Florin Manea şi Radu Drăguşin / Foto: Colecţie personală

Radu Drăgușin, un nou caz Ștefan Radu? Florin Manea a răbufnit și l-a criticat și pe Adrian Mutu

articol scris de Digi Sport
07.09.2021, 20:46
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Florin Manea, agentul lui Radu Drăgușin, a avut o reacție nervoasă după ce a văzut că jucătorul său a fost lăsat rezervă de Florin Bratu în amicalul naționalei U21 contra Georgiei.

Radu Drăgușin, un nou caz Ștefan Radu?

Impresarul s-a declarat revoltat și a spus că "este o rușine ce face Florin Bratu", care a ales să mizeze în centrul defensivei pe Vladimir Screciu (Universitatea Craiova) și Bogdan Racovițan (FC Botoșani). Manea consideră că, indiferent de numărul de minute bifate la echipa de club, Drăgușin ar fi trebuit să fie titular, având în vedere că aparține de Juventus.

Deranjat de alegerea lui Bratu, Manea chiar spune că l-ar sfătui pe Drăgușin să își ia cetățenia italiană și să joace pentru Squadra Azzurra. Ipoteza amintește de situația lui Ștefan Radu, care, chiar dacă nu a reprezentat Italia, a ales să nu mai onoreze convocările la naționala României încă din 2013 și să se concentreze doar asupra echipei de club, Lazio, după ce prestațiile sale au fost criticate.

"Un copil care joacă la nivelul ăsta, pe care Pirlo riscă să-l bage în teren, Sampdoria îl ia un an împrumut, fără opțiune de cumpărare, toți cred în el, dar noi știm mai bine.

Românii știu extraordinar de bine. Ne batem joc de o valoare, ne batem joc de el, nu știm să-l creștem. Eu, dacă aș fi în locul lui, aș depune să-mi iau cetățenia italiană, să joc măcar la o echipă care mă respectă. Jur, sunt revoltat. N-am comentat niciodată, dar deja este bătaie de joc", a declarat Florin Manea, la Prosport Live.

Florin Manea: "Explicația lui Adrian Mutu m-a făcut să râd"

Drăgușin a fost rezervă la naționala de tineret și la Campionatul European U21 din această primăvară, el fiind folosit doar pe finalul meciului cu Germania, ultimul din grupă (0-0). Adrian Mutu, selecționerul de la acea vreme, i-a preferat pe Alexandru Pașcanu și Denis Ciobotariu.

"În timpul Campionatul European a fost ales Ciobotariu, a fost alegerea lui Adrian Mutu, dar bazată pe nimic. Dacă era ales Chindriș, care jucase la echipa de club, nu ziceam nimic. A avut patru meciuri Ciobotariu, patru meciuri Drăgușin. Ciobotariu, cu Iași, Clinceni și Sepsi, iar Radu, cu Dinamo Kiev, Genoa, Spezia și încă una.

Explicația lui Adrian de atunci m-a făcut să râd. A zis că l-am preferat pe Ciobotariu pentru că e obișnuit cu presiunea, că joacă la echipa națională. Radu juca la echipa care se bătea la retrogradare, Juventus, n-au luat campionatul niciodată. Măcar nu mai spui nimic, dar nu-mi da o explicație din asta că joacă la echipa campioană.

Am tăcut, am înghițit, dar au început să deranjeze enorm de mult. Bratu e pus acolo să crească copii. El nu știu ce vreau să crească. Dacă nu crești pe unul care joacă în Italia... și când să joace? Dacă joacă la Sampdoria, nu mai vine la el, vine la naționala mare. Ai jucător care joacă în Serie A, tu îl chemi la U21?

Eu nu vreau ca să schimb opinia. Dacă el nu crede în acest copil și vede lucrurile altfel, el face cum vrea el, dar mi se pare rușinos și de-a dreptul penibil ce face cu Radu Drăgușin", a mai spus Florin Manea.

Radu Drăgușin (19 ani), fundaș central promovat la prima echipă a lui Juventus anul trecut, a bifat patru meciuri la echipa mare a torinezilor în stagiunea precedentă, iar în această vară a fost împrumutat la o altă formație din Serie A, Sampdoria.

  • 3 meciuri are Radu Drăgușin la naționala U21 - două în preliminariile EURO 2021 și unul la turneul final

Etichete: adrian mutu , florin manea , radu dragusin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Exclusiv Helmut Duckadam s-a convins: capitolul la care a excelat FCSB, noua campioană a României

Citeşte şi

Adrian Mutu, pregătit să semneze un nou contract. Ce condiții a pus ”Briliantul”

Balaj a ”intervenit” în disputa dintre Mutu și Tachtsidis: ”A demonstrat că are caracter”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”