Daley Blind, la meciul Olanda - Ucraina 3-2 / Foto: Profimedia

Daley Blind, aproape de o decizie radicală, după ce a văzut prin ce a trecut Eriksen: "A avut un mare impact asupra mea"

articol scris de Digi Sport
14.06.2021, 08:56
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Christian Eriksen (29 de ani) a șocat pe toată lumea, sâmbătă, la meciul dintre Danemarca și Finlanda (0-1), de la EURO 2020, când s-a prăbușit din senin pe teren și a avut nevoie de manevre de resuscitare.

Daley Blind, aproape de o decizie radicală, după ce a văzut prin ce a trecut Eriksen

Starul danez a fost stabilizat, iar starea sa de sănătate este bună, potrivit ultimelor informații venite de la oficialii nordici. Șocul a rămas unul mare atât pentru cei prezenți la meciul de la Copenhaga, cât și pentru cei care au urmărit partida la televizor.

Galerie Foto

Daley Blind (31 de ani) a fost coleg cu Eriksen timp de trei ani la Ajax, în perioada 2010-2013 și a trecut printr-un moment asemănător în 2019, când s-a prăbușit pe teren în timpul unui meci cu Valencia, din Champions League. Fundașul olandez a fost diagnosticat cu miocardită, dar a revenit după aproximativ trei luni pe gazon.

Blind a recunoscut că a fost speriat de incidentul de pe Parken și a fost la un pas să nu mai joace pentru Olanda în meciul cu Ucraina, din grupa C a EURO 2020. În cele din urmă, fundașul și-a făcut curaj și a fost titular pentru naționala lui Frank de Boer, care a câștigat cu 3-2.

"A trebuit să depășesc un obstacol mental pentru a juca. Sunt mândru că am reușit. În cele din urmă, emoțiile au trecut. Evenimentele de acolo au avut un mare impact asupra mea. Au fost lucruri pe care le-am recunoscut, iar asta a făcut ca totul să fie mult mai intens.

După ce s-a aflat că este bine, asta a dat tuturor putere să joace. În ceea ce privește viitorul său, vă rog să îl lăsați în pace", a declarat Daley Blind, după meciul cu Ucraina, citat de Goal.

Primele cuvinte transmise de Christian Eriksen din spital, la două zile după ce a fost la un pas de tragedie

Fotbalistul a fost resuscitat minute bune pe teren, înainte de a fi scos pe targă și spitalizat. UEFA a anunțat, la câteva ore după incidentul care a șocat lumea fotbalului, că starea lui Eriksen este stabilă.

Mijlocașul danez a transmis un mesaj din spital, prin intermediul italienilor de la Gazzetta dello Sport.

"Vă mulțumesc! Nu mă voi da bătut! Mă simt mai bine acum, dar vreau să înțeleg ce s-a întâmplat. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru tot ceea ce ați făcut pentru mine", le-a transmis Christian Eriksen italienilor de la Gazzetta dello Sport.

Etichete: euro 2020 , olanda , danemarca , ucraina , christian eriksen , daley blind


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Lovitura de proporții care se pregătește în tenisul românesc

FRT exultă după calificarea din Billie Jean King Cup: ”România are potențialul să devină campioană mondială”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă