Bucurie a fotbaliştilor români în meciul cu Finlanda/ Foto: Sport Pictures

Exclusiv Propunere de totul sau nimic făcută de Laurențiu Reghecampf. ”Să vină Rădoi cu toți jucătorii de la U21 la barajul din Liga Națiunilor!”

17.11.2019, 23:47
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Laurențiu Reghecampf susține o idee riscantă, prin care România poate redeveni o echipă de temut pe plan european. După ce Cosmin Contra a ratat calificarea directă la Euro 2020, din preliminarii, fostul tehnician al celor de la FCSB propune o mutare de totul sau nimic.

Reghe îl vede pe Mirel Rădoi la cârma tricolorilor, cu tot cu jucătorii pe care i-a condus în ultimele două campanii ale selecționatei U21, chiar la barajul din Liga Națiunilor. Acesta pune și o condiție: să avem răbdare cu acest proiect.

”Vrei să riști și să construiești o generație nouă? Ia-i pe toți de la România U21, pune și antrenorul de la U21 pentru că el a avut rezultate cu ei și atunci riști.

Mai aduci 2-3 jucători cu valoare despre care consideri că mai pot ajuta echipa națională. Nu ai cum să spui că obiectivul e calificarea la Euro 2020, dacă faci schimbarea asta”, a spus Reghecampf, la Digi Sport Special.

Mirel Rădoi, greu de convins să preia naționala

Chiar dacă a avut rezultate istorice cu România U21, pe care a adus-o la Jocurile Olimpice din 2020 și în semifinalele Campionatului European din acest an, fostul căpitan al Stelei susține că nu e pregătit să facă pasul spre naționala mare.

”Nu o să mai rămân încă un mandat. Dacă ne vom califica la Euro, voi rămâne și la turneul final, după care voi încerca să o iau pe un alt drum. Nu pot accepta să preiau echipa națională, simt că nu sunt capabil, acum.

Nu ar fi moral față de alți antrenori. Nu pot să vin să îmi bat joc. Vorbim de echipa națională. Nu e echipa lui Rădoi, e a românilor. Dacă nu simt că sunt sută la sută pregătit, sau că pot să aduc ceva în plus echipei naționale, nu are rost”, a spus Rădoi, la Fotbal Club de la Digi Sport.

Mirel Rădoi își va lua licența PRO în 2020

Mirel Rădoi și-a început cariera de antrenor în 2015, imediat după ce a pus ghetele-n cui. Actualul selecționer de la U21 a pregătit-o timp de câteva luni pe FCSB, echipă finanțată de nașul său, Gigi Becali.

Rădoi nu are încă licența PRO, dar urmează cursurile Școlii de Antrenori și-și va lua licența la finalul anului viitor. ”În iarna lui 2020 îmi voi lua licența PRO, în decembrie”, susține Rădoi.

UEFA a stabilit ziua și ora tragerii la sorți a play-off-ului Ligii Națiunilor

Chiar dacă România a ratat calificarea la Euro 2020 prin preliminarii, tricolorii mai au o șansă: sunt prezenți în barajul Ligii Națiunilor, ce se va disputa în primăvara anului viitor.

Programul barajelor va fi stabilit vineri, de la ora 13:00, la Nyon. România va juca semifinala, în deplasare, împotriva Islandei sau Scoţiei.

Dacă "tricolorii" vor disputa semifinala cu Scoţia ar putea înfrunta în finală câştigătoarea din duelul Norvegia-Serbia.

Semifinalele barajelor din Liga Națiunilor vor avea loc pe 26 martie, iar finalele pe 31 martie 2020.

Etichete: laurentiu reghecampf , mirel radoi , baraj liga natiunilor


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Ionuț Lupescu a remarcat elementul cheie care a ajutat-o pe Dinamo să ajungă la baraj

Reacția celor de la ”U” Cluj, după ce Gigi Becali a anunțat că-l vrea pe Alex Chipciu la FCSB

Klopp nu s-a mai abținut: cum l-a numit pe Courtois, la doi ani de la finala Real - Liverpool

Citeşte şi

Decizia luată de Anamaria Prodan, după ce a fost sunată de Reghe în ziua în care și-a pus la punct detaliile pentru nuntă

Laurențiu Reghecampf a sunat-o pe Anamaria Prodan. Ce au decis cei doi. ”N-are sens”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

Răzvan Lucescu, dorit pe banca unei echipe mari! Duminică joacă "finala" pentru titlu în Grecia citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”