Murat Yakin / Foto: Profimedia

Anunțul făcut de Federația de Fotbal din Elveția despre Murat Yakin, după eșecul cu România

articol scris de Digi Sport
22.11.2023, 16:26
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Elveția a pierdut meciul cu România, scor 0-1, din ultima etapă a Grupei I, preliminariile EURO 2024

Astfel, Murat Yakin (49 de ani) a devenit și mai contestat în țara sa, deoarece Elveția a încheiat pe locul secund și va fi în urna a patra la tragerea la sorți de pe 2 decembrie. 

Murat Yakin ar putea fi demis de la selecționata Elveției 

Prin urmare, jurnaliștii elvețieni au dorit să afle dacă "Crucea Roșie" va continua cu Yakin și la turneul final.

Prin vocea directorului tehnic Pierluigi Tami, Federația Elvețiană de Fotbal a anunțat că, momentan, Yakin rămâne în funcție, dar a și lăsat de înțeles că viitorul antrenorului este "în aer", iar discuțiile despre cine va conduce țara la turneul final vor începe curând. 

"Cu siguranță vom merge la tragerea de sorți cu Murat Yakin. În acest moment, nu pot spune mai multe. Nu iau deciziile de unul singur. Important este să găsim cea mai bună soluție. Ne concentrăm pe echipă", a declarat Tami, conform presei elvețiene

  • Contractul lui Murat Yakin a fost prelungit automat odată cu obținerea calificării la EURO 2024 și va expira după turneul final. 

Murat Yakin, după România - Elveția 1-0: "Ne-a lipsit norocul"

Murat Yakin ținut să evidențieze faptul că România a înscris la "singura ocazie avută", în timp ce elevii săi au ratat în mai multe rânduri, și a dat vina pe "lipsa norocului".

"Meciul de azi l-am abordat la victorie, am ales tactica potrivită, ne-am creat ocazii de a marca, numai că şi de această dată ne-a lipsit norocul. Meciul cu România de la Lucerna l-am dominat cu autoritate...

Și atunci şi acum noi am jucat fotbal. Noi am avut mai multe ocazii, în timp ce adversarii doar una şi a marcat. Asta nu înseamnă că România nu joacă un fotbal frumos.

Nu contează dacă joci un fotbal spectaculos dacă nu marchezi. Azi ne-am creat dublul ocaziilor adversarului, dar ne-a lipsit acel instinct de 'killer' în faţa porţii", a afirmat Murat Yakin.

"Ştiam de la începutul campaniei că nu putem să vorbim despre 10 victorii din 10 meciuri. Nu trebuie să fim cu nasul pe sus niciun moment.

Prin prisma statisticilor ştiam că suntem favoriţi în grupă, dar nu mi-am permis niciodată să spun despre un adversar că este o echipă mică.

Cu siguranţă ar fi trebuit să facem mai mult în această campanie, ceea ce ne-a lipsit au fost golurile. Pentru că dacă nu înscrii, nu ai cum să câştigi", a adăugat Yakin.

Etichete: romania , elvetia , murat yakin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce lovitură! Denis Alibec a ales între FCSB și Farul

Exclusiv Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș sunt siguri că nu trebuie să lipsească de la EURO 2024: ”Cel mai bun din SuperLigă”

Foto Valeriu Iftime a intrat în vestiar după Botoșani - Mioveni! Mesajul transmis

Gică Hagi l-a văzut pe Ianis în meciul cu Real Madrid și nu s-a ferit de cuvinte

Citeşte şi

Anunțul făcut de FRF despre biletele pentru meciurile de pregătire cu Bulgaria și Liechtenstein

Fotbalistul care are locul asigurat la EURO: ”Va fi acolo!”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”