Aleksander Ceferin (dreapta), președintele UEFA / Foto: Profimedia

Cum s-a simțit președintele UEFA, Aleksander Ceferin, pe Arena Națională, la meciul Franța - Elveția

articol scris de Digi Sport
29.06.2021, 20:25
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Președintele UEFA, Aleksander Ceferin, a fost unul din spectatorii privilegiați de pe Arena Națională, unde a urmărit ”pe viu” meciul dintre Franța și Elveția. 

El nu a venit singur, ci însoțit de două vedete ale fotbalului, francezul Florent Malouda, care a mai fost în România și la finala Cupei României, și legendarul Luis Figo.

Iar Mihai Stoichiță a dezvăluit că nu doar partida dramatică încheiată cu eliminarea campioanei mondiale l-a impresionat pe conducătorul forului european.

”Foarte mulţumit a fost preşedintele Ceferin, şi nu numai el. Şi ceilalţi. Toţi au fost impresionaţi.

Mă gândeam ce ar fi fost să fim noi în locul Elveţiei sau măcar în locul Franţei, să fiu mai modest. Să pierdem la 11 metri. Cred că vom reuşi să mai aducem evenimente la Bucureşti”, a dezvăluit directorul tehnic al FRF după meci.

Bucureștiul a trecut cu brio examenul EURO 2020

București se numără printre cele 11 orașe-gazdă de la EURO 2020, iar meciul Franța - Elveția, scor 3-3 și 4-5 la loviturile de departajare, a fost ultimul disputat pe Arena Națională.

Arena Națională a găzduit trei meciuri din Grupa C și un joc din optimile de finală, acesta fiind pachetul standard obținut de FRF, în perioada în care Mircea Sandu era președinte. Digi Sport vă prezintă pe scurt câteva concluzii după cele patru meciuri de la București.

Cum s-au descurcat organizatorii la cele patru meciuri găzduite de Arena Națională

A fost pentru prima oară în istorie când România a găzduit meciuri de la un Campionat European. Organizarea de la Bucureşti a fost impecabilă, ţinând cont şi de pandemia de COVID-19. Autorităţile au respectat recomandările UEFA şi chiar dacă unele măsuri au părut exagerate, totul a funcţionat ca la carte. Nu au existat incidente majore, cu excepţia suporterului pătruns pe teren la "optimea" Franţa - Elveţia, iar numărul uriaş de voluntari a contat foarte mult.

Voluntarii EURO 2020 s-au asigurat că accesul suporterilor se realizează într-un mod cât mai eficient şi i-au ajutat pe fanii străini la fiecare pas. Au existat două filtre de securitate la Bucureşti: primul la fiecare poartă a stadionului, iar al doilea lângă turnicheţi.

Decorul EURO 2020 s-a așezat perfect pe Arena Națională, care a arătat ca un stadion de top al Europei. Arena nu va mai găzdui meciuri la acest turneu final, dar fără îndoială poate să fie oricând o variantă pentru un meci de gală, așa cum a fost Franța - Elveția.

În ciuda ploilor puternice din ultima vreme, gazonul de pe Arena Naţională s-a prezentat perfect.

Meciurile disputate pe Arena Națională la EURO 2020

Etichete: mihai stoichita , franta elvetia , aleksander ceferin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv 200 de minute! Atât a jucat la FCSB, iar Gigi Becali a luat decizia: ”Nici nu l-am văzut”

Adrian Mutu, fără milă după ce a fost făcut ”praf” de fostul lui jucător: ”Mi-ar fi rușine! Are probleme, divorțează”

Gigi Becali l-a dat afară după doar 416 minute jucate, iar acum e campion. Poate da peste FCSB în UCL

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Citeşte şi

Reacție dură, după Rapid - Sepsi 0-1: ”Jucătorii sunt de campionat?”. Cum e văzută situația lui Cristiano Bergodi

”Du-te, `Rada`! Sunt foarte dezamăgit”. I-a spus clar lui Eduard Radaslavescu să plece de la FCSB

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”