Gheorghe Hagi, Gică Popescu și Ciprian Marica, în tribuna a doua de la Arena Națională, la Austria - Macedonia de Nord / Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Marius Niculae, după ce legendele fotbalului au fost trimise la tribuna a doua: ”Eu sunt cam mic, sper să nu prind în peluză”

articol scris de Digi Sport
16.06.2021, 23:11
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Marius Niculae a făcut ”haz de necaz” după ce Gică Hagi și Gică Popescu au fost trimiși la tribuna a doua la meciul dintre Austria și Macedonia de Nord.

Fostul atacant dinamovist spune că a primit bilete la meciul de luni, dintre Ucraina și Austria.

Marius Niculae: ”Eu sunt cam mic, sper să nu prind în peluză”

„Politicienii n-au nicio vină, ei au fost invitați, s-au așezat pe locurile pe care le-au primit. Acum e problema cu jucătorii, clar că jucători ca Gică Popescu și Gică Hagi ar trebui să stea mereu la VIP. Doar dacă își doresc ei să stea acolo, ceea ce nu cred că și-au dorit.

A fost o greșeală din partea celor care au organizat, și eu am primit o invitație la meciul de luni, din parte federației. Stai că nu am primit biletul, vom vedea, să nu prind în peluză. În comparație cu Gică Popescu și Gică Hagi sunt cam mic, sper să nu prind în peluză”, a spus Marius Niculae.

Hagi, Popescu și Munteanu, repartizați la tribuna II la Austria – Macedonia de Nord de la EURO 2020

Hagi, Popescu și Munteanu au fost nevoiți să urmărească meciul alături de restul spectatorilor, în timp ce la tribuna oficială au stat președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, directorul tehnic, Mihai Stoichiță, dar și nume din politică, precum Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților, Anca Dragu, președinta Senatului, dar și Nicușor Dan, Primarul Capitalei.

Dorinel Munteanu spune că a fost dezamăgit că a fost repartizat la tribuna a doua, dar că, totuși, din pasiune pentru fotbal, a ales să meargă la meci.

Pentru mine a fost o surpriză foarte mare că am primit un loc la tribuna a doua. Ce să spun? Nu am cuvinte. Din păcate, am fost repartizat în acea zonă. Chiar l-am sunat pe Gică Popescu și l-am întrebat unde are bilet. Mi-a zis că la tribuna a doua.

La un asemenea eveniment... ce să facem.. Am zis că mă duc pentru fotbal. Pentru mine nu înseamnă nimic un loc pe fotoliu sau la VIP. Ce să spun, așa am fost repartizat, tratat. Mă doare sufletul, dar ce să facem”, a declarat Dorinel Munteanu la Liga Digisport.

Etichete: gica hagi , marius niculae , gica popescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Universitatea Craiova - FCSB 1-0, ACUM, DGS 1. Oltenii conduc la pauză, grație reușitei semnate de Raul Silva

Pep Guardiola nu a ezitat nicio secundă, după ce a fost trecut pe lista lui Bayern

Plecat de la FCSB, Ianis Stoica a anunțat echipa la care va juca în sezonul următor

Oficial Chelsea ”a demis” un antrenor în Premier League: OUT după 5 ani!

Citeşte şi

Ce concluzie a tras Gică Hagi, după 1-4 cu Sepsi: ”Gol pe centru ca la copii”. Precizarea făcută de ”Rege”

Exclusiv Cum a ratat Marius Niculae revenirea la Sporting. Motivul e unul neașteptat: ”Trecusem și vizita medicală”

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”