Mircea Lucescu / Foto: captură Digi Sport

Video Mesajul lui Mircea Lucescu pentru "tricolori": "Vă aduceți aminte de acel 5-1 împotriva Germaniei? Totul e posibil"

articol scris de Digi Sport
22.03.2021, 14:16
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev, a profitat de pauza competițională provocată de meciurile echipelor naționale și a părăsit pentru câteva zile capitala Ucrainei, în favoarea Bucureștiului. Tehnicianul de 75 de ani a vorbit despre ghinionul lui Mirel Rădoi și le-a transmis un mesaj "tricolorilor".

Mirel Rădoi pregătește online debutul în campania de calificare la Campionatul Mondial din 2022. Selecționerul echipei naționale a fost depistat pozitiv la COVID-19 și nu poate fi alături de elevii săi. Mircea Lucescu consideră că lipsa antrenorului poate cântări decisiv în evoluția "tricolorilor". Cu toate acestea, Lucescu Sr este optimist înaintea acțiunii României de la finalul lunii martie.

Mircea Lucescu: "E ca o orchestră fără dirijor, dar în fotbal, totul este posibil. Vă aduceți aminte de acel 5-1 pe Giulești, împotriva Germaniei?"

"Pentru naționala României sunt meciuri foarte grele, importante. Sper ca băieții să înțeleagă ce se așteaptă de la ei și sper să facă și rezultate. E foarte greu (n.r.- fără Mirel Rădoi pe bancă), e ca o orchestră fără dirijor, eu știu ce înseamnă să nu fii lângă echipă și să nu poți să dai indicațiile necesare.

Va fi foarte, foarte greu. Nu știu cine îl înlocuiește, nu știu ce soluții vor găsi în toată chestia asta. E vorba de fotbalul românesc. Toată lumea trebuie să fie angajată în acest obiectiv important. O calificare la un turneu final înseamnă foarte mult și pentru jucători, și pentru antrenor, pentru toată lumea.

Poate vă aduceți aminte de un rezultat, 5-1, pe Giulești, împotriva Germaniei și era Germania foarte mare. În fotbal, totul este posibil. Toate țările sunt bine pregătite, în momentul de față nu cunosc nici potențialul adversarelor, nici pe cel al echipei noastre", a declarat Mircea Lucescu, la sosirea în România.

  • Naţionala României va disputa în luna martie trei partide în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2022. Prima reprezentativă întâlneşte pe 25 martie Macedonia de Nord (ora 21:45, Arena Naţională din Bucureşti), pe 28 martie Germania (ora 21:45, Arena Naţională din Bucureşti) şi pe 31 martie Armenia (ora 19:00, în deplasare).

Federaţia Română de Fotbal precizează că există posibilitatea ca Mirel Rădoi să fie pe banca tehnică la meciul cu Macedonia de Nord, chiar dacă selecţionerul a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

"Aşteptăm de la zi la zi revenirea lui Mirel Rădoi, există posibilitatea ca acesta să fie pe bancă încă de la partida cu Macedonia de Nord", precizează FRF.

VIDEO Declarațiile lui Mircea Lucescu

Etichete: mircea lucescu , romania - germania , mirel radoi , preliminarii cm 2022 , mirel rădoi covid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text CFR Cluj - Rapid 3-2, ACUM, în direct la Digi Sport 1. Giuleștenii au ratat penalty

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

Video CFR Cluj, iertată de un cartonaș roșu în meciul cu Rapid? ”Crampoanele pe gambă” / ”E grav, sincer!”

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

Citeşte şi

Reacția lui Bogdan Lobonț despre o posibilă colaborare cu Mircea Lucescu la Rapid

Exclusiv Dani Coman a ales antrenorul ideal pentru Rapid: ”Cel mai îndreptățit să vină”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”