Gică Hagi caută investitori pentru Viitorul

Exclusiv ”România poate să devină Campioană Mondială!” Gică Hagi face o nouă predicție!

10.07.2019, 22:33
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Gică Hagi face o nouă predicție, după cea pe care a făcut-o în urmă cu 21 de ani, dar și după cea de acum 9 ani. ”Regele” susține că România poate ajunge Campioană Mondială sau Europeană. Predicțiile făcute de managerul de la Viitorul, până acum, s-au adeverit.

Hagi susține că echipa națională a României are viitor, după ce s-a întâmplat la EURO 2019, când tricolorii mici au ajuns până în semifinale și s-au calificat la Jocurile Olimpice.

Am convingerea că România poate să devină Campioană Mondială sau Europeană. Dar e nevoie de 100 de oameni angrenaţi într-un proiect. Oameni care nu se văd şi care trebuie să lucreze. La selecţie, asta face diferenţa.

Dar pentru a şti să selectezi, trebuie să ai la bază un sistem tehnic. Trebuie să ştii să descoperi jucătorul valoros cât mai repede, pentru a-l forma. Trebuie să educi acel fotbalist: mentalitate, tehnic, tactic. Totul se rezolvă în timp”, susține Hagi.

Predicțiile lui Gică Hagi

În urmă cu 21 de ani, după Campionatul Mondial din 1998, Gică Hagi a fost extrem de nervos în cadrul unei conferințe de presă și a prevăzut declinul fotbalului românesc. ”Merităm statuie”, spunea ”Regele” atunci.

Hagi a continuat apoi cu o predicție sumbră pentru fotbalul românesc: ”În trei ani, fotbalul nostru se duce”, lucru, care din păcate, s-a întâmplat. Echipa națională a mai mers doar la două turnee finale, după 2000.

O altă predicție a lui Hagi a fost în urmă cu 9 ani, când acesta înființa Academia de Fotbal Gheorghe Hagi. ”În 2020 vor fi 11 jucători de la Viitorul la echipa națională”, spunea Gică Hagi în 2010, iar previziunile ”Regelui” s-au adeverit.

În acest moment, nu mai puțin de 11 jucători care au fost formați de Academia de Fotbal Gheorghe Hagi au fost la echipa națională de tineret și au participat la EURO 2019 și sunt mari șanse ca majoritatea să fie de anul viitor la echipa mare.

Este vorba despre Ianis Hagi, Tudor Băluță, Alex Cicâldău, Florinel Coman, Andrei Ciobanu, Radu Boboc, Cătălin Căbuz, Virgil Ghiță, Cristi Manea, Dragoș Nedelcu și Denis Drăguș. Din păcate, ultimul s-a accidentat și nu a putut evolua la turneul final care s-a disputat în Italia și San Marino. Acestora li s-ar fi putut alătura și Răzvan Marin, dacă Ajax i-ar fi permis să participe la EURO 2019.

Etichete: gica hagi , hagi nationala , predictii hagi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Premierul Marcel Ciolacu a aprobat construirea a două stadioane. Prețul: 175.000.000€

Gigi Becali vrea TREI jucători de la Farul! Câți bani i-a plătit până acum lui Gică Hagi pe transferuri

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă