Cei 5 magnifici ai lui Ronaldo / Foto: Gettyimages

"Ei sunt de urmărit!" Cifrele celor 5 "magnifici" aleși de Cristiano Ronaldo în 2015 pentru a domina fotbalul

articol scris de Digi Sport
11.09.2021, 15:21
  • Fotbal: Gibraltar - Țara Galilor, joi, 21:45, DGS 2

  • Fotbal: Olanda - Canada, joi, 22:15, DGS 1

Cristiano Ronaldo (36 de ani) a acordat un interviu presei în 2015 și a nominalizat 5 fotbaliști tineri cărora le prevedea un viitor strălucit.

Portughezul este unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie, iar cuvântul său cântărește foarte mult. În urmă cu 6 ani, Ronaldo a nominalizat 5 fotbaliști pe care îi considera ca având un viitor frumos și putem spune că toți au reușit să se remarce.

Neymar, Hazard, Pogba, primii 3 jucători aleși de Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a adus 5 nume în discuție în 2015, mulți fiind deja la un nivel înalt încă din acel moment, și puteau fi considerați ca niște "safe bet-uri".

Neymar, aflat în acel moment la Barcelona, tocmai câștigase Champions League alături de catalani, și făcea parte dintr-un trio care este considerat ca fiind unul dintre cele mai puternice din istoria fotbalului, alături de Suarez și Messi.

Între timp, în cariera brazilianului s-au întamplat multe, printre care transferul la PSG, finala Ligii Campionilor pierdută în 2020 și reuninea cu Messi, în 2021. Într-un final, Neymar poate fi considerat un "hit" în predicția lui Ronaldo, iar cele 135 de goluri marcate din 2015 și până acum reprezintă un argument solid.

Hazard, aflat la acel moment la Chelsea, era și el deja un fotbalist de top. În sezonul 2014-2015, Hazard a evoluat în 52 de meciuri pentru londonezi și a reușit să înscrie de 19 ori și a oferit 13 pase de gol. În ultimii 6 ani, belgianul a marcat de 66 de ori, atât pentru Chelsea, cât și pentru Real Madrid, și în ciuda formei slabe arătate în Spania, rămâne unul dintre reperele sportului jucat cu mingea rotundă. 

Al treilea nume de pe lista lui Ronaldo a fost Paul Pogba, care juca atunci pentru Juventus. În vara lui 2016, francezul a revenit la clubul unde și-a petrecut o parte a junioratului, Manchester United, pentru 105 milioane de euro, și de atunci a reușit să fie unul dintre cei mai buni mijlocași ai lumii. Printre cele mai importante performanțe ale lui Pogba se numără și Cupa Mondială câștigată alături de Franța, în 2018.

Depay și "pariul" Odegaard

Portughezul a numit ultimii doi fotbaliști de pe lista sa și în ochii faniilor a părut că a dat dovadă de subiectivism. Memphis Depay, aflat la acel moment la United, era considerat ca fiind o mare speranță a clubului englez, însă după mai multe sezoane nereușite, a fost transferat la Lyon, în 2018.

În Franța, olandezul a devenit unul dintre cei mai buni jucători ai campionatului, iar în ciuda faptului că nu a câștigat trofee, a primit recunoașterea faniilor. În vara lui 2021, Depay a făcut pasul către o Barcelona care se află în reconstrucție, moment perfect pentru a dovedit că poate să aibă evoluții foarte bune la un club mare și să fie considerat un jucător "world-class".

Martin Odegaard, numele care din păcate a livrat cel mai puțin dintre cei menționți, părea că are cel mai strălucit viitor, mai ales că debutul său la Real s-a produs printr-un moment simbolic, norvegianul înlocuindu-l chiar pe Cristiano Ronaldo.

Totuși, anii au trecut, iar după mai multe împrumuturi, ba la Vitesse, Heerenveen sau Arsenal, Odegaard a fost cumpărat de "tunari" în vara lui 2021. Vârsta încă îl ajută, fiind cel mai tânăr dintre cei menționați, 22 de ani, dar forma și incertitudinea de la Arsenal s-ar putea să nu fie un avantaj în progresul pe care fotbalistul ar dori să-l facă cât mai repede.

Etichete: cristiano ronaldo , neymar , hazard , lista , pogba , odegaard , memphis depay


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Imagini șocante cu un prizonier ucrainean după doi ani de captivitate în Rusia. „Evocă cele mai întunecate pagini ale istoriei umane”

Autoritățile ucrainene au făcut publice fotografii șocante cu un prizonier de război ucrainean întors acasă după doi ani de captivitate în Rusia. Bărbatul, care făcea parte din echipa de pază a centralei nucleare de la Cernobîl, a fost luat prizonier în martie 2022 și eliberat după doi ani, la sfârșitul lunii trecute. Starea lui Roman Gorilik este deplorabilă, amintind de lagărele de concentrare naziste, potrivit autorităților ucrainene.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Patru cluburi nu au primit licența UEFA și sunt OUT din cupele europene

Selecționerul Bulgariei n-a stat pe gânduri: a spus, cu subiect și predicat, ce crede că va face România la EURO 2024

A anunțat despărțirea de Dan Petrescu, după 8 ani! Mesajul de adio

Tragedie! Au murit îmbrățișați după ce au căzut peste 600 de metri

PSG a reacționat, după atacul fără precedent al lui Kylian Mbappe

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reacția italienilor după ce Răzvan Lucescu a refuzat-o pe Cagliari

Cristi Chivu le-a refuzat pe Real Madrid și Barcelona, iar acum a spus totul: ”Îmi era greu să accept”

Jose Mourinho vrea la Fenerbahce un coechipier al lui Radu Drăgușin

Are 5 titluri cu Celtic, dar nu este suficient pentru SuperLiga? ”Lennon trebuie să demonstreze ce studii are”

Citeşte şi

”Au rupt” internetul în două! Cristiano Ronaldo și Kylian Mbappe au intrat în ”Cartea Recordurilor”

Foto Georgina Rodriguez a postat imagini din vacanța alături de Ronaldo, iar milioane de internauți au rămas ”muți”

PEROZSofia Vergara, ședința foto din tinerețe care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Actrița a pozat nud printre boabe de cafea

FILM NOWNicole Kidman și Zac Efron, scene fierbinți în cea mai nouă comedie romantică. Îi despart 20 de ani, dar au chimie pe ecran

Date secrete din insolvența de la Dinamo! Bani de play-off, rezultate de matineu citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fabulos! Gabriela Ruse a avut noroc și e în semifinale la Roland Garros! citeşte ştirea pe ziare.com

Apare o nouă taxă în România. Când intră în vigoare, sunt loviți acești români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Katy Perry, în costum de baie și pantofi cu toc, pe balcon, la Cannes. A continuat show-ul început la petrecerea unor miliardari

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Katy Perry, în costum de baie și pantofi cu toc, pe balcon, la Cannes. A continuat show-ul început la petrecerea unor miliardari

Digi World

Ce este „ad breaks”, funcția testată acum de Instagram. Utilizatorii sunt revoltați: „Pare o mișcare agresivă pentru a câștiga mai mulți bani!”

Digi Animal World

Imagini inedite cu doi scafandri care „dansează” cu rechinii. Momentul e parcă desprins dintr-un film SF