în Liga 1”, a completat Gică Popescu, prezent la acțiunea organizată marți, 29 ianuarie 2019, de către Federația Română de Fotbal, când mai erau 500 de zile până la startul Campionatului European 2020, găzduit și de București, alături de alte 11 capitale.

Ianis Hagi a impresionat de la revenirea la echipa tatălui său, în ianuarie 2018, după aventura eșuată, de un an și jumătate, la Fiorentina. În a doua jumătate a sezonului trecut, mijlocașul ofensiv în vârstă de 20 de ani a marcat 6 goluri în 14 meciuri oficiale, iar în stagiunea aceasta a înscris 9 goluri în 24 de meciuri oficiale. Dintre acestea, 19 au fost jucate în Liga 1, acolo unde a dat 7 goluri și 5 pase decisive. El a fost dorit și de Galatasaray.

25% din transferul lui Ianis Hagi, spre Fiorentina

Hagi junior a ajuns la Fiorentina în vara lui 2016, dar a prins doar 54 de minute pentru echipa mare a clubului, într-un an şi jumătate. În acest sezon, Ianis nu a fost folosit nici măcar un minut de antrenorul Stefano Pioli.

Indiferent de sumă pe care o va primi pentru Ianis, eventualul transfer al lui Ianis nu va fi un tun financiar pentru Viitorul, clubul din Liga 1 urmând să nu fie prea mult pe profit. Asta pentru că iarna trecută, Hagi a plătit două milioane pentru a-l aduce înapoi de la Firenze.

În plus, clubul viola a păstrat 25% dintr-un viitor transfer, astfel că o bună parte din suma obţinută pentru următoarea mutare va intra în conturile clubului de Serie A.

Etichete: ianis hagi , gica popescu , transferuri viitorul , tudor baluta


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit

O tânără de 19 ani care se simțea rău după o vacanță cu prietenele și credea să suferă de mahmureală a primit o veste devastatoare de la medici.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reacția lui Dan Șucu, după întâlnirea avută cu Marius Șumudică

Coșmar! Ana Bogdan, învinsă de două ori într-o zi de aceeași jucătoare. Românca a câștigat puțin peste 2.000 €

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Are cel mai mare salariu de la Dinamo, dar ”este prea slab să joace”

Citeşte şi

Marius Șumudică a spus totul! Greșeală comisă de Ianis Hagi înainte de EURO: ”Hai să fim corecți!”

Foto Imagini rare cu Gică Popescu și fiica sa! Unde au fost surprinși Maria și tatăl său

PEROZMădălina Ghenea și-a dat examenul în arta seducției, îmbrăcată în lenjerie. Mihai Bobonete, comentariu savuros: "O să vă tragă la şale"

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Aryna Sabalenka, pe urmele Simonei Halep. Ce a făcut jucătoarea clasată pe locul 2 WTA citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un urangutan rănit a fost văzut folosind o plantă ca medicament. Ce au aflat cercetătorii după o lună