Nicolae Stanciu / Foto: Profimedia

Foto Nicolae Stanciu și-a făcut un tatuaj special și l-a prezentat de Ziua Națională a României

articol scris de Digi Sport
01.12.2023, 09:08
  • Futsal: CFR Timișoara - United Galați, marți, 17:00, DGS 3

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, DGS 1

Ajuns la 30 de ani, Nicolae Stanciu este căpitanul echipei naționale a României și unul dintre jucătorii-cheie ai primei reprezentative în momentul de față.

Nicolae Stanciu și Denis Alibec sunt singurii jucători din lotul actual al României care au mai fost prezenți la un turneu final alături de România (EURO 2016).

Stanciu, tatuaj special pentru România: "Ți-am dat tot și încă puțin"

Pe 1 decembrie, Nicolae Stanciu a distribuit mai multe fotografii speciale pentru România. Fotbalistul a postat pe contul său de Instagram câteva poze cu fetițele sale și soția sa îmbrăcate în echipamentul primei reprezentative, dar și o imagine cu tatuajul special pe care și l-a făcut pe picior.

Stanciu, unul dintre fotbaliștii care trăiesc intens meciurile României, și-a arătat dragostea pentru țară și și-a tatuat steagul "Tricolorilor" pe piciorul stâng, cu următorul mesaj special:

"Ți-am dat tot și încă puțin", este mesajul scris pe piciorul lui Stanciu.

Nicolae Stanciu / Foto: Instagram@nicolaestanciu

Cum s-a descurcat România la EURO 2016, ultimul turneu final

La turneul final din Franța, România a încheiat pe ultimul loc în grupă, după Franța, Elveția și Albania. Atunci, selecționata condusă de Anghel Iordănescu înregistra două eșecuri și o remiză și era eliminată din competiție încă din prima fază.

Rezultatele României la EURO 2016

  • Franța - România 2-1
  • România - Elveția 1-1
  • România - Albania 0-1

Din lotul ales de Anghel Iordănescu pentru turneul final din EURO 2016 se mai regăsesc astăzi doar Nicolae Stanciu și Denis Alibec. Cei doi sunt jucători exponențiali pentru Edi Iordănescu și, cel mai probabil, vor fi prezenți la competiția care va avea loc în Germania.

Lotul României pentru EURO 2016:

  • Portari: Ciprian Tătărușanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Watford), Silviu Lung (Astra)
  • Fundași: Cristian Săpunaru (Pandurii Tg. Jiu), Alexandru Mățel (Dinamo Zagreb), Vlad Chiricheș (SSC Napoli), Valerică Găman (Astra Giurgiu), Dragoș Grigore (Al Sailiya), Cosmin Moți (Ludogorets), Răzvan Raț (Rayo Vallecano), Steliano Filip (Dinamo)
  • Mijlocași: Mihai Pintilii (FCSB), Ovidiu Hoban (Hapoel Be’er Sheva), Andrei Prepeliță (Ludogorets), Adrian Popa (FCSB), Gabriel Torje (Osmanlispor), Alexandru Chipciu (FCSB), Nicolae Stanciu (FCSB), Lucian Sânmărtean (Al Ittihad)
  • Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogoreț), Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Florin Andone (Cordoba), Denis Alibec (Astra)

Lotul României pentru meciurile cu Israel și Elveția, preliminarii EURO 2024

PORTARI
Horațiu MOLDOVAN (FC Rapid 1923), Florin NIȚĂ (Gaziantep | Turcia), Ionuț RADU (Bournemouth | Anglia);

FUNDAȘI
Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania), Vasile MOGOȘ (CFR Cluj), Radu DRĂGUȘIN (Genoa | Italia), Andrei BURCĂ (Al-Okhdood | Arabia Saudită), Adrian RUS (Pafos | Cipru), Bogdan RACOVIȚAN (Rakow | Polonia), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova), Andres DUMITRESCU (Slavia Praga | Cehia);

MIJLOCAȘI
Marius MARIN (Pisa | Italia), Vladimir SCRECIU (Universitatea Craiova), Andrei ARTEAN (Farul Constanța), Răzvan MARIN (Empoli | Italia), Alexandru CICÂLDĂU (Konyaspor | Turcia), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită), Darius OLARU (FCSB), Olimpiu MORUȚAN (Ankaragucu | Turcia), Marius ȘTEFĂNESCU (Sepsi OSK), Ianis HAGI (Deportivo Alaves | Spania), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia), Florinel COMAN (FCSB);

ATACANȚI
Florin TĂNASE (Al-Okhdood | Arabia Saudită), Denis DRĂGUȘ (Gaziantep | Turcia), George PUȘCAȘ (Genoa | Italia), Denis ALIBEC (Muaiter | Qatar), Daniel Bîrligea (CFR Cluj)

Etichete: romania , echipa nationala , nicolae stanciu , tatuaj stanciu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

6.000.000€ pentru Dennis Man!

Aris - PAOK 1-2. Victorie istorică: PAOK a câștigat titlul! Răzvan Lucescu e campionul Greciei!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Începe ”revoluția”! Primele transferuri pregătite de Neil Lennon la Rapid

Exclusiv Răzvan Lucescu a așteptat 24 de ore, apoi a trecut la acuzații grave: "A făcut tot ce a putut să nu câștigăm!"

Ofertă ”de pe altă planetă”: 20.000.000 € la semnătură și 30 de milioane pe an

Aryna Sabalenka e convinsă despre Simona Halep! Mesajul bielorusei pentru româncă

Citeşte şi

Leonard Doroftei e gata să ia o decizie surprinzătoare, după ce a fost numit ”cerșetor” în România: ”Mai trebuia un șoc”

Ce a spus Kevin De Bruyne despre EURO 2024, după ce a câștigat titlul cu Manchester City

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Vedeta lui CSA Steaua regretă transferul la FCSB: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Imagini cu noul antrenor al Rapidului beat mort: ”Poate îi cam place șprițul...” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”