Marius Lăcătuș / Foto: Captură Digi Sport

Exclusiv Marius Lăcătuș a analizat ”marea problemă” de la echipa națională

articol scris de Digi Sport
25.03.2024, 19:34
  • Media: Liga Digisport, joi, 15:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, DGS 1

După partida dintre România și Irlanda de Nord, scor 1-1, s-au iscat numeroase discuții din cauza titularizării lui Cristi Manea (26 ani) pe postul de fundaș stânga.

Jucătorul celor de la CFR Cluj evoluează, de regulă, în partea dreaptă a apărării, iar prestația sa pe partea stângă a fost sub nivelul așteptărilor.

Marius Lăcătuș: ”Cristi Manea nu e fundaș stânga”

Marius Lăcătuș (59 ani) nu a fost impresionat de prestația echipei naționale și este de părere că Manea nu ar mai trebui folosit pe postul de fundaș stânga.

După remiza cu Irlanda de Nord, Cristi Manea a primit nota 6,6 pentru prestația sa, una dintre cele mai mici din tabăra ”Tricolorilor”.

”Nu m-a dat pe spate meciul cu Irlanda de Nord. Nu a fost un joc reușit. Edi și-ar putea da seama de faptul că Manea nu este un fundaș stânga, chiar dacă l-a folosit pe acel post. Sunt și alți jucători care, la ora actuala, nu sunt în cea mai bună formă sportivă.

Nu avem un fundaș stânga. E vechea problemă. Eu nu îl acuzam pe Edi de faptul că l-a folosit acolo. După acest joc, își poate da seama că nu e fundaș stânga.”, a declarat Marius Lăcătuș la ”Fotbal Club”.

Edi Iordănescu a venit la conferința de presă și nu s-a mai abținut

Întrebat la conferința de presă în legătură cu limita ariei de selecție, Edi Iordănescu a oferit un răspuns categoric, după discuțiile despre titularizarea lui Cristi Manea pe postul de fundaș stângă.

”Cu riscul de a supăra multă lume, nu avem așa multe garnituri precum Franța, Anglia, Spania, Italia, Germania.

Nu avem foarte multe soluții în momentul de față. Suntem limitați din punct de vedere valoric”, a spus selecționerul României.

Edward Iordănescu va avea la dispoziţie următorii 28 de jucători pentru partida cu Columbia:

  • Portari: Horaţiu Moldovan (Atletico Madrid/Spania, 9 selecţii/0 goluri), Florin Niţă (Gaziantep/Turcia, 20/0), Ştefan Târnovanu (FCSB, 1/0), Marian Aioani (FC Rapid 1923, debutant)
  • Fundaşi: Andrei Raţiu (Rayo Vallecano/Spania, 15/1), Cristian Manea (CFR Cluj, 25/2), Andrei Burcă (Al-Okhdood/Arabia Saudită, 26/1), Radu Drăguşin (Tottenham/Anglia, 14/0), Adrian Rus (FC Pafos/Cipru, 19/1), Ionuţ Nedelcearu (Palermo/Italia, 25/2), Bogdan Racoviţan (Rakow/Polonia, 1/0), Deian Sorescu (Gaziantep/Turcia, 15/0), Raul Opruţ (FC Hermannstadt, debutant)
  • Mijlocaşi: Nicolae Stanciu (FC Damac/Arabia Saudită, 67/14), Marius Marin (Pisa/Italia, 15/0), Alexandru Cicâldău (Konyaspor/Turcia, 36/4), Răzvan Marin (Empoli/Italia, 53/3), Olimpiu Moruţan (Ankaragucu/Turcia, 14/1), Darius Olaru (FCSB, 16/0), Adrian Şut (FCSB, 1/0), Dennis Man (Parma/Italia, 21/7), Valentin Mihăilă (Parma/Italia, 18/4), Ianis Hagi (Deportivo Alaves/Spania, 32/4), Denis Drăguş (Gaziantep/Turcia, 8/2), Florinel Coman (FCSB, 13/1)
  • Atacanţi: George Puşcaş (Bari/Italia, 41/11), Denis Alibec (Muaither/Qatar, 36/5), Florin Tănase (Al-Okhdood/Arabia Saudită, 17/2)

Etichete: romania , echipa nationala , marius lacatus , cristi manea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era a unui pacient cu septicemie”

Doctorul Horia Roşianu de la Institutul Inimii din Cluj Napoca a afirmat, miercuri, că actorul Florin Piersic avea septicemie atunci când s-a internat în unitatea medicală. Potrivit acestuia, trebuiau îndepărtate proteza de genunchi şi stimulatorul cardiac, care erau focare secundare de infecţie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Ilie Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros”

Video Scandal uriaș după Real Madrid - Bayern: nemții au egalat în minutul 90+13, dar degeaba! Eroare gravă de arbitraj

Al-Khelaifi a răbufnit după eliminarea PSG-ului din semifinalele UEFA Champions League!

Dan Șucu a început negocierile! Lovitura pregătită în secret la Rapid: peste 300 de meciuri în Premier League!

Qatarul trece la fapte după eșecul din Champions League: transfer de 100.000.000€ la PSG!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Mihai Stoica nu s-a putut abține, după ce a văzut Real Madrid - Bayern Munchen

Un oficial al lui Bayern a continuat scandalul și a dezvăluit ce i-a spus arbitrul după meciul cu Real Madrid

Surpriză! Joselu a înscris dubla decisivă, dar altcineva a fost desemnat omul meciului Real Madrid - Bayern Munchen

Specialistul a explicat tot, după faza decisivă care a declanșat un scandal uriaș la Real - Bayern + Momentul, cadru cu cadru

Citeşte şi

Victorie! Naționala de handbal masculin a României, la doar un pas de Mondial după 31-30 cu Cehia

Adversara României la EURO 2024 are planul făcut: vine cu veteranii în Germania!

PEROZShakira, îndrăzneață într-o rochie albă tare decupată, la petrecerea de după Met Gala. A defilat ca pe podiumul de modă

FILM NOWA renunțat la rochia elegantă de la Met Gala pentru o fustă total transparentă, un maiou scurt și pantofi sport. Soția lui Matt Damon, mama a 4 copii, în formă maximă la 47 de ani

The Sun anunță că legendarul antrenor e la un pas să semneze cu Rapid! Lovitura lui Șucu a ajuns în ziarele din Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Înjurături de nedescris la Roma: campioana de Grand Slam care i-a făcut zob pe italieni VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Copilul care și-a falsificat certificatul de naștere din dragoste pentru Steaua. Cum a ajuns Abăluță să joace în Ghencea citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”