Razvan Burleanu, președintele FRF / Foto: Getty Images

Prunea, despre Burleanu: "E cel mai bine plătit om din fotbalul românesc!" Ce salariu ar avea

articol scris de Digi Sport
30.09.2022, 07:49
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Răzvan Burleanu (37 de ani) este președintele FRF din anul 2014, atunci când l-a înlocuit pe Mircea Sandu.

Omul numărul 1 din fotbalul românesc nu se poate lăuda însă cu rezultate notabile și este contestat din ce în ce mai tare. Acesta a obținut un nou mandat în acest an, când nu a avut un contracandidat.

Salariul uriaș pe care Răzvan Burleanu l-ar avea la FRF

Florin Prunea, cel despre care s-a vorbit că ar putea să fie un adversar pentru Burleanu, continuă atacurile la adresa președintelui FRF.

"Avem un președinte de Federație care câștigă în jur de 30.000 de euro pe lună, în mână. E inadmisibil, la fotbalul nostru! Este cel mai bine plătit om din fotbalul românesc, și peste antrenori. Poate Dan Petrescu are un salariu pe acolo, 20-30 de mii.

Burleanu nu e președinte de Federație, e mini-președinte. Ce a investit în opt ani de zile? A preluat un sediu modern, două baze de pregătire moderne. Pot să-i pună suporterii ținta pe casă, el tot nu pleacă de acolo. Burleanu e Bubico, așa îi spun eu, în glumă.

Ce se întâmplă la nivel de scandări la echipa națională e fără precedent. Nimeni n-a mai fost atât de contestat în Europa. În Italia, și-au dat toți demisia după ce au ratat calificarea la Cupa Mondială. Ăștia de la noi n-o să plece niciodată!

Am văzut că Burleanu a declarat că e foarte fericit că am retrogradat în grupa următoare din Liga Națiunilor, că vom câștiga meciuri. Este fără precedent, suntem cu un picior în lumea a patra! De acum spun că Luxemburg ne bate, cu Azerbaidjan vom avea probleme", a spus Florin Prunea pentru Prosport.

Mihai Stoichiță, pe făraș la FRF? Planul lui Răzvan Burleanu. “A fost contactat deja pentru a-i lua locul”

România a strâns șapte puncte și a încheiat pe locul patru o grupă cu Bosnia și Herțegovina (11 puncte), Finlanda (8 puncte) și Muntenegru (7 puncte).

Conducerea FRF vrea să continue cu selecționerul Edi Iordănescu (44 de ani), deși nu și-a îndeplinit obiectivul. Pe de altă parte, Răzvan Burleanu, președintele FRF, se gândește să facă o altă mutare la nivel administrativ.

În cadrul emisiunii Digi Sport Special, jurnalistul Decebal Rădulescu a dezvăluit că Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, ar urma să fie demis.

"Informația brută este următoarea: Federația se gândește serios să-l demită pe Mihai Stoichiță. S-au făcut pași serioși în acest sens, o negociere financiară.

Hotărărea s-ar fi luat după ce au fost consultați mai mulți membri ai Comitetului Executiv și după ce diferite personaje din Federație au mers la Burleanu și au spus "Trebuie să facem treaba asta".

Știu că a fost contactat deja un om pentru a-i lua locul lui Mihai Stoichiță. Omul ăla e Ilie Dumitrescu, din informațiile mele. Apoi vor încerca să mai coopteze pe cineva din Generația de Aur, pentru partea de juniori, tineret, de la FRF. E vorba despre un fost mare internațional, care stă în Cluj. A fost în tribună la ultimul meci al naționalei, alături de un angajat al FRF.

E clar că vor să facă un pas pentru a-și spăla imaginea. Aflu că Gică Popescu le-ar fi spus foștilor colegi din Generația de Aur că n-ar fi corect și normal să se implice într-un proiect de-al lui Burleanu în acest moment", a spus Decebal Rădulescu.

În replică, Ilie Dumitrescu a transmis, în timpul emisiunii, că n-a fost contactat de nimeni de la Federația Română de Fotbal.

Mihai Stoichiță (68 de ani) este directorul tehnic al FRF din februarie 2017.

Etichete: frf , presedinte frf , razvan burleanu , salariu razvan burleanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text FCSB - Farul 1-0, ACUM, Digi Sport 1. David Miculescu a deschis scorul pe Arena Națională!

Exclusiv FCSB, campioană la pauză! Ce au spus Ilie Dumitrescu și Gabi Balint: faza reclamată înainte de gol

Pioli, OUT! AC Milan și-a ales deja noul antrenor și suporterii au ”explodat”. A apărut o petiție

Foto Jucătorul FCSB-ului la care s-a dus Gică Hagi, înaintea meciului direct de pe Arena Națională

Citeşte şi

Și-a aflat sentința! Câte etape de suspendare a primit Bogdan Andone după criza de nervi din FC Botoșani - Dinamo

Cupa României, ediția 2024/2025: noul regulament și calendarul complet

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”