Răzvan Burleanu / Foto: Captură Digi Sport

Replica lui Răzvan Burleanu după sancțiunile primite de România

articol scris de Digi Sport
24.09.2023, 07:47
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Răzvan Burleanu (39 de ani) a vorbit sâmbătă seara despre sancțiunea primită de echipa națională a României în urma incidentelor petrecute pe Arena Națională, la meciul cu Kosovo, scor 2-0.

Atunci, ultrașii de la ”Uniți Sub Tricolor” au afișat un banner cu tentă politică pe care scria ”Kosovo este Serbia”.

Răzvan Burleanu: ”Și noi am avut parte de un tratament total nepotrivit în Kosovo!”

Din acest motiv, jocul a fost întrerupt mai bine de 40 de minute, iar ”Tricolorii” puteau pierde meciul la ”masa verde”. Din fericire, partida s-a reluat și elevii lui Edi Iordănescu s-au impus cu scorul de 2-0.

UEFA a decis ca naționala României să dispute următorul meci, cu Andorra, doar cu prezența spectatorilor în vârstă de până la 14 ani. De asemenea, FRF a fost nevoită să schite o amendă de 52 de mii de euro.

Chiar dacă recunoaște că sancțiunile dictate pentru România sunt corecte, Răzvan Burleanu a transmis că, în opinia sa, ultrașii de la ”Uniți Sub Tricolor” au răspuns provocărilor suporterilor kosovari, după meciul de la Priștina.

În general, intervenția UEFA nu e doar atunci când o echipă iese de pe teren, echipa Kosovo a ieșit de pe teren ca urmare a aplicării unui protocol de către arbitru, chiar dacă acel protocol nu a fost comunicat către toți și așa mai departe.

Au fost câteva elemente care au fost susținute de apărarea noastră, astfel încât să ne asigurăm că sancțiunea pe care o vom primi va fi una redusă.

În același timp, trebuie să recunoaștem că și noi am avut parte de un tratament în Kosovo, total nepotrivit pe lângă ce ne dorim să promovăm pe un teren de fotbal, la fel cum am putea foarte bine să evidențiem faptul că jucătorii kosovari au intrat pe teren, sunt mai multe elemente care mă îndreptățesc să spun aceste lucruri, provocându-i pe suporteri, de parcă au încercat să urmărească acest obiectiv, ca meciul să nu se termine pe teren.

Cu siguranță și Kosovo urmează să aibă sancțiuni în urma meciului disputat la Priștina sau după meciul de aici”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele FRF.

Helmut Duckadam: ”Am scăpat ușor, mi se pare normal!”

Helmut Duckadam a declarat că se aștepta ca sancțiunea primită de FRF să nu fie atât de dură, mai ales în contextul în care banner-ul cu tentă politică afișat de către ultrașii de la ”Uniți Sub Tricolor” a fost scos destul de repede.

Mai mult, eroul de la Sevilla a mărturisit că nu înțelege de ce partida dintre România și Kosovo a fost întreruptă mai bine de 40 de minute în urma incidentelor.

Am scăpat ușor. Mi se pare normal. Nu mi s-a părut atât de grav încât să fim sancționați mai tare. Sigur, s-a făcut un caz din ce s-a întâmplat. Nu poți să fii de acord să fie implicat politicul, dar, totuși, nu s-au dat petarde, acel banner a dispărut destul de repede, nu știu de ce s-a stat atât în primul rând”, a declarat Helmut Duckadam la emisiunea Fotbal Club.

Etichete: romania , frf , kosovo , razvan burleanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată de iubitul ei, în timp ce întrețineau relații intime.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Video Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Ce le-a spus Răzvan Lucescu grecilor, după ce a umilit-o pe Panathinaikos și a ajuns la 90 de minute de titlu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Alertă la Dinamo! 4 jucători sunt OUT pentru turul cu Csikszereda: anunțul lui Zeljko Kopic

Oficial A semnat: antrenor în SuperLiga până în 2025

Gata! E OUT de la Tottenham, din vară

Exclusiv Surpriză! Jucătorul de la FCSB văzut în lotul României la EURO 2024

Citeşte şi

Anunțul făcut de FRF despre biletele pentru meciurile de pregătire cu Bulgaria și Liechtenstein

Fotbalistul care are locul asigurat la EURO: ”Va fi acolo!”

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”