Gheorghe Hagi, pe aeroport / Captură Digi Sport

Gheorghe Hagi, după seara magică a lui Ianis: "Nu-i transmit nimic, vorbiți voi cu el. E mare deja, e al vostru"

21.02.2020, 15:55
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Ianis Hagi a impresionat pe toată lumea după prestația din meciul cu Braga, dar Gheorghe Hagi rămâne cu picioarele pe pământ. La revenirea în țară, "Regele" a recunoscut că fiul său joacă acum în locul ideal.

Împins de la spate de Steven Gerrard, Ianis joacă din ce în ce mai bine la Rangers, iar Gheorghe Hagi l-a felicitat: "E în formă, joacă bine și e fericit. A ales echipa ideală, clubul ideal și îi merge bine. De acum o să-l vedeți pe el, o să vorbească și noi, restul, o să ne uităm la el. N-am avut lacrimi în ochi, era frig.

Bravo lui, bravo echipei, au făcut un meci fantastic. Au întors rezultatul și au șansa lor, dar joacă împotriva unei echipe foarte bune. Nu-i transmit nimic, vorbiți voi cu el. E mare deja, e al vostru. Cu Gerrard am discutat înainte de meci", a spus Gheorghe Hagi, după revenirea de la Glasgow.

Ianis Hagi a marcat două goluri în Europa League

Prima reușită a lui Ianis Hagi a venit în minutul 67, când a preluat mingea de pe partea dreaptă, a controlat-o cu piciorul stâng și a pătruns în interiorul careului. Ianis a finalizat cu un șut pe colțul scurt, care a șters și bara porții portughezilor.

În minutul 82, românul a executat o lovitură liberă de la circa 25 de metri, cu piciorul drept, iar mingea deviată s-a oprit în poarta lusitanilor. A fost golul de 3-2 pentru Rangers, care a întors senzațional în 15 minute, de la 0-2.

Meciurile din Europa League pot fi urmărite în direct pe canalele Digi Sport și pe site-ul digisport.ro, pentru abonații RCS-RDS.

VIDEO Rezumatul partidei Rangers - Braga 3-2

Etichete: europa league , gheorghe hagi , rangers , ianis hagi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text FCSB - Farul 1-0, ACUM, Digi Sport 1. David Miculescu a deschis scorul pe Arena Națională!

Pioli, OUT! AC Milan și-a ales deja noul antrenor și suporterii au ”explodat”. A apărut o petiție

Oficial S-a terminat chinul! Prima echipă retrogradată din Premier League în acest sezon

”Trăsnit!”. Nistor a dat declarația serii și l-a ”taxat” pe Bauza, după momentul controversat din FCU Craiova - ”U” Cluj

Citeşte şi

Foto Cum a fost surprins Ianis Hagi la antrenamentul lui Alaves, după ce a fost lăsat pe bancă 3 meciuri la rând

Ianis Hagi, regretat de o fostă echipă? ”A făcut un super sezon” / ”I-a împiedicat ascensiunea”

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”