Dan Petrescu este antrenorul campioanei CFR Cluj / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Cei de la CFR Cluj, foarte dezamăgiți de dubla cu Sevilla: "Acum chiar suntem supărați! Cum să te bucuri în astfel de momente?"

16.12.2019, 14:54
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

CFR Cluj și-a aflat adversara din faza șaisprezecimilor de finală din Europa League, iar Bogdan Mara, oficialul ardelenilor, a oferit o primă reacție cu privire la dubla infernală care îi așteaptă pe clujeni, cu Sevilla

"Adevărul este că de data asta chiar suntem supărați. Am fost la toate tragerile, nu am avut niciodată un adversar ușor, dar acum am ajuns să jucăm cu cea mai titrată echipă din această competiție, are cele mai multe trofee din istoria Europa League", a spus Bogdan Mara.

"Din ce se vede pe rezultate, este o echipă care tratează foarte serios această competiție. În momente din astea este mai greu să te bucuri, cum să te bucuri? Sincer, aveam vreo 6-7 echipe accesibile, gen Malmo, LASK Linz, Basel... Chiar dacă era să fie o echipă spaniolă, era bine. Poate nu puneau așa de mult accent pe această competiție, sau aveau probleme în campionat.

Pentru Sevilla este clar că acesta este obiectivul princvipal în acest an. Ce să spunem, suntem mai dezamăgiți decât am fost până acum. Ce am realizat noi este extraordinar, am ieșit dintr-o grupă infernală, dar ajungând aici e normal să îți dorești mai mult" a mai adăugat oficialul campioanei României.

Turul se va juca la Cluj, pe 20 februarie 2020, iar returul va fi o săptămână mai târziu, pe 27 februarie, în Spania. Ambele partide vor fi transmise în direct pe Digi Sport 1, dar și pe digisport.ro, pentru abonații RCS-RDS.

Dan Petrescu a mai bătut-o pe Sevilla

Sevilla s-a întâlnit în mai multe rânduri cu echipe din România. Prima oară în 1966/1967, când a fost eliminată de Dinamo Pitești, după 2-2 la Sevilla și 2-0 pentru români.

În primăvara lui 2007, Steaua s-a întâlnit cu spaniolii, în aceeași fază a 16-imilor Europa League. Sevilla a câștigat cu 3-0 la general și a mers până la capăt, câștigând competiția după o finală cu Espanyol. În toamna aceluiași an, andaluzii au dat, din nou, piept cu bucureștenii, de data aceasta în Liga Campionilor. Spaniolii s-au impus în ambele întâlniri din grupă, 2-1 și 2-0. 

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a dat și el ochii cu Sevilla, în 2009. Petrescu era la Urziceni și a reușit să-i bată pe spanioli pe Arena Națională, cu 1-0. Sevilla a câștigat partida de acasă, 2-0, și a câștigat acea grupă. Urziceni a terminat pe trei, cu opt puncte.

Etichete: cfr cluj , bogdan mara , sevilla , mara , cfr sevilla , cfr cluj-sevilla


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Cum au fost surprinși Mihai Pintilii și Elias Charalambous, după ce FCSB a câștigat titlul. Ipostază rară

Exclusiv ”O să-i dau bani mulți!”. Anunțul lui Gigi Becali în miez de noapte

Exclusiv Darius Olaru, pus în dificultate de ”reporterul” David Miculescu. ”Secretul” pasei de gol

Oficial A semnat cu PSG până în 2029: ”E un vis pe care îl trăiesc”

Citeşte şi

CFR Cluj - Sepsi, LIVE VIDEO, de la 21:00 pe Digi Sport 1. Ardelenii continuă lupta pentru locul 2

Reacția lui Gigi Becali, după ce a auzit că Risto Radunovic e dorit de CFR Cluj

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWNicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”