Roberto Mancini, alături de Giorgio Chellini, la conferința de presă / Foto: Profimedia

Roberto Mancini nu crede că Italia este marea favorită la EURO 2020! Cine le-ar putea pune probleme italienilor

articol scris de Digi Sport
17.06.2021, 14:30
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Italia este prima echipă calificată în optimile de finală ale Campionatului European.

În ultimul meci din faza grupelor, Italia va înfrunta Țara Galilor, iar partida va putea fi urmărită, în format LIVE TEXT, pe site-ul digisport.ro.

Roberto Mancini nu crede că Italia este marea favorită la EURO 2020

Italia a învins Tucia, în partida inaugurală a Campionatului European, cu scorul de 3-0. Apoi, Italia s-a impus în fața selecționatei elvețiene, tot cu scorul de 3-0.

Cu toate acestea, Roberto Mancini, selecționerul italienilor, spune că Italia are șanse destul de mici să devină campioană europeană.

După părerea lui Mancini, primele trei favorite la câștigarea turneului final sunt Franța, Portugalia și Belgia, mai ales datorită performanțelor anterioare.

La Campionatul European mai sunt Franța, Portugalia și Belgia. Prima este campioană mondială, a doua este campioană europeană, iar ultima este prima echipă în clasamentul mondial.

Sunt echipe care s-au construit în mai mulți ani și este natural ca ele să fie mai în față decât noi, dar orice se poate întâmpla în fotbal. Nu trebuie să credem că ni se cuvine totul.

Orice meci este dificil, întotdeauna trebuie să ieși pe teren și să joci fotbal. Am fost norocos pentru că am avut câțiva jucători foarte buni cărora le place să joace. Le place să fie acolo și să riște. Jucătorii sunt cei care merită toate laudele”, a declarat Roberto Mancini, citat de Daily Mail.

Dan Petrescu crede că Italia va deveni campioană europeană

Dan Petrescu a recunoscut că susține Anglia la EURO 2020, însă crede că Italia va câștiga trofeul competiției continentale, având un mare atu pe banca tehnică, în persoana selecționerului Roberto Mancini.

Anglia așteaptă de mult timp să câștige un trofeu. Toată lumea e optimistă, toată lumea crede că ăsta este momentul să câștige, pentru că arată foarte bine. Eu sunt un mare fan al Angliei, normal, după ce am jucat atâția ani acolo, și sper să câștige.Dar spun sincer că nu cred că ei vor câștiga acest Campionat European, chiar dacă sunt în formă bună și au un lot foarte valoros.

A fost o surpriză că au ajuns în semifinalele Campionatului Mondial din 2018. Eu văd înaintea lor Italia, cred că Italia va câștiga Campionatul European. Dar văd și Germania, văd și Franța cu șanse bune. Însă cred foarte mult în stilul italian, cred în Mancini, care face o treabă extraordinară”, a declarat Dan Petrescu.

Etichete: italia , franta , euro 2020 , belgia , portugalia , roberto mancini


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Exclusiv Helmut Duckadam s-a convins: capitolul la care a excelat FCSB, noua campioană a României

Citeşte şi

Paris Saint-Germain a câștigat Ligue 1! Ultimul titlu pentru Kylian Mbappe în Franța

Neașteptat! Adversarul României de la EURO, gata să preia un club uriaș al Europei

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”