Ionuţ Radu, jucătorul lui Inter, este convocat la echipa națională a României / Foto: Captură Youtube @FRF TV

Video "Cei şapte fantastici" care au jucat semifinala cu Germania le-au transmis mesaje jucătorilor lui Mutu

articol scris de Digi Sport
24.03.2021, 09:54
  • Media: Liga Digisport, joi, 15:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, DGS 1

Şapte dintre actualii jucători convocaţi de Mirel Rădoi la prima reprezentativă a României au obţinut în urmă cu aproape doi ani o performanţă fantastică pentru fotbalul românesc: semifinale la EURO 2019 U21 şi calificarea la Olimpiadă!

Azi, înaintea debutului României U21 la EURO 2021, în partida cu Olanda, cei "şapte fantastici" le-au transmis mesaje de încurajare celor care le-au luat locul.

Semifinaliştii de la EURO 2019, mesaje motivaţionale pentru naţionala condusă de Adi Mutu

George Puşcaş, Dennis Man, Ianis Hagi, Ionuţ Radu, Alex Cicâldău, Florinel Coman şi Ionuţ Nedelcearu au filmat mesajele care speră să le ajungă la inimă tricolorilor antrenaţi de Adi Mutu.

  • România-Olanda se disputa diseară, de la ora 22:00, iar meciul va putea fi urmărit în format Live Text pe digisport.ro.

"EURO 2019 a fost o experienţă unică pentru mine. M-a făcut să înţeleg cât de important este un turneu final pentru echipa naţională şi pentru suporterii echipei naţionale", a spus George Puşcaş, completat de Ionuţ Radu: "Nu pot să spun în cuvinte ceea ce am trăit la EURO pentru că sunt nişte sentimente unice".

"A însemnat un vis devenit realitate. M-am bucurat enorm pentru acea performanţă", e spus Florinel Coman. Iar pentru Ianis Hagi turneul final din Italia şi San Marino a fost "ceva unic, ceva ce n-am mai trăit până acum. Ceva ce cu siguranţă îmi doresc să trăiesc din nou. Să am sentimentele, emoţia pe care le-am avut la un Campionat European".

România-Olanda (Ţările de Jos), de la ora 22:00, Live Text pe digisport.ro

"Trebuie să aveţi foarte mare încredere în voi, să nu vă fie frică de nimeni şi sunt sigur că veţi trăi şi voi aceleaşi sentimente", Ionuţ Radu.

"Să aibă încredere în ei. Pot face un Campionat European foarte bun. De ce nu, să joace finala!", Ionuţ Nedelcearu.

"Le doresc mult succes şi am foarte mare încredere că pot să facă un rezultat foarte bun şi ei", Alex Cicâldău.

"O amintire foarte frumoasă, un turneu foarte reuşit. Le doresc multă baftă, suntem alături de ei", Dennis Man

Lotul României U21 pentru EURO 2021

  • Portari: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia Târgoviște), Mihai Eșanu (Dinamo București)
  • Fundași: Ștefan Vlădoiu (Universitatea Craiova), Denis Haruț (FCSB), Alexandru Pașcanu (Ponferradina/Spania), Andrei Chindriș (FC Botoșani), Denis Ciobotariu (CFR Cluj), Radu Drăgușin (Juventus/Italia), Raul Opruț (AFC Hermannstadt), Radu Boboc (FC Viitorul)
  • Mijlocași: Marius Marin (AC Pisa/Italia), Marco Dulca (Chindia Târgoviște), Răzvan Oaidă (FCSB), Cătălin Itu (CFR Cluj), Darius Olaru (FCSB), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Olimpiu Moruțan (FCSB), Octavian Popescu (FCSB), Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova), Alexandru Mățan (Columbus Crew/SUA)
  • Atacanți: George Ganea (FC Viitorul), Adrian Petre (UTA Arad).

Lotul Olandei U21, prima adversară a României din grupa de la Euro 2021:

  • Portari: Justin Bijlow (Feyenoord), Maarten Paes (FC Utrecht), Kjell Scherpen (Ajax);
  • Fundași: Mitchel Bakker (Paris Saint-Germain), Sven Botman (LOSC Lille), Danilho Doekhi (Vitesse), Tyrell Malacia (Feyenoord), Perr Schuurs (Ajax), Jordan Teze (PSV), Jurriën Timber (Ajax), Deyovaisio Zeefuik (Hertha BSC).
  • Mijlocași: Jurgen Ekkelenkamp (Ajax), Abdou Harroui (Sparta), Ferdi Kadioglu (Fenerbahce), Teun Koopmeiners (AZ), Ludovit Reis (VFL Osnabrück), Dani de Wit (AZ).
  • Atacanți: Myron Boadu (AZ), Brian Brobbey (Ajax), Javairo Dilrosun (Hertha BSC), Cody Gakpo (PSV), Justin Kluivert (RB Leipzig), Noa Lang (Club Brugge).

Grupele EURO 2021

  • Grupa A: Ungaria, Germania, ROMÂNIA, Olanda
  • Grupa B: Slovenia, Spania, Cehia, Italia
  • Grupa C: Rusia, Islanda, Franța, Danemarca
  • Grupa D: Portugalia, Croația, Anglia, Elveția

Programul României U21 la Euro 2021

  • 24 martie, 22:00: România – Țările de Jos (Olanda)
  • 27 martie, 19:00: Ungaria – România
  • 30 martie, 19:00: Germania – România

Dacă meciurile din grupe se joacă la finalul acestei luni, fazele eliminatorii, unde se vor califica primele două clasate din cele patru grupe, sunt programate între 31 mai și 6 iunie.


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era a unui pacient cu septicemie”

Doctorul Horia Roşianu de la Institutul Inimii din Cluj Napoca a afirmat, miercuri, că actorul Florin Piersic avea septicemie atunci când s-a internat în unitatea medicală. Potrivit acestuia, trebuiau îndepărtate proteza de genunchi şi stimulatorul cardiac, care erau focare secundare de infecţie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Ilie Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros”

News Alert Primele declarații date de Mircea Lucescu la ieșirea de la întâlnirea cu Șucu și Copos

Al-Khelaifi a răbufnit după eliminarea PSG-ului din semifinalele UEFA Champions League!

Dan Șucu a început negocierile! Lovitura pregătită în secret la Rapid: peste 300 de meciuri în Premier League!

Qatarul trece la fapte după eșecul din Champions League: transfer de 100.000.000€ la PSG!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Scandal uriaș după Real Madrid - Bayern: nemții au egalat în minutul 90+13, dar degeaba! Eroare gravă de arbitraj

Thomas Tuchel, ”tiradă” după Real Madrid - Bayern 2-1: ”Dezastru total! Au încălcat regulamentul!”

Foto Apariția serii pe Santiago Bernabeu! Un jucător trecut prin Liga 1, în loja VIP: "Ce caută acolo?"

Exclusiv Marius Avram a dat verdictul, după ce arbitrii au provocat un scandal uriaș la Real Madrid - Bayern

Citeşte şi

Reacția Federației Maghiare de Fotbal, după greșelile de arbitraj și acuzațiile de rasism de la meciul cu România U21

Foto ”Țiganii ăștia, cum ne strigați voi în teren, v-au bătut”. Marius Marin, acuze de rasism după România U21 - Ungaria U21

PEROZShakira, îndrăzneață într-o rochie albă tare decupată, la petrecerea de după Met Gala. A defilat ca pe podiumul de modă

FILM NOWA renunțat la rochia elegantă de la Met Gala pentru o fustă total transparentă, un maiou scurt și pantofi sport. Soția lui Matt Damon, mama a 4 copii, în formă maximă la 47 de ani

The Sun anunță că legendarul antrenor e la un pas să semneze cu Rapid! Lovitura lui Șucu a ajuns în ziarele din Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum a refuzat antrenorul care a promovat cu Gloria Buzău două oferte din prima ligă. Promovarea s-a jucat cu Marcel Ciolacu în tribună citeşte ştirea pe ziare.com

Copilul care și-a falsificat certificatul de naștere din dragoste pentru Steaua. Cum a ajuns Abăluță să joace în Ghencea citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”