Răzvan Lucescu, la emisiunea Fotbal Club / Foto: captură Digi Sport

Video Exclusiv ”Și lui Deschamps îi e greu, dar el îi are pe Mbappe și Kante!” Răzvan Lucescu a spus ce îi lipsește naționalei României

articol scris de Digi Sport
24.06.2021, 23:16
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Răzvan Lucescu a fost invitat în platoul emisiunii Fotbal Club unde a vorbit despre echipa națională a României.

Tehnicianul de la PAOK este de părere că pentru Mirel Rădoi este foarte dificil să alcătuiască lotul jucătorilor pentru echipa națională.

Răzvan Lucescu: ”La echipa națională trebuie rezultate!”

Selecționerul României, Mirel Rădoi, a fost criticat în mai multe rânduri pentru jocul ofensiv pe care îl impune tricolorilor.

Răzvan Lucescu nu a vrut să îl critice și el pe Mirel Rădoi și s-a rezumat la a spune că tactica adoptată de selecționer este mai puțin importantă și că ceea ce contează cu adevărat este ca România să aibă rezultate.

Are Mirel posibilitatea să aducă un alt mijlocaș acolo (n.r.- în fața apărării) care să se ridice la valoarea echipei naționale? Nu știu! Pentru Mirel e foarte greu. El știe cel mai bine, își analizează adversarii. Tocmai pentru că am fost selecționer, nu pot să spun dacă Mirel face bine sau nu. Și la echipa de club, un jucător trebuie să meargă pe confortul lui, pe siguranța lui. E o muncă prin care să-l aduci și unde vrei tu.

La echipa națională, trebuie să ai pentru fiecare jucător direcția în care se simte cel mai bine. Antrenorii fac anumite compromisuri. Mie-mi place ca mingea s-o avem noi, construcția de jos. Mi-e foarte greu să discut despre echipa națională, unde este un antrenor, să-l critic. Un singur lucur pot să spun! La echipa națională trebuie rezultate. Cum le obții... Că joci ofensiv, că joci defensiv...”, a declarat Răzvan Lucescu la Digi Sport.

Răzvan Lucescu: ”Și pentru Deschamps e greu, dar el îl are pe Mbappe și pe Kante”

Răzvan Lucescu consideră că pentru selecționerul României este dificil și pentru că, pentru a pregăti partidele, are la dispoziție doar câteva zile.

Antrenorul de la PAOK este de părere că jocurile echipelor naționale sunt bazate mai mult pe valoarea individuală a jucătorilor și pentru a ilustra acest aspect a dat exemplu reprezentativa Franței. Lucescu a spus că nici Didier Deschamps nu are timp suficient pentru a pregăti partidele, dar el se bazează pe jucători precum Kylian Mbappe sau N’Golo Kante.

Pentru a juca un fotbal ofensiv ai nevoie de antrenamente multe. Să distrugi e cel mai ușor. La echipa națională nu este timp, maximum trei zile să pregătești un meci. Cel mai ușor este să pregătești echipa compact, să dai niște sarcini, analizezi adversarul și asta e. Este vorba și despre valoarea jucătorilor. Nici Deschamps nu are timp. Dar acolo îl ai pe Mbappe, pe Kante”, a mai spus Răzvan Lucescu.

Etichete: razvan lucescu , romania , mirel radoi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Video ”Execuție” în 21 de minute! Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! Anunțul lui Ioan Varga

Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”

S-a rupt lanțul de iubire. Suporterii Rapidului au răbufnit după al 6-lea eșec din play-off. Ce au scandat

Citeşte şi

Decizia luată de FRF, după ce Andrei Burcă a suferit o ruptură musculară înainte de EURO 2024

Reacția lui Răzvan Lucescu, după victoria ”nebună” cu AEK Atena

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”