Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo / Foto: captură Digi Sport

Video Rednic vrea reformă totală la națională! ”Ne rugăm de Rădoi să rămână?”. Ce spune despre conducerea FRF

articol scris de Digi Sport
13.11.2021, 15:40
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

România este la un pas de a rata o nouă calificarea la Campionatului Mondial, după ce reprezentativa lui Mirel Rădoi a remizat pe teren propriu cu Islanda, 0-0, în penultima etapă a preliminariilor CM 2022.

La finalul unui meci de pregătire susținut de Dinamo la Buzău și câștigat de ”câini” cu 3-2, Mircea Rednic a comentat situația echipei naționale. ”Puriul” a criticat decizia lui Rădoi de a-și anunța plecarea cu două runde înaintea finalului preliminariilor și este de părere că selecționerul trebuie să părăsească banca ”tricolorilor”, la fel cum ar trebui să facă și ”cei care l-au numit”.

Mircea Rednic, atac dur la adresa lui Rădoi și a conducerii FRF: ”Ne rugăm de el să rămână? Ar trebui să plece și cei care numesc antrenorii la echipa națională”

În plus, Rednic a evidențiat erorile lui Mirel Rădoi din mandatul de la națională, precum și tactica ”fricoasă” din duelul cu Islanda, în urma căruia România poate rata o nouă calificare la Mondial.

Șanse încă mai avem, trebuie să credem până la sfârșit, dar dacă am pierdut, am făcut-o pe mâna noastră. Îmi pare rău pentru că puteam merge la baraj. Poate s-au făcut greșeli multe de la început, au fost foarte multe schimbări, nu a reușit să formeze un nucleu, 11-15 jucători de bază, a lipsit omogenitatea. Ca joc i-am dominat, trebuia și puțin noroc, mai mult tupeu, trebuia să jucăm și cu două vârfuri la un moment dat pentru că era un meci decisiv și aveam nevoie de 3 puncte.

Nu știu ce continuitate, din moment ce antrenorul spune că pleacă. Nu avea voie să facă greșeala asta cu două meciuri înainte pentru că jucătorii se relaxează. Nu era momentul ca el să-și anunțe plecarea. Din moment ce un antrenor spune că vrea să plece, stăm să ne rugăm de el să rămână la echipa națională? A avut atâtea șanse, am ratat calificarea la Campionatul European, acum la fel, eu zic că trebuie o schimbare.

Vorbim ca antrenorii să plece, dar ar trebui să plece și cei care numesc antrenorii la echipa națională. Schimbă antrenorii, dar cei care-i numesc nu au nicio responsabilitate”, a spus Mircea Rednic.

VIDEO Mircea Rednic, revoltat la adresa lui Mirel Rădoi și a conducerii FRF

Etichete: mircea rednic , mirel radoi , selectioner romania , romania islanda , plecare radoi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Exclusiv Baiaram e OUT! Țara surpriză în care e trimis la tratament fotbalistul Craiovei

"Pleci de la FCSB?" Ce răspuns a dat Risto Radunovic în presa din Muntenegru

Video Alex Mățan s-a calificat în finala Ligii Campionilor! A reușit două pase de gol și a fost eroul echipei

Citeşte şi

”Spuneați că UTA e prima echipă retrogradată”. Mircea Rednic, savuros la flash-interviu: i-a pus gând rău lui Dinamo!

Foto Cum a fost surprins Mirel Rădoi la meciul cu CFR Cluj, după ce i-a spus ”NU” Universității Craiova

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură