George Pușcaș, după golul marcat în meciul României cu Malta / Foto: Sport Pictures

Prima reacție a lui George Pușcaș, cel care a evitat rușinea României cu Malta: "Să nu subestimăm Insulele Feroe"

08.09.2019, 21:16
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

România s-a impus chinuit în meciul cu Malta, cu 1-0, la Ploiești. Singurul gol al naționalei lui Cosmin Contra a fost marcat de George Pușcaș (23 de ani), imediat după pauză. Mai mult, "tricolorii" au tremurat pe final, când oaspeții au reușit să marcheze cu două minute înainte de ultimul fluier, dar jucătorul care a introdus mingea în poartă se afla în poziție de offside. Atacantul lui Reading a comentat victoria la limită. 

"Cred că cele trei puncte sunt cele mai importante, publicul și suporterii voiau un joc mai bun, cu mai multe goluri, dar așa a fost să fie. Cu echipele de genul ăsta, care se închid și nu atacă e greu, nu am găsit destule spații, e bine că am marcat și am luat toate punctele", a zis George Pușcaș după victoria cu Malta.

"Mă bucur că marchez în continuare, este foarte important pentru mine, îmi ajut echipa să ia puncte și sper să fac asta și de acum încolo, să aduc victorii echipei, urmează meciuri și mai grele", a mai zis George pentru ProX.

George Pușcaș consideră că echipa Insulelor Feroe nu trebuie subestimată

Întrebat dacă meciul cu Insulele Feroe va fi doar o formalitate pentru echipa națională a României, George Pușcaș a afirmat: "Să nu subestimăm Insulele Feroe, terenul va fi dificil, va fi sintetic, va trebui să fim conctrați, ca să luăm cele trei puncte".

"Pot spune că vom da totul în următoarele meciuri, văd dorință din partea colegilor mei. Trebie să promitem că vom da totul, să știm că am jucat până la epuizare", a mai zis Pușcaș.

George Pușcaș a revăzut toată noaptea ratarea din meciul cu Spania

Întrebat despre meciul cu Spania, pierdut de "tricolori" cu 2-1, în care Pușcaș putea egala pe final de meci, atacantul român a explicat: "Am revăzut până dimineață faza, nu a fost să fie, am prins-o bine, am prins-o perfect, probabil când o prinzi prost intră. Oricum, trebuie să trecem peste, suntem în cărți, suntem la mâna noastră, să așteptăm meciurile grele, trebuie să fim pregătiți". 

Jucătorul de 23 de ani din atacul României și-a exprimat dorința de a juca la un campionat European, alături de selecționata "tricolorilor mari", pentru că alături de echipa U21 a făcut-o deja și a avut prestații excelente: "Visez șă joc la un European, visez mult la asta, cred că va fi superb dacă vom face asta, sunt încrezător, eu cred că vom merge acolo și vom fi montați".

Etichete: romania , george puscas , romania malta


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Răsturnare de situație la CFR Cluj! Ioan Varga a făcut anunțul: "Rămâne la noi!"

Dan Petrescu nu s-a abținut și a făcut gluma serii, după ce a revenit cu succes la CFR

I-a transmis mesajul lui Edi Iordănescu, imediat după CFR - Rapid: ”Aștept să mă cheme!”

Verdictul specialistului: lovitura liberă din care a marcat spectaculos Borisav Burmaz ”trebuia repetată”

Citeşte şi

România, locul patru la Campionatele Europene feminine de gimnastică artistică

Pentru Champions League! FCSB ar avea pe listă trei români care joacă în străinătate

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”