Radu Drăgușin / Foto: Captură Digi Sport

Video Momentul de pe Arena Națională care l-a făcut pe Radu Drăgușin să aibă ”piele de găină”

articol scris de Digi Sport
23.11.2023, 21:02
  • Fotbal: Franța - Canada, duminică, 22:10, DGS 1

  • Minifotbal, finala EURO: România - Serbia, sâmbătă, 21:45, DGS 1

Radu Drăgușin (21 de ani) a vorbit despre momentul de pe Arena Națională care l-a impresionat cu adevărat la meciul cu Elveția, scor 1-0.

Radu Drăgușin a rămas impresionat: ”Am avut piele de găină”

Radu Drăgușin a spus că s-a emoționat în momentul în care fanii echipei naționale i-au strigat numele la partida cu Elveția.

La națională am construit o familie, o echipă adevărată, care a reușit această performanță, am făcut o țară întreagă mândră.

Sute, mii de mesaje am primit (n.r. din partea fanilor). Majoritatea sunt de genul că suntem mândri de performanță. Am primit. Și Mister Gilardino m-a felicitat. Am primit multe mesaje de acolo (n.r. din Italia).

A fost un moment unic pentru mine (n.r. când fanii naționalei i-au strigat numele), am avut piele de găină. Pentru mine a însemnat că oamenii mă respectă și mă apreciază. Noi eram siguri pe noi că ne calificăm.

Patru puncte din șase cu Elveția, astea sunt rezultatele muncii noastre. O mândrie foarte mare, dar o responsabilitate foarte mare. Cu siguranță. Acesta este următorul pas (n.r. să joace cu România la un Campionat Mondial). Sperăm să fim prezenți și acolo”, a spus Radu Drăgușin, în cadrul unui interviu.

Campionatul în care vrea să se transfere Radu Drăgușin

Radu Drăgușin nu s-a ferit să spună că își dorește ca pe viitor să evolueze în Premier League, cel mai puternic campionat de fotbal din Europa.

”(n.r Unde va face următorul pas) Într-un loc în care voi evolua cel mai bine și mă voi dezvolta cel mai bine. Voi lua decizia când va fi momentul, doar că acum avem lucruri mai importante de făcut decât lucrul acesta.

Pentru mine, cota de piață nu este ceva să mă motiveze. Asta este treaba specialiștilor, pe mine nu mă influențează.

Acesta (n.r. Premier League) este campionatul care îmi place, care este pe placul meu. Este un campionat pe care îl urmăresc și sper ca într-un viitor să joc acolo. Eu sunt la Genoa. Echipa mea preferată e cea națională.

Sunt multe zvonuri (n.r. despre anumite oferte), dar nu e nimic scris. Model sau idol nu am avut niciodată. Am văzut că sunt asemănat cu Van Dijk, dar eu nu am idol”, a precizat Radu Drăgușin.

Despre Radu Drăgușin s-a vorbit în ultima vreme că ar fi pe lista unor formații din Premier League precum Tottenham, Arsenal sau Newcastle.

Cifrele lui Radu Drăgușin

  • 10 milioane de euro este cota de piață a lui Radu Drăgușin, potrivit transfermarkt.com. 
  • 14 meciuri a jucat Radu Drăgușin la Genoa în acest sezon
  • Un gol și o pasă de gol a reușit Radu Drăgușin

Etichete: campionatul european , romania euro , radu dragusin , radu dragusin nationala


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Duel „medieval” în Ucraina: Un vehicul blindat american și unul rusesc se confruntă ca doi cavaleri teutoni în turnir. Cine câștigă

Confruntare în stil medieval între un M2 Bradley american și un transportor blindat rusesc pe frontul din Ucraina, surprinsă din dronă. Cele două vehicule blindate s-au intersectat pe un drum în apropierea unui sat din regiunea Donețk și au tras pur și simplu unul împotriva celuilalt, ca într-un turnir medieval între cavalerii teutoni. Transportorul rusesc a pierdut.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La un an de la gluma virală făcută despre ea, Mihai Bobonete a dat ”nas în nas” cu Mădălina Ghenea! Ce a urmat: ”Ea a insistat”

Prima imagine cu soția lui Novak Djokovic, după scenele fără precedent de la Roland Garros

Scoțienii au aflat ce a declarat Ianis Hagi și au reacționat imediat: verdict dur pentru fiul "Regelui"

Foto Meme-urile apărute după România - Liechtenstein 0-0: ”Tricolorii”, luați la țintă

Foto România - Liechtenstein 0-0. Rezultat rușinos pentru ”Tricolori” înainte de EURO 2024

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Remiza României a ajuns până la New York! Ce a scris presa americană după ce n-am putut bate Liechtenstein

500.000€ pentru al treilea transfer al verii la CFR Cluj: vine din Liga 2

”Incredibil”. A intrat în depresie după ce a mers mai repede acasă pentru a-i face o surpriză soției, iar acum a ajuns la EURO

Exclusiv Ofertă pentru Tudor Băluță de la o echipă de top din SuperLiga! Fotbalistul a dat răspunsul

Citeşte şi

Finala CE Minifotbal | România - Serbia, LIVE VIDEO, de la 21:45, DGS 1. ”Tricolorii”, la un pas de al șaptelea trofeu

Surpriză! Fotbalistul care merge alături de națională la EURO, chiar dacă nu a fost convocat

PEROZFiica Iuliei Albu, fabuloasă la banchetul de absolvire a clasei a VIII-a, unde a pășit ca pe podium. Fanii: „Este ireal de frumoasă!”

FILM NOWA fost soție de actor și obișnuia să strălucească. Acum trăiește pe străzi, caută prin tomberoane și tot ce mai are încape într-un cărucior de cumpărături

E la EURO 2024 și prinde transferul carierei. Oferte de top pentru vedeta de la CFR Cluj! Nelu Varga câștigă o avere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Semifinală cu scandal la Roland Garros: Cori Gauff a izbucnit în plâns în timpul confruntării cu liderul mondial Iga Swiatek citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea în Grecia. Obligația pe care o au toți șoferii de mașini hibride și electrice la intrarea pe insulele elene citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Imaginile cu Antonia din vacanță au ridicat temperaturile în mediul online. Costumul de baie i-a scos în evidență tot: „Ați dat zoom?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Imaginile cu Antonia din vacanță au ridicat temperaturile în mediul online. Costumul de baie i-a scos în evidență tot: „Ați dat zoom?”

Digi World

Cât detergent se pune în mașina de spălat. Mulți irosesc detergentul lichid

Digi Animal World

Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”