Jucătorii au făcut rapid un zid în jurul lui Christian Eriksen , după ce acesta și-a pierdut cunoștința pe teren / Foto: captură TV

”A fost mort pentru câteva clipe!” Medicul danezilor a oferit ultimele detalii despre starea lui Christian Eriksen

articol scris de Digi Sport
13.06.2021, 18:01
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Medicul echipei naționale a Danemarcei, Morten Boesen, a oferit ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Christian Eriksen.

Eriksen este spitalizat și se află în permanență sub supraveghere medicală, după ce a făcut stop cardio-respirator în timpul meciului dintre Danemarca și Finlanda de la EURO 2020.

”A fost mort pentru câteva momente!” Medicul danezilor a oferit ultimele detalii despre starea lui Christian Eriksen

Morten Boesen a luat parte la o conferință de presă la care a prezentat ultimele detalii în privința sănătății lui Christian Eriksen. Danezul s-a prăbușit pe gazon, în apropiere de marginea terenului, în timpul partidei dintre Danemarca și Finlanda de la EURO 2020.

Meciul a fost întrerupt și a fost nevoie de intervenția medicilor care au folosit defibrilatorul, mulțumită căruia fotbalistul a revenit la viață.

Ulterior, meciul a fost reluat, Danemarca fiind învinsă de Finlanda cu scorul de 0-1.

Medicul danez spune că Eriksen se simte bine acum și că este pus pe glume, dar se află în continuare sub atentă supraveghere medicală.

Rezultatele testelor pe care le-am făcut au fost pozitive. Cu toate acestea, Christian se află încă în spital și sub continuă supraveghere. Are simțul umorului. Este treaz și răspunde relevant și clar.

Inima lui a început să bată din nou. El s-a întors la viață mulțumită defibrilatorului. Eriksen a fost mort pentru câteva clipe”, a declarat Morten Boesen, citat de Mundo Deportivo.

Nu își amintește prea multe lucruri din câte s-au întâmplat. S-a îngrijorat pentru familia sa și pentru noi. Asta arată generozitatea și măreția sa ca persoană. El ne-a spus să jucăm din nou”, a spus și selecționerul, Kasper Hjulmand.

Danezii, ultimele informații despre Eriksen

Federația Daneză de Fotbal a emis un comunicat oficial cu privire la starea de sănătate a lui Christian Eriksen, care a suferit ieri, în timpul meciului cu Finlanda, un stop cardio-respirator.

Ultimele vești. În această dimineață am vorbit cu Christian Eriksen, care a transmis salutări colegilor săi. Starea sa este stabilă, dar va fi în continuare internat pentru investigații suplimentare.

Echipa și staff-ul echipei naționale a primit asistență de criză și vom continua să fim acolo unul pentru celălalt după incidentul de ieri.

Dorim să mulțumim tuturor pentru saluturile sincere către Christian Eriksen de la fani, jucători, familiile regale din Danemarca, și Anglia, federațiile, cluburile, etc.

Îi încurajăm pe toți să trimită salutările către Federația Daneză de Fotbal, unde ne vom asigura că toate vor fi transmise lui Christian și familiei sale”, au scris danezii.

Etichete: euro 2020 , danemarca , christian eriksen


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Rangers i-a decis soarta lui Ianis Hagi! Informația venită din Scoția: ”Legăturile sunt arse”

Foto Afacerea de 10 milioane de euro de la Arena Națională de care s-a ales praful

Nu a mai jucat de nouă luni, iar Carlo Ancelotti l-a anunțat titular: ”Suntem cu toții încântați”

Vestea primită de România: UEFA a luat decizia înainte de EURO 2024

Citeşte şi

Italia este noua campioană a Europei! Rezultatele complete de la EURO 2020

Galerie Foto Nemții au descoperit ce dispozitiv a purtat Georgina Rodriguez prins de sutien, la meciul Belgia - Portugalia

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vine pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”