Mirel Rădoi / Foto: Sport Pictures

Prima reacție a lui Mirel Rădoi, după anularea meciului România - Norvegia

articol scris de Digi Sport
15.11.2020, 17:23
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Mirel Rădoi, selecționerul României, a oferit prima reacție după ce meciul cu Norvegia, programat în această seară, în Liga Națiunilor, a fost anulat.

Nordicii nu au primit permisiunea autorităților naționale de a călători spre București, după ce un jucător al echipei a fost depistat cu COVID-19, iar partida de pe Arena Națională a fost anulată. Rezultatul acestei partide va fi stabilit de comisiile UEFA.

Prima reacție a lui Mirel Rădoi, după anularea meciului România - Norvegia

Această veste i-a dat planurile peste cap lui Mirel Rădoi, care este nevoit în această seară să efectueze un meci între jucătorii echipei naționale pentru a-i menține conectați la meciul cu Irlanda de Nord, programat miercuri, de la ora 21:45, la Belfast.

"Sincer, am fost surprins, dar, oarecum, mă gândeam la o astfel de decizie, pentru că, în urmă cu câteva zile, naționala Israelului a ajuns în Norvegia și nu s-a disputat acea partidă amicală. Mă gândeam că pot urma aceste consecințe legate de plecarea lor din țară. În schimb, mă gândeam că poate fi reprogramat, dar am văzut regulamentul și, în momentul de față, nu se mai poate pune problema.

Deja am început de aseară să vedem ce idei putem aduce la nivel de grup, să nu se relaxeze. Chiar în această seară va fi un meci între ei. Din punct de vedere fizic, trebuia ca în seara asta să fie o risipă mare de energie, așa că vom avea un antrenament cu intensitate ridicată. Nu putem avea o partidă oficială, deci vom încerca să facem un meci între noi.

Deja am încercat să-i facem să înțeleagă importanța partidei. Pentru noi erau foarte clare rezultatele pentru aceste partide, trebuia să avem victorii în ambele partide pentru a spera la poziția a doua. În continuare rămânem cu aceleași speranțe, să câștigăm partida de la Belfast și să ne concentrăm la acel meci ca pe o finală", a declarat Rădoi, pentru FRF TV.

Mirel Rădoi: "Am încercat să-i integrăm pe jucătorii noi pentru momentul revanșei"

Selecționerul recunoaște că anularea meciului cu Norvegia îi oferă și un oarecare avantaj în contextul meciului de peste trei zile.

"Este un avantaj. În 90 de minute pe care le aveam diseară la intensitate ridicată, azi nu vom face decât 70 de minute, iar acele 20 de minute pot fi un avantaj pentru meciul de la Belfast. Ne-am gândit ca durata să nu fie de 90 de minute, pentru că vom avea și călătorie, vom avea și antrenament în această seară, dar și mâine dimineață.

Nu diferă foarte mult strategia. Față de ceea ce pregătisem, am găsit puncte comune între cele trei meciuri - Belarus, Norvegia și Irlanda de Nord. Faptul că ambele echipe în momentul, când încearcă să facă presiune în jumătatea noastră, vin cu doi atacanți. Nu cred că a trebuit să schimbăm foarte multe, doar a trebuit să ne adaptăm din punct de vedere psihologic.

Noi am încercat să-i integrăm pe cei noi, care nu au fost la partida tur cu Norvegia (n.r - scor 0-4), pentru momentul revanșei. Chiar le-am spus că se poate întâmpla ceea ce au pățit colegii lor și atunci nu trebuie să ajungem la momentul ăla, ci să abordăm meciul ca și cum ar fi o revanșă de luat. Nu doar pentru noi, ci pentru întreaga națiune", a mai spus Mirel Rădoi.

Cum arată clasamentul, dacă România învinge Norvegia la ”masa verde”

Dacă România va câștiga cu 3-0, la ”masa verde”, ar ajunge la șapte puncte în Grupa 1, din Liga B a Ligii Națiunilor. Norvegia ar rămâne cu nouă.

În caz că nordicii vor pierde în același mod în Austria, naționala lui Franco Foda ar câștiga grupa și ar promova în Liga A. 

Cum va arăta clasamentul, cu o victorie a României la ”masa verde” în fața Norvegiei:

  • Austria 9 puncte (cu două jocuri rămase)
  • Norvegia 9 puncte (un joc rămas)
  • România 7 puncte (un joc rămas)
  • Irlanda de Nord 1 punct (două jocuri rămase)

Etichete: norvegia , romania , mirel radoi , irlanda de nord , liga natiunilor


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Această femeie se plânge pe TikTok că nu se poate angaja. Milioane de oameni s-au uitat la clip și i-au spus care-i motivul

Ash Putnam a povestit într-un clip postat pe TikTok că a fost supărată și frustrată după ce un lanț de magazine de îmbrăcăminte nu a angajat-o, presupunând că din cauza tatuajelor pe care le are.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a spus care e singurul său regret din acest sezon: "Nu mai fac niciodată așa ceva!"

Alertă cu Luca Mihai, jucătorul băgat în spital de Homawoo. ”Este foarte, foarte grav, traversează niște momente...”

Elias Charalambous a câștigat titlul cu FCSB, iar presa din Cipru a reacționat imediat

Record! 500.000 de cereri de bilete au fost făcute pentru un singur meci de Champions League

Citeşte şi

Aur pentru România la Europenele de canotaj, în proba ”regină”

Florin Prunea a cerut la națională un jucător după Craiova - CFR Cluj 0-1, iar acesta a venit cu replica

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”