Răzvan Burleanu, președintele FRF, și Mihai Stoichiță, directorul tehnic / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, criticați pentru felul în care gestionează problema selecționerului: ”Nu știu ce vor!”

articol scris de Digi Sport
11.01.2022, 21:08
  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Postul de selecționer al echipei naționale a României este încă neocupat, dar Ladislau Boloni are șanse mari să preia prima reprezentativă, după negocierile purtate cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță.

Cei de la Federația Română de Fotbal i-au propus lui Boloni un contract pe doi ani şi un salariu de 30.000 de euro pe lună, iar, în ceea ce privește partea financiară, cele două părți au căzut de acord.

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, criticați pentru felul în care gestionează problema selecționerului: ”Nu știu ce vor!”

Marica a criticat Federația Română de Fotbal pentru faptul că a amânat până în acest moment numirea unui selecționer. Fostul internațional român spune că ”federalii” au discutat cu toți antrenorii cu experiență din România, lucru ce demonstrează că nici ei nu știu ce vor.

Burleanu și compania au negociat, pe rând, cu Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu, însă nu au reușit să convingă pe niciunul dintre ei să preia postul de selecționer lăsat vacant după despărțirea de Mirel Rădoi.

Totuși, Ciprian Marica consideră că, datorită experienței sale, Ladislau Boloni este cea mai bună variantă rămasă pentru a prelua banca echipei națională.

Mi se pare că FRF nu știe clar ce vrea. A stat de vorbă cu toți antrenorii, i-a luat pe toți la rând. Mi se pare că nu știu ce vor. Varianta Boloni este cea mai bună din ce a mai rămas. Vorbim de un antrenor cu experiență. El ar fi singura variantă cu experiență. Am văzut și varianta cu Mutu lângă Boloni.

Nu înțeleg ce se dorește acolo, probabil nici ei nu înțeleg foarte bine. Echipa națională trebuie să aibă antrenor cât mai repede. Nu știu de ce nu se ajunge la un numitor comun. Echipa națională trebuie să fie cea mai înaltă treaptă a antrenoratului.

E important să avem un selecționer cu experiență. Consider că echipa națională are mulți jucători tineri, care au nevoie de susținere, de sprijin din toate punctele de vedere. Dacă ai un antrenor tânăr, novice, e greu să ai toată încrederea în el”, a declarat Ciprian Marica, la emisiunea Fotbal Club.

Boloni trage de timp şi poate profita de negocierile cu FRF ca să primească o ofertă mai bună

Au trecut deja 14 zile de la momentul în care Boloni a avut prima întâlnire cu Burleanu, timp în care s-ar fi putut semna contractul.

Primul care a aruncat pe piaţă informaţia că Boloni trage în mod deliberat de timp a fost Dumitru Dragomir. Fostul preşedinte al LPF a făcut-o în stil propriu, astfel încât cei care susţin instalarea unui selecţioner cu experienţă să nu-i poată reproşa nimic.

Lui Boloni nu-i fac rău aceste negocieri publice şi speră ca un club din Vest sau din Golf să profite de moment şi să-i facă o propunere. Ar fi cu siguranţă mai bănoasă, iar responsabilitatea mult mai mică.

E un antrenor cu palmares, un fost mare fotbalist și un om serios, un om care a învățat carte. E o mișcare trăsnet dacă a semnat contractul. Se poate întâmpla orice, și să fie și să nu fie antrenor. Ca valoare, e foarte valoros. Ungurul ăsta este foarte bun antrenor, este băiat deștept.

Dacă are o ofertă mai bună până semnează contractul, își ia viteză în joc de glezne. În groapa în care suntem acum, am zice mersi dacă l-am aduce pe Boloni. Fotbalul este la pământ. Vindem la suprapreţ fotbaliști datorită impresarilor, care sunt oameni descurcăreți și știu bine meseria”, a declarat Dragomir, conform AS.

Etichete: romania , frf , echipa nationala , ciprian marica , ladislau boloni


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Un nou bluff marca Gigi Becali! Cum arată primul 11 al FCSB-ului la meciul cu Universitatea Craiova

Cornel Șfaițer a reacționat imediat după acuzațiile de blat! ”Rușine să vă fie” s-a auzit din tribune

Oficial În plin sezon, o echipă din SuperLigă a făcut primul transfer

Video UTA Arad - FCU Craiova 3-1. Echipa lui Mircea Rednic a câștigat play-out-ul! Oltenii tremură la retrogradare

Citeşte şi

I-a transmis mesajul lui Edi Iordănescu, imediat după CFR - Rapid: ”Aștept să mă cheme!”

România, locul patru la Campionatele Europene feminine de gimnastică artistică

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”