Mirel Rădoi este selecționer ul reprezentativei României / Foto: Sport Pictures

Pandemia de coronavirus nu-l sperie pe selecționerul Mirel Rădoi: "La echipa națională se lucrează normal"

17.04.2020, 17:44
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Pentru Mirel Rădoi nu trece nicio zi fără să lucreze. Mai greu este pentru jucători, care sunt nevoiți să stea în casăm din cauza pandemiei de coronavirus.

Cu toate acestea, selecționerul naționalei României susține că acum are mai mult timp la dispoziție, alături de stafful echipei naționale, pentru a pune la punct cele mai mici detalii în vederea barajului cu Islanda, pentru calificarea la Euro 2020.

"Cel mai greu este pentru jucători, pentru că ei nu au activitate la club, acolo unde se desfășoară munca lor în mod curent. Pentru mine și ceilalți membri ai staff-ului, activitatea este aceeași ca într-o perioadă non-FIFA, mai puțin monitorizarea pe viu a jucătorilor, în meciurile noi din fiecare săptămână.

Noi revedem materialele video cu prestațiile jucătorilor noștri, avem un proces de analiză a prestațiilor lor din ultima vreme la club, apoi în meciuri ale echipei naționale, unde analizăm evoluția lor în angrenaj cu alți tricolori. Sunt partidele adversarilor, pentru care avem acum suficient timp să observăm și cele mai mici detalii, cele care pot face oricând diferența.

Mai mult, abordăm deja și viitorii adversari din Liga Națiunilor. Solicităm materiale video analiștilor, suntem în contact periodic cu jucătorii din circuit, atât din partea staff-ului tehnic, cât și team managerul. Preparatorul fizic e în coordonare cu omologii lui de la cluburi pentru implementarea programelor speciale dedicate fiecărui jucător în această perioadă dificilă. E un ritm susținut!", a spus Mirel Rădoi, potrivit FRF.

Baraju Islanda - România, pentru calificarea la Euro, amânat de două ori

Pandemia de coronavirus a făcut ca barajul pentru Euro să fie amânat de două ori. Era programat iniţial în martie, apoi în iunie, însă acum se ia în calcul toamna acestui an, undeva în octombrie sau noiembrie.

România a ratat calificarea la Euro 2020 prin intermediul preliminariilor continentale încă din 15 noiembrie, când a fost învinsă de Suedia cu scorul de 2-0 (2-0), pe Arena Naţională din Bucureşti, în penultimul meci.

"Tricolorii" păstrează şanse de calificare la turneul final de anul viitor prin intermediul barajului Ligii Naţiunilor. Ei vor întâlni Islanda în deplasare, iar în cealaltă semifinală a culoarului A al barajelor urmând să se înfrunte Bulgaria şi Ungaria. În finală, pentru un bilet la Euro 2020 se vor bate câştigătoarele celor două semifinale, meciul urmând să aibă loc în Bulgaria sau Ungaria.

Etichete: islanda , mirel radoi , echipa nationala a romaniei , baraj euro


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv A intrat în direct la TV și a recunoscut. Dan Petrescu îl vrea președinte la CFR Cluj

”De ce FCSB?”. Marius Ștefănescu, enigmatic: ”Ce să fac, să mă pun rău cu patronul?”

La șase zile după ce a câștigat titlul, Darius Olaru a spus de la cine a primit cel mai emoționant mesaj

Ce concluzie a tras Gică Hagi, după 1-4 cu Sepsi: ”Gol pe centru ca la copii”. Precizarea făcută de ”Rege”

Citeşte şi

Foto Cum a fost surprins Mirel Rădoi la meciul cu CFR Cluj, după ce i-a spus ”NU” Universității Craiova

Lovitură în Bănie: Mirel Rădoi a spus "nu"! Cine e noul antrenor favorit să preia Universitatea Craiova

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”