Marius Marin (dreapta), la antrenamentul echipei naționale / Foto: Sport Pictures

Exclusiv ”Tricolorul” remarcat de Mihai Stoichiță: ”Pentru mine este o revelație”. Anul trecut i l-a propus lui Gigi Becali

articol scris de Digi Sport
18.06.2022, 10:52
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Chiar dacă după ultimele rezultatele ale echipei naționale a României este greu de remarcat vreunul dintre ”tricolori”, Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a apreciat, totuși, evoluția unuia dintre elevii lui Edi Iordănescu.

Este vorba despre Marius Marin (23 de ani), mijlocașul celor de la Pisa. Fostul căpitan al reprezentativei U21 a României a lipsit la primul meci din iunie al naționalei lui Iordănescu jr, 0-2 cu Muntenegru, dar a fost titular în celelalte trei: 0-1 în Bosnia și Herțegovina, 1-0 cu Finlanda și 0-3 în returul cu Muntenegru.

  • 3 milioane de euro este cota de piață a lui Marius Marin, potrivit Transfermarkt.

Marius Marin, remarcat de Mihai Stoichiță după acțiunea naționalei din luna iunie

Mihai Stoichiță a încercat să găsească explicații pentru ”seceta” de rezultate ale naționalei României și a scos în evidență lipsa de experiență pe plan internațional a jucătorilor români. Cu toate acestea, oficialul FRF a remarcat determinarea cu care a evoluat Marius Marin ”sub tricolor”.

Vă întreb, ce experiență internațională au jucătorii care nu au jucat la CFR Cluj, de la alte cluburi din România? Celălalte echipe? Ce experiență a acumulat Răzvan Marin la Cagliari, la o echipă care se chinuie.

Una este să joci într-o echipă mare, și una este să joci într-o echipă mică. Hai să-l luăm pe Marius Marin, care pentru mine este o revelație, cât s-a zbătut, cât a muncit”, a declarat Mihai Stoichiță la emisiunea Fotbal Club.

  • 6 selecții a bifat Marius Marin la prima reprezentativă a României.
  • 40 de meciuri a jucat mijlocașul în sezonul 2021/2022 pentru Pisa.

Gigi Becali nu l-a vrut pe Marius Marin la FCSB

În urmă cu aproximativ un an, Mihai Stoichiță l-a propus pe Marin la FCSB, însă Gigi Becali a refuzat. Suma solicitată de Pisa a fost prea mare pentru patronul roș-albaștrilor, care declara că are oricum un fotbalist ”cu cinci clase” peste Marius Marin în persoana lui Adrian Șut.

”Marin este un fotbalist bun, dar nu, nu-l vreau la FCSB. Pentru că la FCSB am un jucător, Șut care este de cinci ori peste Marin. Șut este un fotbalist care nu ar trebui să lipsească de la echipa națională.

A demonstrat în acest sezon că are valoare. Asta este, dacă nu a fost convocat acum, eu ce să mai fac? Dar, veți vedea pe viitor cine este cu adevărat Șut. Nu va mai lipsi din primul 11 al naționalei. Așa ar trebui”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate, pentru digisport.ro, în 2021.

Marius Marin, dorit de Udinese și Torino! 

Marius Marin a avut prestații apreciate în ultimul sezon, ceea ce le-a confirmat cluburilor din Serie A că poate face față cu brio la un nivel superior. 

Timișoreanul mai are contract cu Pisa până în vara lui 2025, dar sunt șanse mici să mai continue la Pisa. Conform publicației ”TorinoGranata”, Udinese și Torino au cântărit atente ”pista” Marius Marin în ultimele sezoane și sunt pregătite să înainteze ofertele de transfer.

Etichete: mihai stoichita , marius marin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Mijlocașul de 900.000€ l-a convins pe Mihai Rotaru! Anunțul finanțatorului Universității Craiova

Laurențiu Reghecampf, la Rapid? Ce a răspuns antrenorul

Ange Postecoglou ”și-a anunțat plecarea” de la Tottenham: ”Mă duc acolo din sezonul următor” :)

Coman a petrecut titlul până la 05:00 dimineața, după care a plecat în Serbia. Cine l-a însoțit

Citeşte şi

Alertă cu Luca Mihai, jucătorul băgat în spital de Homawoo. ”Este foarte, foarte grav, traversează niște momente...”

George Pușcaș a salvat-o pe Bari de la o nouă înfrângere în Serie B

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

"Nu am văzut niciodată asta în casa noastră. Și stăm aici de patru ani". Ce au descoperit doi soți, total întâmplător, în locuința lor

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă