Denis Drăguș, unul dintre atacanții convocați de Mirel Rădoi pentru Euro 2019

Video România U21 - Danemarca U20 1-0. Reușită de zile mari a lui Drăguș! A fost ultimul test înainte de Campionatul European

25.03.2019, 18:40
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

România U21 - Danemarca U20 | Naționala pregătită de Mirel Rădoi a disputat luni seară, al doilea meci din cadrul cantonamentului din Spania. După 0-1 cu Spania, tricolorii mici au învins reprezentativa U20 a Danemarcei, cu 1-0, unicul gol al partidei fiind marcat de Denis Drăguș. 

Pentru România U21 urmează Campionatul European de tineret, care va debuta pe 16 iunie.  Adversarii tricolorilor vor fi Croaţia (18 iunie, San Marino, 19:30*), Anglia (21 iunie, Cesena, 19:30) şi Franţa (24 iunie, Cesena, 22:00).

România U21 - Danemarca U20 1-0

Min 90. FINAL.

Min 86. OCAZIE! Florinel Coman reia puternic din interiorul careului, mingea este respinsă de un danez.

Min 77: Florinel Coman are o acțiune solitară în banda stângă, pătrunde în careu și șutează la colțul lung, mingea este scoasă în corner de portarul danez. 

Min 74OCAZIE! Florinel Coman trimite puternic pe spaţiul porţii, cu interiorul, dar Jensen boxează şi îndepărtează pericolul.

Min 70. Tudorie, Lorand Fulop și Butean ies de pe teren. Intră Sorescu, Vlad Dragomir și Vasile Gheorghe.

Min 69. Nikolai Laursen scapă de marcaj în interiorul careului, dar trage slab și prinde Vlad. 

Min 65. Lorand Fulop este din nou doborât în careul advers, însă arbitrul fluieră, de această dată, fault în atac. 

Min 61. Moruțan, Nedelcu și Drăguș ies de pe teren. În locul lor intră Florinel Coman, Carlo Casap și Drăghici. 

Min 48. Fulop cade în careu după un contact cu un fundaș advers, dar nu se dă penalty.

Min 46. S-a reluat partida.

Min 45. PAUZĂ

Min 42. GOOOL! Drăguș prinde o torpilă din afara careului, lateral stânga, și deschide scorul cu o reușită superbă!

Min 27. OCAZIE! Nedelcu trage de la mare distanță, mingea este deviată de portar în corner.

Min 15: „Tricolorii” controlează ostilitățile, construiesc în jumătatea adversară, dar fără ocazii importante. 

Min 4: OCAZIE! Moruțan are prima șansă de gol. Mijlocașul de la FCSB șutează din 7 metri, dar lovitura e blocată de fundașii danezi. 

UPDATE, ora 19:15. A început partida.

UPDATE | Situație incredibilă înainte de meciul României. Deși „tricolorii” au ieșit la încălzire, adversarii încă nu au ajuns la Marbella Football Center. Sursele Gazetei susțin că danezii au încurcat stadionul, dar într-un final au reușit să ajungă dupa ora 18:00! Astfel, startul meciului dintre România și Danemarca va întârzia cel puțin 15 minute.

UPDATE  | Echipa de start a României:
12.Căbuz - 19. Butean, 4. Pașcanu-cpt, 5. Grigore, 2. Boboc - 16. Nedelcu, 17. Olaru - 13. Moruțan, 21. Fulop, 10. Drăguș - 14. Tudorie. 
Selecționer: Mirel Rădoi
Rezerve: 23. Vlad – 3. Ștefan, 6. Ghiță, 7. Coman, 8. Casap, 9. Drăghici, 11. V. Gheorghe, 15. Sîntean, 18. Rus, 20. Ciobanu, 22. Sorescu, 24. Dragomir.

Danemarca: P. Jensen - Anyembe. Kaltoft (cpt.), Bech, Amundsen - Strunck , J. Sorensen - Lunding, N. Laursen, Eskesen - Odgaard
Rezerve: Christensen - Ibsen, Sorensen, Hjulmand, Yesterlund, Marcussen, Abou Ali, Roerslev
Antrenor: Lars Knudsen


Este ultimul test al naționalei U21 a României înainte de Campionatului European din Italia și San Marino, acolo unde echipa lui Rădoi a fost repartizată în grupa C, alături de Anglia, Franța și Croația.

Partida cu reprezentativa daneză îi va oferi lui Mirel Rădoi posibilitatea de a vedea la lucru și alți jucători. Dacă în meciul cu Spania selecționerul a jucat cu cei mai buni oameni pe care îi avea la dispoziție, disputa cu danezii va aduce probabil modificări importante în primul 11.

România U21 - Danemarca U20 | Fără căpitanul Ionuț Radu

Căpitanul Ionuț Radu nu se va afla în lotul pentru meciul cu Danemarca. Portarul de 21 de ani a plecat deja spre echipa de club. Selecționerul Mirel Rădoi îi va vedea la la lucru și pe ceilalți doi goalkeeperi din lot: Cătălin Căbuz și Andrei Vlad.

Din lotul deplasat de Mirel Rădoi în Spania lipsesc alți 9 jucători eligibili, dar care au fost convocați la prima reprezentativă. Este vorba despre Ianis Hagi, Cristi Manea, Ionuț Nedelcearu, Tudor Băluță, Răzvan Marin, Alex Cicâldău, Dennis Man, Andrei Ivan și George Pușcaș.

România U21 - Danemarca U20 | Numerele tricolorilor mici

Numerele alese de tricolorii U21 pentru meciul cu Danemarca: • 2. Radu Boboc • 3. Florin Ștefan • 4. Alex Pașcanu • 5. Ricardo Grigore • 6. Virgil Ghiță • 7. Florinel Coman • 8. Carlo Casap • 9. Stephan Drăghici • 10. Denis Drăguș • 11. Valentin Gheorghe • 12. Cătălin Căbuz • 13. Olimpiu Moruțan • 14. Alexandru Tudorie • 15. Andrei Sîntean • 16. Dragoș Nedelcu • 17. Darius Olaru • 18. Adrian Rus • 19. Mihai Butean • 20. Andrei Ciobanu • 21. Lorand Fulop • 22. Deian Sorescu • 23. Andrei Vlad • 24. Vlad Dragomir

România U21 - Danemarca U20 | Lotul deplasat de Mirel Rădoi în Spania

Portari: Andrei Ionuț Radu (Genoa FC/Italia), Cătălin Căbuz (FC Hermannstandt), Andrei Vlad (FCSB)

Fundași: Mihai Butean (AFC Astra), Deian Sorescu (FC Dinamo), Alexandru Pașcanu (Leicester/Anglia), Ricardo Grigore (FC Dinamo), Adrian Rus (Sepsi Sf. Gheorghe), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Florin Ștefan (Sepsi Sf. Gheorghe), Radu Boboc (FC Viitorul)

Mijlocași: Vlad Dragomir (Perugia/Italia), Dragoș Nedelcu (FCSB), Lorand Fulop (FC Botoșani), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaș), Florinel Coman (FCSB), Carlo Casap (FC Viitorul), Olimpiu Moruțan (FCSB), Valentin Gheorghe (AFC Astra), Stephan Drăghici (U Craiova 1948 CS)

Atacanți: Denis Drăguș (FC Viitorul), Andrei Sîntean (Sepsi OSK), Alexandru Tudorie (FC Voluntari)

Etichete: romania u21 , mirel radoi , romania danemarca , romania u21 amical


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fotbaliștii de la FCSB, dezvăluiri neașteptate la un an după ce Farul a luat titlul. ”Nu meritau un comportament civilizat”

Ange Postecoglou, reacție sinceră după ce Tottenham a ajuns la trei înfrângeri consecutive: ”Este corect să spun”

Exclusiv Gigi Becali, sfătuit să îl transfere urgent pe Denis Alibec. ”Singurul jucător care poate face asta”

Oficial A pariat de 50 de ori și acum a primit o nouă suspendare. Ce a transmis Federația

Citeşte şi

Foto Cum a fost surprins Mirel Rădoi la meciul cu CFR Cluj, după ce i-a spus ”NU” Universității Craiova

Lovitură în Bănie: Mirel Rădoi a spus "nu"! Cine e noul antrenor favorit să preia Universitatea Craiova

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Revenire fantastică în a doua semifinală de la Madrid Open. Ce jucătoare se vor întâlni în ultimul act citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”