Ciprian Deac / Foto: Digi Sport

Video Ciprian Deac, cea mai dură reacție din tabăra CFR-ului după victoria cu Rennes

25.10.2019, 10:29
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

VIDEO Rennes - CFR Cluj 0-1 | Dan Petrescu și-a criticat elevii după victoria din Franța, însă cea mai dură reacție din tabăra campioanei României a venit din partea lui Ciprian Deac

"Am fost puțin penibili", a afirmat, la finalul meciului, mijlocașul CFR-ului.

“A fost un meci greu, cu toate că ei au rămas cu un om în minus încă de la început. O echipă cu calitate, care știe fotbal. Şi cu doi în minus ne-a fost greu. Sincer, nu suntem mulţumiţi de prestaţia din seara asta. Nu ai voie cu doi oameni în minus să aibă posesia.

E clar că intervine acea stare de relaxare. Dar, să nu uităm că suntem mulți jucători de peste 30 de ani și în momentele acestea ar trebui să se vadă experiența. Am fost puţin penibili, să zic așa.

Am avut în prima repriză trei ocazii mari în care puteam să închidem meciul și nu mai aveam emoții. Vă spun sincer, Rennes este o echipă pe care este foarte greu să o baţi aici. Meciul retur va fi cu totul alt meci. Noi avem o forță în plus pe teren propriu. Deocamdată nu am realizat nimic.”, a spus Deac, ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport.

Rennes - CFR Cluj 0-1 | Campioana României a avut dublă superioritate numerică

Campioana României a câştigat nu fără emoţii un meci în care trebuia să se impună clar, având în vedere că Rennes a jucat mult timp în nouă oameni. Unicul gol al partidei a fost înscris de Ciprian Deac ('9), dar gazdele au ratat un penalty prin Mbaye Niang ('28).

Soarta partidei s-a decis în minutul 5, când portarul Mendy l-a faultat în postură de ultim apărător pe Lacina Traore şi a fost eliminat. În poartă a intrat tânărul goalkeeper Pepe Bonet, devenind cel mai tânăr portar care a evoluat în Europa League, la 16 ani şi 254 de zile. Deac a marcat din lovitură liberă acordată (9), golul care a adus victoria echipei ardelene.

În debutul reprizei secunde, Rennes a rămas în 9, Camavinga fiind eliminat după ce l-a faultat pe Omrani la 16 metri, în urma unei pase greşite a lui Bonet ('46). Deşi a avut avantaj un numeric decisiv, CFR a făcut o repriză secundă foarte slabă, fiind dominată pe alocuri de echipa gazdă, care şi-a creat singurele ocazii clare. Finalul a fost cu atât mai strâns cu cât CFR a evoluat în 10 jucători din minutul 82, când Susic a primit al doilea cartonaş galben.

CFR a obţinut prima victorie în faţa unei echipe franceze, după trei egaluri şi trei eşecuri în partidele anterioare. Rennes a mai jucat un singur meci contra unei echipe româneşti, fiind învinsă de Rapid cu 2-0 în 2005, în Giuleşti, în Cupa UEFA.

VIDEO Rennes - CFR Cluj 0-1

Etichete: dan petrescu , ciprian deac , rennes-cfr cluj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Galerie Foto Dan Petrescu chiar nu a glumit! I-a pus ”la treabă” pe jucătorii lui CFR Cluj

Obiectivele imediate trasate lui Dan Petrescu. ”Va fi directorul echipei”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă