Florin Bratu în studioul emisiunii Liga Digi Sport / Foto: Digi Sport

Probleme pentru Florin Bratu. Încă trei jucători au plecat din cantonamentul României U21. Doi au COVID-19

articol scris de Digi Sport
13.11.2021, 13:38
  • Media: Liga Digisport, joi, 15:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, DGS 1

Selecţionerul României U21, Florin Bratu, pregăteşte intens meciul amical cu Italia U21, programat marţi, la Frosinone, de la 18:30, dar se confruntă cu noi probleme. 

Încă trei jucători din lotul convocat au părăsit grupul, unul cu probleme musculare, iar ceilalţi doi pentru că au ieşit pozitiv la testarea pentru COVID-19, făcută vineri.

Anunţul a fost făcut de FRF, care nu a precizat numele jucătorilor care au contractat virusul. Vladimir Screciu a plecat spre Craiova, unde se va trata de "lumbago în puseu acut", diagnosticul pus de staff-ul medical.

Ceilalţi doi jucători care nu vor evolua cu Italia sunt Cîmpanu şi Markovici, colegii lui Screciu la Universitatea Craiova.

Florin Bratu a pierdut cinci jucători din lotul chemat iniţial pentru testul cu Italia U21. Ehmann şi Ispas, chemaţi la lot

"În urma testării RT-PCR COVID-19 efectuate ieri (n.r. vineri, 12 noiembrie) de întreaga delegație, testare efectuată pentru deplasarea în Italia, doi jucători, colegi de cameră, au fost depistați pozitivi.

Anterior acestui test, cei doi au avut două rezultate negative, un test RT-PCR în urmă cu o săptămână și unul antigen rapid la intrarea în cantonament. Jucătorii sunt asimptomatici, au fost izolați și vor părăsi cantonamentul de la Centrul Național de Fotbal de la Buftea astăzi (sâmbătă, 13 noiembrie).

De asemenea, Vladimir Screciu a acuzat probleme de sănătate și va pleca și el la echipa de club pentru a se recupera. Staff-ul medical al naționalei U21 a considerat că fotbalistul de la CS Universitatea Craiova nu va putea fi recuperat în timp util până la meciul cu Italia, programat marți. Conform simptomologiei prezentate, Screciu are un diagnostic prezumtiv de lumbago în puseu acut.

Pentru a completa lotul, selecționerul Florin Bratu a trimis azi convocările pentru doi jucători: Rareș Ispas de la Sepsi OSK și Marco Ehmann de la Dinamo București. Aceștia urmează să se testeze RT-PCR și vor veni în cantonament după aflarea rezultatului", se arată într-un comunicat postat pe frf.ro.

Cîmpanu şi Markovici au fost înlocuiţi cu Rareş Ilie şi Louis Munteanu

George Cîmpanu, mijlocașul de 21 de ani al Universității Craiova, a venit la lot cu dureri la genunchi, însă chiar dacă s-a sperat că se va reface, durerile nu i-au trecut, așa că Florin Bratu a trebuit să îl înlocuiască.

Selecționerul României U21 l-a chemat în locul lui pe Rareș Ilie, de la Rapid. Mijlocașul de 18 ani, care se află la prima sa selecție la naționala U21, s-a prezentat în cantonamentul de la Buftea miercuri, după ce a efectuat testul PCR.

Alex Cîmpanu a fost al doilea jucător al naționalei U21 care a părăsit cantonamentul, după Jovan Markovic.

Partida cu Italia U21 este una de verificare înaintea Euro 2023, competiție pe care România o va organiza, alături de Georgia.

Lotul convocat de Florin Bratu pentru amicalul cu Italia:

PORTARI: Mihai Popa (FC Voluntari), Ștefan Târnovanu (FCSB), Szilárd Gyenge (FC Csikszereda Miercurea Ciuc)

FUNDAȘI: Alexandru Georgescu (Farul Constanța), Alexandru Țîrlea (Deportivo Alaves B/Spania), Radu Drăgușin (Sampdoria/Italia), Bogdan Racovițan (FC Botoșani), Marco Ehhman (Dinamo), Ricardo Farcaș (Siena/Italia), Valentin Țicu (ACS Petrolul 52), Andres Dumitrescu (Sepsi OSK)

MIJLOCAȘI: Marian Șerban (Chindia Târgoviște), Damian Isac (UTA), Marius Corbu (Academia Pușkaș/Ungaria), Victor Dican (Universitatea Cluj), Dragoș Albu (U Craiova 1948 SA), Rareș Ilie (Rapid), David Miculescu (UTA Arad), Alexandru Ișfan (FC Argeș), Alexi Pitu (Farul Constanța), Octavian Popescu (FCSB)

ATACANȚI: Ianis Stoica (FCSB), Louis Munteanu (Fiorentina/Italia)

Galerie Foto

Etichete: romania u21 , screciu , cimpanu , markovici , italia u21 romania u21


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era a unui pacient cu septicemie”

Doctorul Horia Roşianu de la Institutul Inimii din Cluj Napoca a afirmat, miercuri, că actorul Florin Piersic avea septicemie atunci când s-a internat în unitatea medicală. Potrivit acestuia, trebuiau îndepărtate proteza de genunchi şi stimulatorul cardiac, care erau focare secundare de infecţie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Ilie Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros”

Al-Khelaifi a răbufnit după eliminarea PSG-ului din semifinalele UEFA Champions League!

Dan Șucu a început negocierile! Lovitura pregătită în secret la Rapid: peste 300 de meciuri în Premier League!

Qatarul trece la fapte după eșecul din Champions League: transfer de 100.000.000€ la PSG!

Radu Drăgușin nici n-a vrut să audă! Transferul pe care l-a refuzat din start

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Scandal uriaș după Real Madrid - Bayern: nemții au egalat în minutul 90+13, dar degeaba! Eroare gravă de arbitraj

Thomas Tuchel, ”tiradă” după Real Madrid - Bayern 2-1: ”Dezastru total! Au încălcat regulamentul!”

Foto Apariția serii pe Santiago Bernabeu! Un jucător trecut prin Liga 1, în loja VIP: "Ce caută acolo?"

Exclusiv Marius Avram a dat verdictul, după ce arbitrii au provocat un scandal uriaș la Real Madrid - Bayern

Citeşte şi

EURO U21 2023, program și clasamente. Anglia - Spania 1-0, în finala de la Batumi

Radu Drăgușin, "interzis" la EURO 2023 U21! Motivul pentru care nu participă la turneul final

PEROZShakira, îndrăzneață într-o rochie albă tare decupată, la petrecerea de după Met Gala. A defilat ca pe podiumul de modă

FILM NOWA renunțat la rochia elegantă de la Met Gala pentru o fustă total transparentă, un maiou scurt și pantofi sport. Soția lui Matt Damon, mama a 4 copii, în formă maximă la 47 de ani

The Sun anunță că legendarul antrenor e la un pas să semneze cu Rapid! Lovitura lui Șucu a ajuns în ziarele din Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum a refuzat antrenorul care a promovat cu Gloria Buzău două oferte din prima ligă. Promovarea s-a jucat cu Marcel Ciolacu în tribună citeşte ştirea pe ziare.com

Copilul care și-a falsificat certificatul de naștere din dragoste pentru Steaua. Cum a ajuns Abăluță să joace în Ghencea citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”