Ianis Hagi nu și-a putut stăpâni lacrimile. Sursa foto: Captura TVR

Galerie Foto România U21 - Germania U21 2-4 | Finalul meciului i-a găsit pe tricolori cu lacrimi în ochi. Ianis Hagi, afectat de eșec

27.06.2019, 21:25
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

România U21 - Germania U21 2-4. Selecţionata României a fost învinsă de Germania cu scorul de 4-2 (1-2), joi seara, în semifinalele Campionatului European de fotbal U21 din Italia şi San Marino, pe stadionul Renato Dall'Ara din Bologna.

Tricolorii au făcut un nou meci memorabil, în ciuda unei căderi pe final, în urma căreia Germania, campioana en-titre, a reuşit să se impună.

Nadiem Amiri (21, 90+4) şi Luca Waldschmidt (51 - penalty, 90) au marcat pentru învingători, iar George Puşcaş a înscris golurile României (26 - penalty, 44).  Finalul i-a găsit pe elevii lui Mirel Rădoi cu ochii în lacrimi. Ianis Hagi, Ionuț Radu, Alexandru Cicâldău, Florinel Coman sau Dennis Man nu și-au putut stăpâni lacrimile.

Galerie Foto

România U21 - Germania U21  2-4. ”Au fost depășiți în acest meci!”. Analiza lui Ilie Dumitrescu, după eliminarea României

Ilie Dumitrescu a făcut o analiză la cald a semifinalei dintre România U21 și Germania U21. Fostul mare internațional a vorbit despre jocul mai slab făcut de fundașii centrali, dar și de căderea fizică din repriza secundă.

”Am făcut o repriză senzațională. Am controlat jocul, am avut posesia. Am revenit de la 0-1. Am avut șansa să facem 3-1. Repriza a doua am cedat deliberat terenul, a fost o cădere din punct de verere fizic, nu am mai pus probleme în atac.

Pe atac, reușeam înainte să punem probleme. Ianis face un 11 metri din prea multă dorință, o mică atingere i-a adus în joc pe nemți. Jocul a fost de partea lor după aceea. Eu credeam că vom intra în prelungiri.

Ianis nu a mai adus plusul, în repriza secundă, Coman a intrat și nu a adus plusuri, Man, la fel, nu a adus plusuri decât în faza defensivă. Fundașii centrali au fost depășiți în acest joc direct pe ei. Am avut șansă, dar norocul a fost de partea lor până la urmă”,a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Etichete: romania u21 , ianis hagi , germania u21 , florinel coman


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gabi Balint a vrut să facă gluma serii după ce FCSB a câștigat titlul și nu a realizat gafa comisă

Video David Miculescu și Darius Olaru au oferit momentul serii pe Arena Națională. ”Am o întrebare pentru tine”

Ciprian Marica ”i-a cântat prohodul” lui Dinamo

Adrian Mutu, pregătit să semneze un nou contract. Ce condiții a pus ”Briliantul”

Citeşte şi

Reacția lui Florinel Coman, după ce FCSB și-a adjudecat titlul la meciul cu Farul

Exclusiv Vin după Florinel Coman în România: urmează negocierile decisive! Gigi Becali are cu totul alt plan

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”