Sebastian Abreu continuă să joace fotbal și la 42 de ani

"El Loco" Abreu, din nou în Cartea Recordurilor. A mai bătut un record, stabilit tot de el

13.12.2018, 17:31
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

La 42 de ani, Sebastian Abreu nu se mai satură de fotbal. Atacantul uruguayan tocmai a semnat cu Rio Branco, o echipă braziliană din Serie D. Interesant este că acesta este cel de-al 28-lea club pentru care joacă cel poreclit "El Loco" (nebunul).

Cifra este una de-a dreptul incredibilă și reprezintă un nou record mondial, pe care tot el îl stabilise chiar de două ori. Prima dată, în aprilie 2017, Abreu a bifat a 26-a echipă, Audax Italiano, intrând în cartea Recordurilor drept jucătorul care a evoluat la cele mai multe echipe de club, depășind recordul precedent, de 25 de cluburi al portarului german Lutz Pfannenstiel.

A jucat doar 10 meciuri pentru echipa din Chile și a plecat la cel de-al 27-lea club, Magallanes, iar acum se află la borna 28.

De-a lungul carierei sale, "Nebunul" Abreu a marcat peste 400 de goluri. "Călătoria" sa a început în 1994, la Defensor Sporting, în ţara natală. Alte cluburi la care a evoluat sunt San Lorenzo, Deportivo La Coruna, Nacional, Cruz Azul, Monterey, Tigres, River Plate,Botafogo sau Rosario Central.

În aprilie, Abreu a aruncat cu o masă spre propriii suporteri

Pe când juca în Chile, la Audax Italiano, a avut o reacție nervoasă la adresa propriilor fani, pe care i-a luat la țintă cu o masă pliabilă de pe marginea terenului! 

În timpul meciului cu Antofagasta, 0-0, Abreu a fost schimbat în minutul 22 și a fost apostrofat de toți fanii prezenți la stadion.

După meci, uruguayanul și-a pierdut cumpătul și a luat o masă de pe marginea terenului, pe care a aruncat-o spre fanii echipei sale, în stilul unui luptător de wrestling.

Abreu a fost internațional uruguayan în perioada 1996-2012 (70 de meciuri, 26 de goluri). 

El Loco Abreu este celebru pentru penalty-ul decisiv executat pentru Uruguay, în sfertul de finală cu Ghana de la Cupa Mondială din 2010, în stilul celebrului Antonin Panenka, pentru Cehoslovacia, împotriva Germaniei, în finala Campionatului European din 1976.

Etichete: sebastian abreu , el loco abreu , abreu record , record jucatorul cu cele mai multe echipe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense sunt în desfăşurare duminică seara în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran a difuzat rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Răzvan Lucescu, unic în istoria de 98 de ani a lui PAOK! Cui i-a dedicat titlul: ”Boss, e pentru tine”

Video Gestul cu care Drăgușin a devenit favoritul fanilor lui Tottenham: ”Le-a arătat jucătorilor de la Spurs cum se face”

Dramatic! Echipa retrogradată s-a decis după al cincilea criteriu de departajare

Video Dan Șucu a făcut anunțul! Când va semna noul antrenor al Rapidului + Ce se întâmplă cu Lobonț: ”Îi mulțumim”

Citeşte şi

MERCATO 2019 - TOATE transferurile verii sunt AICI. Cristi Manea la FCSB! Transferurile din ultima oră

MERCATO 2023 | Toate transferurile verii sunt AICI! Joao Felix și Joao Cancelo au semnat cu Barcelona

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic ce a reușit Răzvan Lucescu, care e din nou campion în Grecia. Ultima etapă a fost dramatică citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian