Ioan Ovidiu Sabău / Foto: Sport Pictures

Ioan Ovidiu Sabău a pus "în oglindă" naționalele României și Ungariei! Unde crede că stau mai bine maghiarii

articol scris de Digi Sport
16.06.2022, 13:51
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

România continuă să dezamăgească, iar ultimele rezultate obținute de elevii lui Edi Iordănescu au fost cu mult sub așteptările oamenilor din fotbalul românesc.

Ioan Ovidiu Sabău a pus "în oglindă" naționalele României și Ungariei! Unde crede că stau mai bine maghiarii

Ioan Ovidiu Sabău (54 de ani) a vorbit despre situația României din momentul de față. Fostul mijlocaș consideră că "tricolorii" suferă din punct de vedere al atitudinii și i-a dat exemplu pe fotbaliștii Ungariei, dar și ai Muntenegrului, care au dat dovadă de ambiție la ultimele meciuri.

“E greu de făcut o analiză, să vedem cauza, de ce s-a ajuns la acest nivel. O analiză mai profundă nu e simplu de făcut. E o problemă și o dezamăgire mai ales atunci cânt ești dominat la capitolul determinare. Știm deocamdată nivelul care este, sunt probleme și la nivel individual ca valoare, dar atunci când la capitolul determinare, concentrare, atitudine te domină adversarul nu e în regulă. E o problemă și de mentalitate, de educație.

Ce au ei în plus față de noi (n.r. jucătorii din Muntenegru)? Uitați-vă la sfârșitul meciului cum au reacționat sau la gol cum reacționau jucătorii, cum săreau toți de pe bancă, antrenori, jucători, reacțiile lor, încărcătura pe care au avut-o, determinarea la fiecare contact cu jucătorii noștri. Acolo se face diferența în ziua de azi.

Mă uitam la meciul Ungaria-Anglia, la bunul meu prieten Marco Rossi, ce rezultate a făcut. Și Ungaria, în afară de sigur, trei - patru jucători care joacă la echipe importante în Europa, dar nu la super echipe și să bați 4-0. O echipă disciplinată, cu jucători umili, modești, dacă ai astfel de calități, reușești, chiar dacă nu ai o super valoare”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, potrivit Sport Total FM.

Marcel Răducanu îl contrazice pe Gică Hagi. ”Aoleu! Unde sunt jucătorii ăia?”

Fostul mijlocaș al Stelei, dar și al Borussiei Dortmund, stabilit de peste 30 de ani în Germania, nu s-a ferit să spună că jucătorii actuali de la lot sunt total nepregătiți și l-a oferit spre exemplu pe Denis Alibec (31 de ani).

Despre atacantul lui Kayserispor, care a evoluat sub formă de împrumut în a doua parte a sezonului trecut la Atromitos (Grecia), a spus că este gras, motiv pentru care ”el nu aleargă, se rostogolește”.

Răducanu a fost vehement și atunci când i s-a adus aminte replica lui Hagi, care a spus că ”România are jucători mulți, are mulți jucători din care poți alege și cu care se poate construi ceva puternic”.

”Aoleu? Unde sunt jucătorii ăia valoroși? Să-i aducă el. Unde sunt? Nu-i văd. Nici de la U21 nu vine ceva deosebit. Unde sunt? Trebuie plecat de la copii și juniori. Acolo selecția se face pe bani, nu pe valoare. Nu se lucrează bine cu cei de 7-8 ani. Iar la 19 ani sunt vai de capul lor”, a spus Marcel Răducanu în exclusivitate, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Etichete: romania , ioan ovidiu sabau , echipa nationala , ungaria , liga natiunilor


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense sunt în desfăşurare duminică seara în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran a difuzat rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

Foto Cristiano Ronaldo s-a dus la ”bătaia greilor”, dar nu se aștepta la așa ceva. Ce a pățit după ce a intrat în sală

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Răzvan Lucescu, unic în istoria de 98 de ani a lui PAOK! Cui i-a dedicat titlul: ”Boss, e pentru tine”

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Video Gestul cu care Drăgușin a devenit favoritul fanilor lui Tottenham: ”Le-a arătat jucătorilor de la Spurs cum se face”

Dramatic! Echipa retrogradată s-a decis după al cincilea criteriu de departajare

Citeşte şi

Vlad Chiricheș a fost întrebat despre convocarea la EURO și nu s-a ferit să răspundă

Adio, EURO? Internaționalul cu 25 de selecții are șanse mici să mai fie convocat de Edi Iordănescu

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic ce a reușit Răzvan Lucescu, care e din nou campion în Grecia. Ultima etapă a fost dramatică citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian