Laszlo Boloni / Foto: Profimedia

Exclusiv Numirea lui Ladislau Boloni ca selecționer al României, sub semnul întrebării: "Aici e teama mea. Au fost probleme"

articol scris de Digi Sport
04.01.2022, 19:54
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Ladislau Boloni s-ar fi înțeles cu FRF pentru funcția de selecționer al României, după ultimele informații, însă numirea sa naște unele semne de întrebare.

Antrenorul de 68 de ani e văzut drept un tehnician cu multă expertiză, însă există și aspecte care ar putea fi contestate.

Narcis Răducan: "Teama era dacă mai are răbdare"

"Teama era dacă mai are răbdare, de aici mi-era mie teamă, pentru că, de la o vârstă, capeți experiență, dar îți ajunge. Să nu fi ajuns în punctul acela în care nu mai avea răbdare și de aceea să fi intrat în conflict (n.r.: la ultimele echipe de la care a plecat)", a spus Narcis Răducan la Liga Dgisport.

În ciuda întrebării care planează asupra lui Boloni, Narcis Răducan mizează totuși pe antrenorul de 68 de ani.

"De la Boloni așteptăm, pe lângă reorganizarea echipei naționale, și o mână de ajutor în ceea ce privește nivelul copiilor și juniorilor, pentru că are expertiză în acest sens, a lucrat mult în Europa, a dat impresia că iubește tinerii și e foarte aplicat pe categoria asta de vârstă, deci e un câștig, dacă se ajunge la un numitor comun", a spus Răducan.

După Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu, care au refuzat, conducerea Federației Române de Fotbal a negociat cu Adrian Mutu, Edi Iordănescu și Ladislau Boloni, iar alesul pare a fi antrenorul care a mai pregătit prima reprezentativă între 2000 și 2001.

În primul mandat pe banca primei reprezentative, încheiat pentru că a vrut să plece la Sporting, Ladislau Boloni a înregistrat șase victorii, o remiză și trei înfrângeri.

FRF a anunțat că numele selecționerului României va fi anunțat până pe 7 ianuarie.

Ultimele despărțiri ale lui Ladislau Boloni de fostele echipe, puse sub semnul întrebării

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Totodată, ultimele despărțiri ale lui Boloni de PAOK Salonic, Gent, Antwerp sau Panathinaikos sunt puse sub semnul întrebării.

"E adevărat că sunt și lucruri de discutat, sunt câteva puncte sensibile, pe care sper să le pună la punct, legat de ultima plecare.

Nu se uită prea ușor cum a plecat și ar fi extraordinar dacă și-ar duce la sfârșit acest mandat, pentru că a primit multe reproșuri privind acea plecare (n.r.: la primul s[u mandat pe banca echipei naționalei României), chiar dacă ulterior, ne-am mândrit cu performanțele sale de la Sporting. Încă sunt suporteri care nu au digerat acea plecare.

Apoi, ne așteptăm să meargă lucrurile. În cariera sa au fost lucruri bune și mai puțin bune, legate de comunicarea pe care a avut-o în ultimele mandate, atât la greci, cât și la belgieni. Au fost probleme importante și e de văzut de ce s-a ajuns acolo.

În rest, e un posibil selecționer, are experiență. Noi nu avem un profil de selecționer, dar pe de altă parte, nici nu avem zeci de antrenori la cel mai înalt nivel încât putem să ne ducem pe o categorie.

Toată procedura asta a fost controversată (n.r.: procedura de alegere a selecționerului). Chiar dacă mi-ar fi plăcut să fie Edi, pentru că mi-e prieten, dar trebuie să fim corecți și să recunosc că e o soluție care ar trebui să fie de succes", a explicat Răducan.

  • Ultimul trofeu câștigat de Boloni a fost în urmă cu 13 ani, Supercupa Belgiei în 2009, cu Standard Liege.
  • În total, în cariera sa de antrenor, Boloni are 7 performanțe notabile, dintre care cea mai importantă este titlul câștigat cu Sporting Lisabona în sezonul 2001-2002.

Etichete: narcis raducan , ladislau boloni , selectioner romania


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Ladislau Boloni trăiește ”periculos” în Ligue 1. Pe ce loc se află Metz, după înfrângerea cu Lille

Video PSG a zdrobit Lyon, chiar și fără Kylian Mbappe. Victorie uriașă și pentru Loți Boloni

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă