Moruţan la antrenamentul României / Foto: FRF.ro

Video ”Unde te vezi la 40 de ani? Primar în comuna natală sau manager la FCSB?”. Un altfel de interviu cu Olimpiu Moruțan

articol scris de Digi Sport
30.05.2021, 16:40
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Olimpiu Moruțan (22 de ani), convocat la națională pentru cele două amicale, cu Georgia și cu Anglia, a fost de acord să răspundă unor întrebări inedite care i-au fost adresate de către ofițerul de presă al FRF.

Mijlocașul celor de la FCSB s-a distrat copios când a auzit întrebările, momentul culminant fiind atins atunci a fost întrebat dacă, la 40 de ani se vede primar în comuna natală sau manager la FCSB.

Prima reprezentativă a României are programate două partide de verificare, cu Georgia, pe arena ”Ilie Oană” din Ploiești, miercuri, 2 iulie, și împotriva Angliei, patru zile mai târziu, la Middlesbrough.

Moruțan a spus, printre altele, că cel mai bun prieten al său pe care i l-a oferit fotbalul este Dennis Man, acum la Parma, dar și că Mihai Bordeanu, de la CFR Cluj, i-a pus cele mai multe probleme în sezonul trecut.

Un altfel de interviu cu Olimpiu Moruțan. ”Șutezi mai bine ca Olaru sau driblezi mai bine ca Tănase!”

Fotbalistul roș-albaștrilor a dezvăluit că filmul ”Pistruiatul” îi place atât de mult încât l-ar putea revedea în fiecare lună, dar și că principala calitate a lui Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, este bunătatea.

Moruțan a fost sincer și când a vorbit despre el. ”Șutul meu cu piciorul drept este ca o pasă la portar”, a spus Moruțan.

Întrebat dacă trage mai bine ca Olaru sau driblează mai bine decât Tănase, Moruțan, fâstâcit, a replicat: ”Nu vreau să supăr pe nimeni, dar cred că driblez mai bine ca Tănase.”

Barcelona este cel mai frumos loc pe care l-a văzut cu ochii lui, până în prezent, dar și-ar dori un transfer la Galatasaray, pe un salariu mai bun decât are acum, decât unul în China, de 10 ori mai bine remunerat.

Într-un final, Moruțan a fost întrebat unde s-ar vedea la 40 de ani, dacă ar avea de ales între a fi primar în comuna natală Cătina, din județul Cluj, sau manager sportiv la FCSB.

”Primar în comuna Cătina!”, a replicat Moruțan, pentru FRFTV, în timp ce râdea cu poftă.

VIDEO cu interviul inedit acordat de Olimpiu Moruțan pentru FRF TV

La meciul cu Georgia, selecționata României va beneficia și de aportul suporterilor, pentru prima dată după mai bine de un an și jumătate. Ultimul joc al naționalei disputat cu spectatori în tribune a fost cu Suedia, înfrângerea cu 0-2 din 15 noiembrie 2019, din cadrul preliminariilor Euro 2020.

La partida cu Georgia vor putea asista persoanele vaccinate, în cazul cărora au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare, cele care prezintă rezultatul negativ unui test RT-PCR efectuat cu maximum 72 de ore în urmă sau al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Lotul României pentru acțiunea din iunie

  • Portari: Florin Niţă (Sparta Praga/Cehia, 5/0), Florin Iacob (UTA Arad, 0/0), Andrei Vlad (FCSB 0/0);
  • Fundaşi: Ionuţ Nedelcearu (AEK Atena/Grecia, 13/2), Vlad Chiricheş (Sassuolo/Italia, 62/0), Cristi Ganea (Aris Salonic/Grecia, 7/0), Adrian Rus (Fehervar/Ungaria, 5/0), Deian Sorescu (Dinamo Bucureşti, 0/0), Tiberiu Căpuşă (Chindia Târgovişte 0/0), Mario Camora (CFR Cluj, 3/0), Iulian Cristea (FCSB, 3/0);
  • Mijlocaşi: Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 28/2), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 45/10), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoţia, 16/1), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 47/6), Alexandru Băluţă (Akademia Puskas/Ungaria, 7/1), Constantin Budescu (Damac/Arabia Saudită, 12/5), Adrian Păun (CFR Cluj, 0/0), Darius Olaru (FCSB, 0/0), Olimpiu Moruţan (FCSB, 0/0), Florin Tănase (FCSB, 8/1), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 12/2);
  • Atacanţi: Claudiu Keşeru (Ludogoreţ/Bulgaria, 43/13), Denis Alibec (Kayserispor/Turcia, 17/2), Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 7/0).

Etichete: olimpiu morutan , moruțan echipa națională , morutan interviu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Rapid - Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungiri! Giuleștenii, fără victorie în play-off

Video Moment controversat la Rapid - Universitatea Craiova: ”Ce greșeală!”

Lovitura primită de Franța, cu o lună și jumătate înainte de EURO 2024

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Citeşte şi

Foto Olimpiu Moruțan a rupt tăcerea chiar de ziua lui, după accidentarea horror care îl lasă acasă la EURO

Presa din Turcia a făcut anunțul despre Olimpiu Moruțan

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”