Portarul Kasper Schmeichel, în momentul executării penalty-ului de către Harry Kane / Foto : twiter@rasmusvuori

Pedeapsa primită de Anglia din cauza laserului care l-a deranjat pe Kasper Schmeichel, în semifinala EURO 2020

articol scris de Digi Sport
10.07.2021, 15:01
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

UEFA a luat o decizie după ce zilele trecute a anunţat deschiderea unei proceduri disciplinare împotriva Angliei cu privire la utilizarea de lasere şi fumigene de către suporterii săi, precum şi ''tulburări'' în timpul intonării imnului danez, în timpul semifinalei EURO 2020, de pe Wembley, de miercuri seara, împotriva Danemarcei, scor 2-1.

Anglia a încasat prima pedeapsă de la acest turneu final, fiind penalizată cu suma de 25.630 lire sterline, aproximativ 30.000 de euro, susțin cei de la talksport.com. Cazul a fost examinat de organul de control, etică şi disciplină al organismului de conducere al fotbalului european.

Galerie Foto

Kasper Schmeichel a avut pus un laser pe faţă la momentul în care Kane executa penalty-ul

Inclusiv mulţi dintre britanici au amendat situaţiile de pe Wembley, lucru care probabil nu s-ar fi întâmplat sau ar fi trecut neobservate dacă arbitrul olandez nu dicta penalty, validat de VAR!, la o fază la care pe reluări plonjonul lui Sterling seamănă mai mult cu o simulare.

A fost o sumă de decizii luate în favoarea Angliei la faza din care Kane a marcat golul decisiv. În primul rând, pe teren era o a doua minge chiar în zona din care pornise Sterling spre poartă.

Apoi, arbitrul Danny Makkelie a indicat punctul cu var mult prea uşor la un meci de o asemenea importanţă, iar la momentul execuţiei penalty-ului cineva din tribună încerca să-l încurce pe Schmeichel cu un laser.

De altfel, şi în timpul meciului a existat problema cu laserul, transmisă de "central" lui Ovidiu Haţegan, rezervă la acest joc, care a comunicat problema mai departe organizatorilor.

Britanicii au amendat situaţiile de la golul victoriei marcat de Kane

"Sper ca persoana care a pus laserul pe Schmeichel să fie fie găsită şi pedepsită. Comportament dezgustător", a scris un fan englez pe Twitter.

"Huiduirea imnului naţional danez. Un laser pus pe Schmeichel la penalty. De ce (unii) fani ai Angliei nu pierd niciodată ocazia de a face ţara de ruşine", a scris tot pe Twitter un altul, citat de sportbible.

Într-un comunicat de presă, UEFA a menționat că fanii Three Lions au folosit raze laser, au aprins torţe şi au fluierat la intonarea imnului danez, încălcând regulamentele în vigoare.

Anglia s-a calificat în finala EURO 2020, în urma victoriei reuşite în faţa Danemarcei, cu scorul de 2-1 (1-1, 1-1), după prelungiri, miercuri seara, pe stadionul londonez Wembley, în a doua semifinală a competiţiei.

Anglia va întâlni Italia în prima sa finală la EURO şi a doua din istorie, după ce a cucerit titlul mondial în 1966.

Anglia va juca din nou o finală, după ce a pierdut semifinale la turneele finale din 1968, 1990, 1996 şi 2018 (EURO sau Cupă Mondială). Anglia devine a 13-a ţară care se califică în finala EURO şi prima debutantă din 2004.

Etichete: kasper schmeichel , anglia italia , finala euro 2020 , laser kasper schmeichel


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri

Un american și doi australieni s-au dus în vacanță la surfing în apropiere de oraşul turistic Ensenada, la circa 90 de minute sud de graniţa SUA-Mexic, pe coasta Pacificului. Săptămâna trecută au fost dați dispăruți, iar după căutări au fost găsiți morți într-un puț. Autoritățile americane îi sfătuiesc pe americani să reconsidere călătoriile în Mexic.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Radu Drăgușin, OUT de la Tottenham? Ce a apărut în presa britanică, după al 6-lea meci uitat pe bancă

Campion cu FCSB, Alexandru Băluță a spus cum are ”cele mai bune discuții” cu Gigi Becali

Video Hermannstadt - Poli Iași 0-1. Moldovenii au obținut trei puncte uriașe și au urcat pe loc de baraj!

Foto Cum a fost surprins Ianis Hagi alături de colegii de la Alaves: ”Prințul” n-a jucat deloc în ultimele 5 meciuri

Citeşte şi

Italia este noua campioană a Europei! Rezultatele complete de la EURO 2020

Galerie Foto Nemții au descoperit ce dispozitiv a purtat Georgina Rodriguez prins de sutien, la meciul Belgia - Portugalia

PEROZA cucerit toate privirile. Soția lui Chris Hemsworth, la cină într-un costum cu pantaloni scurți și pe tocuri

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”