Sursa foto: uefa.com // Cifre de invidiat pentru Tudor Băluță

EURO 2019 | A jucat magistral contra Croației! Cifrele care ne arată că echipa națională are viitor. Becali are motive să regrete

19.06.2019, 23:54
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

EURO 2019 | România a câștigat un jucător de clasă, în duelul tricolorilor mici cu Croația U21 (4-1). Tudor Băluță a fost cel mai bun om de pe teren și cifrele arată asta. Pe lângă golul care ne-a scăpat de emoții, prestația mijlocașului a fost una sigură, el ieșind în evidență și prin pasele care au adus pericol în careul advers.

Astfel, conform InStat, jucătorul de 20 de ani care a semnat deja cu Brighton a avut cel mai mare Index (371), el fiind urmat de Ianis Hagi (332) și de Cristi Manea (295). Băluță a șutat de trei ori spre poartă, iar un șut a fost cadrat, însemnând și golul de 3-1. Revenind la partea defensivă, el a comis un singur fault și a dat cursivitate jocului.

Tudor Băluță a recuperat nu mai puțin de 11 mingi, iar o deposedare a avut loc în terenul advers. La acest capitol, doar Manea se mai poate lăuda cu aceeași performanță. Jucătorul lui Brighton a încercat să trimită șase pase decisive, ofensive, iar jumătate din ele au fost precise.

El a încercat un singur dribling, care i-a și ieșit. La acest capitol, Ianis Hagi e numărul unu, având cinci driblinguri reușite din șase tentative (procentaj de 83%). Pușcaș a reușit și el 3 driblinguri.

Atunci când vine vorba de deposedări, Băluță a avut un procentaj de 44% (4 din 9), fiind depășit doar de Alexandru Cicâldău (64%) și de Ianis Hagi (75%).

Galerie Foto

Tudor Băluță, lăudat de Ilie Dumitrescu și Gică Hagi

Tudor Băluță a primit cuvinte de laudă din partea lui Ilie Dumitrescu și Gică Hagi. Mai mult, el a avut cea mai mare notă dintre cele ale românilor, în urma meciului cu Croația, 8,7.

"Băluţă a fost fantastic, a fost genial. Eu am spus că e mai complet decât Gică Popescu. Gică e aici lângă mine, nu prea pot să vorbesc, că mă ceartă", a spus Hagi, la Digi Sport Special, după ce în prealabil Ilie Dumitrescu făcuse o comparaţie îndrăzneaţă: "Băluţă şi Cicâldău au fost imperiali în faţa apărării. Băluţă a fost peste Gică Popescu în anumite momente, a dat pase cu exteriorul".

Gigi Becali îl regretă pe Tudor Băluță

Băluță a fost vândut de Viitorul, în iarna trecută, la Brighton, pentru trei milioane de euro. Gigi Becali pusese ochii pe jucătorul lui Gică Hagi și regretă acum că nu l-a achiziționat.

”Cel mai mult mă oftic că nu l-am luat pe Băluță. O să fie cel mai bun jucător, o să valoreze 200 de milioane de euro”, a spus Gigi Becali, pentru Digi Sport.

4,5 milioane de euro este cota de piață a lui Băluță, conform transfermarkt.com.

EURO 2019 | Grupa C - rezultate, program și clasament

18 iunie: ROMÂNIA – Croația 4-1 (Pușcaș 11-pen., Hagi 14, Băluță 66, Petre 90+3 / Vlasic 18), Anglia – Franța 1-2 (Foden 54 / Ikoné 89, Wan-Bissaka 90+5-autogol)

21 iunie: Anglia – ROMÂNIA (19:30), Franța – Croația (22:00)

24 iunie: Franța – ROMÂNIA (22:00), Croația – Anglia (22:00)

  • 1. România 1 1 0 0 4-1 3
  • 2. Franța 1 1 0 0 2-1 3
  • 3. Anglia 1 0 0 1 1-2 0
  • 4. Croația 1 0 0 1 1-4 0

Anglia - România e vineri, de la ora 19:30, LIVE TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Etichete: tudor baluta , romania u21 croatia u21 , tudor baluta croatia u21


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ofertă din SuperLigă pentru Laurențiu Reghecampf

Max Verstappen, învins de Lando Norris în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami. Cum a reacționat campionul mondial

”Cuplul anului din sport” e istorie!

Declarație de dragoste la adresa lui Dan Petrescu: ”E antrenorul sufletului meu”. Promisiunea făcută de Ioan Varga

Citeşte şi

Incidentul șocant a ajuns în presa din străinătate! Imagini dureroase: cum arăta iubita lui Manea după meci și ce scriu englezii

Euro 2019 | Selecţionerul Angliei, lipsă de fair-play. Ce a spus la finalul meciului

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”