Edi Iordănescu şi-a luat la revedere de la suporteri şi de la jucătorii FCSB / Foto: Digi Sport

Mesajul Peluzei Nord de la FCSB pentru Edi Iordănescu: "Vom fi peste tot alături de acest om deosebit"

articol scris de Digi Sport
20.01.2022, 17:02
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Liderul Peluzei Nord de la FCSB, Gheorghe Mustață, spune că galeria vicecampioanei îl va susține pe Edi Iordănescu pentru postul de selecționer al României.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Gheorghe Mustață: "Peluza Nord va fi peste tot alături de Edi Iordănescu, dacă devine selecționer"

Mustață spune că Peluza Nord îl va urma peste tot pe Iordănescu Jr și va fi alături de echipa națională, dacă acesta va accepta oferta FRF:

"Noi, suporterii steliști iubim echipa României, normal, doar că în ultima perioadă nu eram foarte implicați și regretăm asta. Pentru că selecționer a fost unul din cei mai mari steliști, Mirel Rădoi.

Acum, dacă Edi devine selecționer, vă asigurăm că Peluza Nord va fi peste tot alături de acest antrenor și om cu totul deosebit. A demonstrat tuturor că are coloană vertebrală, iar noi îi vom purta cel mai mare respect toată viața. Pe această cale îi anunț pe toți că Peluza Nord intră în luna martie pentru prima dată în Ghencea. Pentru Edi Iordănescu! Îl vom susține necondiționat", a spus Mustață, la Radio Sport 1.

De ce va fi anunțat sâmbătă noul selecționer al României

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, a anunțat că sâmbătă va fi prezentat oficial noul selecționer al României.

Vineri seară va fi organizată o ședință extraordinară prin care se va lua decizia finală. Șefii FRF sunt la Cheile Grădiștei în aceste zile, unde are loc o întâlnire cu reprezentanții cluburilor din Liga 2, Liga 3 și din AJF-uri.

Vineri are loc "check out-ul" la Cheile Grădiștei, iar reprezentanții FRF se vor întoarce la Casa Fotbalului, unde va fi ales noul selecționer.

Mihai Stoichiță: ”Sâmbătă vom anunța selecționerul!”. Condiția impusă antrenorului

Ladislau Boloni (68 de ani), Edi Iordănescu (43 de ani) și Adrian Mutu (43 de ani) sunt candidații, din acest moment, pentru funcția de selecționer, dar fostul antrenor de la FCSB pare favorit

”Mâine (n.r - vineri) se va hotărî cine va fi noul selecționer iar sâmbătă va fi comunicat. Atunci vom ieşi din această situaţie care a stârnit multe controverse în ultima vreme!

Noi am încercat să o rezolvăm mai mult pe logica lucrurilor şi mai puţin pe ilogica lucrurilor. Logica lucrurilor este că atunci când alegem, să alegem cât mai bine pentru echipa naţională şi pentru cei care o iubesc. Este o responsabilitate mare. Nu putem să facem aventuri”, a spus Stoichiță.

Etichete: edi iordanescu , selectioner romania , peluza nord , gheorghe mustata , suporteri fcsb , peluza nord fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Rapid - Universitatea Craiova 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Burmaz a adus egalarea pentru giuleșteni

Video Moment controversat la Rapid - Universitatea Craiova: ”Ce greșeală!”

Lovitura primită de Franța, cu o lună și jumătate înainte de EURO 2024

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Citeşte şi

FCSB poate câștiga titlul de campioană, după 9 ani! Câți spectatori sunt așteptați pe Arena Națională

Foto Edi Iordănescu, inclus în Top 10 cei mai sexy selecționeri de la EURO 2024. Pe ce loc e românul

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”