Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, la meciul cu Young Boys / Foto: Sport Pictures

”Chiar am nevoie de o pauză!” Dan Petrescu nu regretă și nu retrage ce a spus după eșecul cu Gaz Metan: ”Asta e realitatea”

articol scris de Digi Sport
03.11.2020, 20:42
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Dan Petrescu a susținut o declarație postată pe pagina de Facebook a celor de la CFR Cluj, înaintea jocului pe care campioana României îl va susține în Italia, cu AS Roma (joi, 19:55, Digi Sport 1).

Dan Petrescu: ”Chiar am nevoie de o pauză!”

În contextul în care a amenințat că va pleca din Ardeal, după eșecul cu Gaz Metan Mediaș (1-2), chiar în Gruia, ”Bursucul” a vrut să lămurească speculațiile apărute. Petrescu a recunoscut că are nevoie de o pauză.

”Am spus că am nevoie de o pauză și asta e realitatea. Eu chiar am nevoie de o pauză. E prima oară când zic asta, de când sunt în fotbal. S-au adunat prea multe. E clar că CFR Cluj a luat trei campionate la rând și că toți își doresc ca altcineva să mai câștige titlul. Această presiune care e pe noi, pe ambele fronturi, m-a făcut să declar ce-am declarat.

Nu regret, asta e realitatea. Chiar am nevoie de o pauză și după meciul cu FC Argeș îmi iau una de cinci-șase zile. O să mă gândesc ce e mai bine pentru mine și pentru club. Dar mai am un an și jumătate de contract, sper să-l duc la capăt”, a declarat tehnicianul campioanei.

Dan Petrescu, despre meciul AS Roma vs. CFR Cluj, transmis pe Digi Sport 1

Despre partida cu AS RomaDan Petrescu a subliniat că are nevoie de ”gladiatori” pentru ca CFR Cluj să obțină un rezultat bun pe Olimpico.

”Avem probleme de lot. Doar 14 sau 15 jucători sunt pregătiți de meciul cu Roma. Va fi un joc cu 15 gladiatori și nu aș vrea să-i las acum pe jucători. Au nevoie de mine. Sper că după meciul cu FC Argeș să îmi încarc bateriile și să nu mai dau satisfacție adversarilor care se gândesc că dacă voi pleca, CFR va fi mai slabă.

Sper să îmi duc contractul până la capăt”, a adăugat antrenorul.

Etichete: dan petrescu , roma-cfr cluj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Citeşte şi

Video Primul jucător de la CFR Cluj care și-a anunțat plecarea. ”Nu cred că voi rămâne la acest club”

Ioan Varga vrea la CFR Cluj un fotbalist de la FCSB. Dan Petrescu și-ar fi dat acordul

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”