Mirel Rădoi la meciul cu Irlanda de Nord / Foto: Sport Pictures

Exclusiv ”Singurul lucru pentru care poți să îl acuzi este că nu a făcut minuni”. Mirel Rădoi, apărat de vocile importante din fotbal

articol scris de Digi Sport
17.10.2020, 08:00
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Narcis Răducan îi ia apărarea lui Mirel Rădoi după ultimele trei meciuri pierde de echipa națională, cu Islanda (1-2), Norvegia (0-4), respectiv Austria (0-1).

Răducan crede că Rădoi ar fi avut nevoie de o minune pentru a obține rezultate bune la echipa națională într-un timp atât de scurt.

Narcis Răducan: ”Mirel trebuie să fie sprijinit”

„Chiar dacă nu ai niciun eșec ai parte de contestatari. Credeam că imun la asta. Apoi, sunt multe lucruri. Nu aveam o certitudine că ne vom califica, generația nu este extraordinară. Am tot analizat și comparat lotul nostru cu cele ale adversarilor. El trebuia să facă minuni. E singurul lucru pentru care poți să îl acuzi, că nu a făcut minuni.

E un antrenor tânăr și trebuie să îl luăm precum un jucător tânăr. S-a dorit o decizie curajoasă, Mirel a făcut minuni la echipa mică. Trebuie să îl sprijinim, dar nu trebuie să cedeze el, pentru că se termină orice discuție.

Eu cred că nu se pune problema ca el să plece, are multe lucruri de făcut, îl văd crescând împreună cu echipa. E o junglă aici!”, a spus Narcis Răducan, la Liga DigiSport.

Sorin Cârțu: ”FRF trebuie să-l susțină pe Rădoi”

Sorin Cârțu îl susține pe Mirel Rădoi pentru a continua la echipa națională, dar crede că selecționerul este o victimă a unor jocuri de culise de la FRF. De aceea a devenit ținta multor atacuri după seria neagră a tricolorilor.

„FRF și l-a asumat pe Mirel Rădoi, acum trebuie să-l susțină. El nici nu a vrut să vină inițial, știa că mai are nevoie de timp ca să-și facă ucenicia.

Eu spusesem să nu facem cu el cum am făcut cu Hagi, adică să-l punem de pe teren la națională. Acum, dacă s-ar juca de o mie de ori, Hagi nu ar mai aborda la fel barajul cu Slovenia ca atunci. 

Mirel a făcut o treabă bună la tineret, acum a devenit o pătură, o manta după care să se ascundă niște rezultate nedorite,” a declarat Sorin Cârțu într-o intervenție la Fotbal Club. 

Etichete: romania , narcis raducan , mirel radoi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense sunt în desfăşurare duminică seara în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran a difuzat rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

Foto Cristiano Ronaldo s-a dus la ”bătaia greilor”, dar nu se aștepta la așa ceva. Ce a pățit după ce a intrat în sală

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Răzvan Lucescu, unic în istoria de 98 de ani a lui PAOK! Cui i-a dedicat titlul: ”Boss, e pentru tine”

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Video Gestul cu care Drăgușin a devenit favoritul fanilor lui Tottenham: ”Le-a arătat jucătorilor de la Spurs cum se face”

Dramatic! Echipa retrogradată s-a decis după al cincilea criteriu de departajare

Citeşte şi

Vlad Chiricheș a fost întrebat despre convocarea la EURO și nu s-a ferit să răspundă

Adio, EURO? Internaționalul cu 25 de selecții are șanse mici să mai fie convocat de Edi Iordănescu

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic ce a reușit Răzvan Lucescu, care e din nou campion în Grecia. Ultima etapă a fost dramatică citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian