Kun Aguero și Leo Messi / Foto: Profimedia

"Eram şocaţi". Întâmplare de necrezut cu Messi, povestită de un fost coleg: "Aţi văzut Ultimul Dans, cu Michael Jordan?"

articol scris de Digi Sport
21.08.2021, 15:07
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 3

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Lionel Messi e aproape imposibil de ţinut chiar şi la antrenamente. O spune un fost coleg din naţionala Argentinei. Portarul lui Chelsea, Willy Caballero (39 de ani), a rămas de-a dreptul şocat când a văzut ce poate face atacantul pe teren.

"Să joci împotriva lui Messi este un coşmar uneori. Echipa ta se concentrează pe Messi şi creează spaţii pentru alţi jucători, iar apoi următoarea persoană care apare e tot Messi.

Am avut oportunitatea să mă antrenez cu el într-un mic joc de pregătire la echipa naţională. El este o maşinărie, vrea să câștige chiar şi când se antrenează, el vrea să câştige, pur şi simplu. Dacă aţi văzut 'Ultimul Dans', cu Michael Jordan, el e la fel, nu acceptă să piardă niciun meci, aşa că te forţează să câştigi chiar şi cel mai mic joc.

Îmi amintesc că, într-o zi, când ne antrenam înaintea Cupei Mondiale, într-un meci cu Spania U23, a venit la mine înaintea meciului să-mi ofere o soluţie. I-am dat mingea în careul nostru şi a alergat cu ea la picior, împotriva a 10 jucători, şi a marcat. Toată lumea a zis: 'Ce??!!'

L-am văzut pe Messi în cea mai bună formă posibilă înaintea Cupei Mondiale. Eram şocaţi şi era incredibil. Uneori nu vezi asta, pentru că echipele sunt concentrate pe Messi şi să pună 4 sau 5 jucători să-l marcheze. E incredibil, e cel mai bun jucător din lume, cu siguranţă", a spus Willy Caballero.

Lionel Messi încă nu a debutat la PSG

Messi a fost protagonistul celei mai spectaculoase mutări din această vară pe piaţa transferurilor. I-a expirat contractul cu Barcelona pe 30 iunie şi a semnat cu PSG, însă nu a apucat să debuteze, deşi parizienii au jucat deja două meciuri.

E posibil ca starul argentinian să debuteze pe 29 august, în deplasarea cu Reims, din Ligue 1, meci care va fi în direct la Digi Sport.

"Acum văd că e foarte fericit, dar zilele anterioare au fost foarte grele. Toată lumea se gândea la ultima mişcare a lui Messi, dar nimeni nu s-a gândit cum s-a simţit el când Barcelona nu i-a putut oferi ceea ce s-a angajat să-i plătească, ceea ce reprezenta jumătate din cât câştiga în sezonul trecut.

Mai e şi Kun Aguero, cu care e prieten foarte bun, au jucat împreună la echipa naţională. Cred că aceste veşti au şocat multă lume din Barcelona. Mi-a părut rău pentru el şi pentru familia lui. E bine pentru Leo să încerce un nou campionat, e bine să arate că încă poate să o facă şi să facă ce a făcut la Barcelona", a spus Caballero.

Etichete: lionel messi , willy caballero


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Anunțul venit din Italia despre Dennis Man! Starea fotbalistului român

La doar câteva ore de la revenirea la CFR Cluj, Dan Petrescu le-a transmis un avertisment jucătorilor

Foto ”De ce aveți nevoie de 6 bodyguarzi ca să vă escorteze?”. Reacția lui Dan Șucu

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere Meme”

Citeşte şi

Video Lionel Messi, meci de vis la Inter Miami. Starul argentinian a fost ovaționat de 65.000 de oameni

Lionel Messi, eroul unei expoziții inedite. Ce mesaj a transmis starul argentinian

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep, invitată să joace la Paris! Anunțul surprinzător al francezilor. Cum va reacționa românca citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”