Anghel Iordanescu / Foto: Sport Pictures

Exclusiv ”Și la adresa mea avea reproșuri!”. Anghel Iordănescu a intervenit în scandalul dintre Edi Iordănescu și Gică Popescu

articol scris de Digi Sport
16.10.2023, 19:40
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Gică Popescu (56 de ani) a avut un schimb de replici de la distanță cu Edi Iordănescu (45 de ani), început după meciul Belarus - România 0-0.

Reacția lui Anghel Iordănescu, după ce Gică Popescu l-a criticat pe Edi Iordănescu

Anghel Iordănescu (73 ani) a fost întrebat despre criticile lui Gică Popescu la adresa fiului său. ”Tata Puiu” a transmis că respectă părerea fostului mare internațional, însă nu este de acord cu ea.

De asemenea, fostul selecționer a explicat că are o relație bună cu ”Baciul”, chiar dacă în trecut a existat o ruptură între cei doi.

”Am văzut în ultima perioadă și rămân uimit de modul cum se manifestă. Eu nu acceptam critica. Nu îmi convenea. Nu am fost dezamăgit din cauza criticilor. Mă întrebam: ”Bă, i-am chinuit prea rău la antrenamente?”. Probabil că eu sunt de vină. 

Oamenii au dreptul la opinii. Selecționerul trebuie să ia ce crede el că e mai bun. Nu sunt de acord cu jignirile și cu insinuările. Nici când se năpustesc asupra jucătorilor. Ei oricum au problemele lor. Nu prea cred în posibilitățile lor 100%. Am și eu momentele mele de îndoială, dar îi respect. 

Sincer, relația cu el (n.r. Gică Popescu) este foarte bună. Vă spun sau vă confirm. Chiar dacă am fost într-o ruptură și avea reproșuri la adresa mea sau eu la adresa lui, nu cred că punctul lui de vedere a avut legătură cu relația pe care a avut-o cu mine. 

Oamenii au dreptul la opinie, dar asta nu înseamnă că opinia lui nu e cea mai bună. O să vă spun ceva sincer. Nu știu dacă fac bine. Eu îi spun selecționerului punctul meu de vedere cu anumiți jucători. Dar niciodată nu am stat să îl stresez!”, a declarat Anghel Iordănescu, la Liga Digi Sport.

De unde a pornit scandalul dintre Gică Popescu și Edi Iordănescu

Gică Popescu a declarat la finalul partidei cu Belarus, scor 0-0, că deși echipa națională a avut foarte multe ocazii la poarta adversă, jocul ”Tricolorilor” a fost unul modest.

Fostul mare fotbalist a remarcat faptul că echipa națională nu are o idee de joc, iar realizările ”Tricolorilor” au venit doar ca urmare a calității individuale a jucătorilor.

Senzația pe care am avut-o eu este că toate aceste situații le creăm cumva ’după ureche’, cu acele mișcări stereotipe ale jucătorilor din benzi care încearcă să intre în interior. Toți vor să joace cu mingea la picior, nu atacă spațiul. Un joc modest, chiar dacă am atacat și am avut o posesie de 64 la sută. În afară de ocazia lui Stanciu nu îmi aduc aminte să fi avut o ocazie clară.

Senzația pe care o am este că toate aceste situații vin în urma calităților individuale ale jucătorilor, nu avem o idee de joc, lăsăm la îndemâna jucătorilor din ofensivă, nu văd ceva colectiv, totul este ’după ureche’. Avem foarte mulți jucători în compartimentul ofensiv, dar totul este individual, fără să avem o idee comună, cum trebuie să atacăm. Nu este pentru prima dată când am această senzație”, a spus Gică Popescu la Antena 1.

Etichete: echipa nationala , anghel iordanescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată de iubitul ei, în timp ce întrețineau relații intime.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid

Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Video Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Surpriză! Jucătorul de la FCSB văzut în lotul României la EURO 2024

Video Exclusiv Helmut Duckadam a aflat ce antrenor aduce Rapidul și a făcut gluma serii

Allegri, OUT! Juventus și-a ales viitorul antrenor

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

Citeşte şi

”Am decis să pun stop!”. ”Tricolorul” a vorbit despre accidentarea suferită înainte de EURO

Video În lacrimi, Ianis Hagi a povestit dramele prin care a trecut încă din copilărie

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep a vorbit despre finalul carierei: ”Vreau să mă retrag de pe teren” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”